trebuhpl Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Witam Dominika (czy tam Kazia - jak wolisz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Mów do niego Kazik Bardziej do nicku przyzwyczajony niż do swojego imienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 możecie mówić do mnie Kaziu, Kazik, Kazek, Dominik wszystko jedno. Dziękuje za miłe i ciepłe przywitanie. PS: prosze o ocenienie mojego Pegaza (robiony na szybko) zapomniałem o słodkim znaczku ale to później go dodam ponieważ ni mam pomysłu na znaczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 @2up To dokładnie jak ja... Nawet w szkole (mówie tu o kolegach) nazywają mnie trebuh. Nawet da się żyć jak się człek przyzwyczai Edit: P.S. Fajny pegaz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 dzięki teraz czeka mnie oblukanie caaaałego forum. spoko Rainbow Dash mi pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 I tak macie fajne przezwiska ja mam np. Chomik albo Synu zupełnie nie mam pojęcia dlaczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 U mnie to nie tyle przezwisko co ksywka (tak wiem to jest to samo, ale ja preferuję jakoś to drugie), którą otrzymałem jak zacząłem nagrywać filmiki z gier - kumple usłyszeli, zapamiętali i zostało . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Mnie wołają po nazwisku D: Wolałbym Karol albo Zybi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Mnie po nicku, lub po imieniu. Witaj Kaziu. For the glory of Celestia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Witam, jestem Artur lat 19 (rocznikowo 20) mieszkam w Węgierskiej Dziurce.... tfu... Węgierskiej Górce. To taka wioska koło Żywca. Kucykami zainteresowałem się od pewnego maratonu z okazji iluś tam tysięcy widzów. Byłem zafascynowany i zaintrygowany tą zmianą, gdyż pierwsze postanowiłem oglądać to dla zabawy (coś w stylu "hehe, lol, oni oglądają bajkę dla dzieci!" a następnie oglądałem dla samej bajki. Potem obejrzałem pierwszy sezon, potem drugi, a teraz nie mogę się doczekać trzeciego. Z reszty ciekawostek: aktualnie jestem wesołym bezrobotnym po technikum informatycznym, uwielbiam fantasy, astronomię i słuchanie muzyki. Na przykład sagę Miecz Prawdy, polecam, jestem tam aktywnym członkiem na forum. (mam nadzieję że Moderatorzy nie będą mieli nic przeciwko, że tak sobie w pierwszym poście reklamuję ) Forum widziałem już wcześniej, ale korzystałem z dobrodziejstw bycia anonimowym gościem. Wczoraj za pomocą waszych komentarzy przeczytałem moje pierwsze dwa fanfici, konkretnie My Little Dashie i Komę. Jakbym miał się tak określić kilkoma słowami to jestem prawie identyczny jak Flutershy. Ten sam charakter, osoby niewyróżniającej się z tłumu, skrytej i nieśmiałej. PS. Trochę posłodzę, ale muszę Gratuluję layoutu forum, jest świetny! Wczoraj miałem niezły szok, gdy nagle wieczorem się przyciemnił. Myślałem że po prostu akurat trafiłem na moment gdy admin zmienił tło, jednak po chwili dostrzegłem Lunę na księżycu i wszystko stało się jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Witam Cię Arturze, imienniku mój Dobrej zabawy na forum A co do tła, rzeczywiscie, sam byłem pod wrażeniem tego, że o określonej porze tło się zmienia wraz z księżniczką odpowiedniej do tej pory dnia Do tej pory, za każdym razem gdy sie zmienia "jaram" się jak małe dziecko ^^' PS: Czy ja nadużywam słowa "pora"? Meh, whatever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Hej Xan, miło Cię witam i oby Ci się forum nie znudziło. Przybywa coraz więcej nowych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Witaj Arturze Pamiętam moment gdy wchodziłem na forum - miało jeszcze stary layout (było dokładnie dzień przed zmianą). Gdy wszedłem następnego dnia myślałem, że wszedłem na zupełnie inne forum . Podobno wyraz mojej twarzy był bezcenny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Witam nowych użytkowników na naszym forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Cześć Arturze Miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 aloha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Hej, Xan, ciekawy nick Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 ja również cię witam Arturze Przybywa coraz więcej nowych osób. hmmm.... trzeba zrobić...... IMPREZE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Siemasz Artur Miłej zabawy na forum Widzę że jesteś po Infie heh ja dopiero zaczynam właściwie już niedługo będzie 2 klasa i chyba będę myślał o wyższym bo teraz takie przeludnienie że.... zresztą sam widzisz jak by co to życzę ci powodzenia z robotą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Witam wszystkich państwa, co założyli tu konto. Kawa i kanapki starczą dla każdego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Jestem Laura. Jestem tutaj chyba najmłodsza czyli mam 10 lat (rocznikowo) 20 czerwca mam urodziny. Psychycznie neogarnięta, fantazja zorwinięta jak Eqestria. stworzyłam ok. 100 OC w miesiąc. To wszystko o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Lauro. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się bawiła na forum, a czas spędzony na nim nie będzie czasem straconym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 A i jeszcze, Mieszkam w Legionowie. Witaj Lauro. Mam nadzieję, że dobrze będziesz się bawiła na forum, a czas spędzony na nim nie będzie czasem straconym. I mam pytanie jak włożyć obrazek na avek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Taki paseczek u góry -> Panel użytkownika -> Po lewej stronie "Zmień avatar" Witaj na forum Straaasznie podoba mi się twoje imię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Witaj Lauro . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się