R2. Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Aż taka męska jestem? :c Bliższych oględzin nie robiłem... Zgłoś się za dwa lata to określimy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej! Widzę, że jesteś bardzo otwarta do ludzi i to się bardzo ceni Miłego pobytu na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj Zuzo ^^! Baw się dobrze na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej Zuza baw się dobrze i "banów nie łów XD" w każdym bądź razie na powitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 hej Zuza, mamy dosłownie takie same zainteresowania. mam nadzieje ze będziesz czynnie uczestniczyła w życiu formo i sprawi ci to ogromną frajdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witaj, Zuza. Życzę Ci dużo zabawy na forum. Po twoim opisie widzę, że już Cię lubię :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam wszystkich nowych, zwłaszcza Ayano, która jako pierwsza od X postów postanowiła opowiedzieć coś więcej o sobie. Podobnie jak przedmówcy, już cię lubię Ale kawa i kanapki są dla wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam nowych, cieszymy się, że tak chętnie do nas przybywacie ^^ Już ponad 1k, woo hoo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam tych z którymi jeszcze się nie witałem Sądzę że miło spędzicie czas na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej Zuza! Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijulkisa Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Dziękuję wszystkim za miłe powitanie A i cześć Zuza ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Hej, Zuza Kurczę, gitary :< Strasznie ci zazdroszczę. Jakich zespołów słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Setna strona nawet nie zauważyłem Ale ten temat ocieka optymizmem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Witam wszystkich którzy dołączyli do tego forum w ostatnim czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam kolejnych nowych forumowiczów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Tak więc chodź konto mam od pewnego czasu to teraz biorę się za korzystanie z forum na serio i z tej okazji - Hej wszystkim nazywam się Dawid mieszkam na totalnym zadupiu pod Rybnikiem. Mam 15 lat, interesuje się muzyką i II wojną światową - parę lat temu 'wywalczyłem' se 10 miejsce w ogólnopolskim konkursie wiedzy o tej że wojnie (szpan ) Lubię grać na perkusji i rzecz oczywista oglądać kucyki. Gram w zespole Ulubione gatunki - wszystko poza disco polo, rapem i popem (serio - awangarda, rock, jazz, blues ostatnio elektronika - tu głównie dubstep i electrohouse [aczkolwiek tylko kucykowe] klasyka też się znajdzie) Jak widać dużo gadam i mam dziwny styl pisania (wszelkiej maści nawiasy, myślniki czy inne wtrącenia) Uwielbiam robić rozpierduchy i walić bezsensowne teksty (wiedzieliście że słonie chodzą na palcach...?) Wiem że powyższe jest strasznie chaotyczne ale taki już jestem (ostrzegam - kocham spam i offtop) Mam nadzieje że trochę z wami posiedze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witaj, miło Cię poznać Tak przy okazji, Ayano, Sigur Rós jest lepsze od Mogwai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Mam 15 lat, interesuje się muzyką i II wojną światową Lubię grać na perkusji i rzecz oczywista oglądać kucyki. Uwielbiam robić rozpierduchy i walić bezsensowne teksty (wiedzieliście że słonie chodzą na palcach...?) Mam nadzieje że trochę z wami posiedze Widzę, że się dogadamy Też mam nadzieję, że z nami posiedzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam wszystkich nowych . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Siema Dawid! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witam wszystkich nowych chociaż sam jestem od niedługiego czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rofix Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Siema, nazywam się Krzysiek mieszkam w małej miejscowości nad morzem mam 15 lat, interesuję się sportem. Kiedyś byłem hejterem i śmiałem się że ktoś ogląda MLP ale zmieniłem się gdy sam z ciekawości obejrzałem kilka odcinków. Witam wszystkich którzy się przedstawiali wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Zachodniopomorskie czy Pomorskie? Widzę, że twoja droga do polubienia MLP była taka sama jak u mnie, początkowo Hejter dzisiaj jeden z największych ulubieńców MLP (Jeśli mogę siebie tak nazwać) Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witaj na forum Krzysku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się