Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

No...w końcu się przełamałem by tu napisać...a więc jeśli można. Mam na imię Radek lat 16, pochodzę z Opolskiego, z natury jestem na początku nieśmiały, muszę poznać ludzi nim się otworze. Łatwo nawiązuje kontaktu, lubię czytać, strzelać z łuku oraz pływać kajakiem. Nie wiem co jeszcze napisać :c Mam nadzieje że będziemy razem świetnie się bawić i ogólnie będzie fajnie. No to ten...tyle. Do zobaczenia. :3

To teraz ja! mam imię Tomasz. Cóż za szlachetne imię nieprawdaż? Interesuję się Filozofią, psychologią, książkami i wnerwianiem suchego :rainderp: Słucham rocka, bluesa, Rock 'n' Rolla i trochę tego jeszcze jest ale tego najczęściej. Tak na serio, to jestem jak Suchy2601 czy Dashie15 - Jak coś odpalę to "Klękajcie narody"...

zaiste miło cie powitać Tomaszu. podobnie jak ty interesuje się psychologia i książkami. nawet jak cos "odpalisz" to pewnie i tak o tym szybko zapomnimy, wiec się nie bój.

z racji tego ze pojawiło się wiele fanów fluttershy mały trol ode mnie :derp:

http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=mlfw5256avapbsocaaadmwx.png&res=landing

Tak, hmm... Na forum jestem zarejestrowany od kilku dni, ale dopiero teraz zebrałem się, aby coś napisać :blush: Na imię mam Mateusz i mam 16 lat. Mieszkam w woj. Opolskim. Moja zainteresowania to RPG, informatyka, gry, literatura (głównie fantasy), a od jakichś 2 miesięcy także MLP FiM. Kucem (klaczką?), którego najbardziej podziwiam w serialu jest chyba Rainbow Dash, choć charakterem zbliżony jestem do Fluttershy (tak, tak, nieśmiałość i te sprawy...) :P Cieszę się, że udało mi się trafić na to forum, mam nadzieję, że będę mógł się z wami świetnie bawić tutaj, jak i być może w życiu realnym... Kiedyś? :sleepy:

witaj Mateuszu. mam nadzieje ze tak jak ja przełamiesz swoja nieśmiałość i będziesz szerzył miłość i tolerancje po całym świecie :) . nie zapomnij się uśmiechać :portalface:

czy wszyscy bronies maja takie same lub zbliżone zainteresowania?? jesli tak to będzie łatwiej przeciągać innych(nie bronies) na ciemna stronę mocy :grr:

a tu coś na powitanie

Dołączona grafika

oraz

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W3m7i1f0uQs

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...