Amani Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Witamy cię Kamilu. Życzę ci dobrego startu na forum, dużo muffinek, masy repek i żebyś nie złapał żadnego ostrzeżenia. wolny czas spędzam przed kompem z kotem ^.^ (wiem że to dziwne ale mój kot patrzy co robie na kompie) lub bawie się z nim. NEVER ALONE ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Tak witaj nowy uczniu. Witaj i żyj na forum pomyślnie. ITD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Witam wszystkich których nie witałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Hejo Kamilu, baw się dobrze tutaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Witam Was przepinkastycznie na tym przekucykowym forum, Kamilu i Martyno. Trzymajcie i . Powodzenia. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 (edytowany) Witam. Mam na imię Cozy,interesuję się muzyką rockową i metalową(ogólnie rzecz mówiąc jestem Metalowcem). Moje hobby to granie na komputerze i słuchanie dobrej muzy, lubię Mincraft-a, My Little Pony Friendship is Magic i dobrą muzę, a moją ulubioną postacią jest Rainbow Dash. To chyba na tyle, w razie co to pytać. Edytowano Maj 18, 2023 przez Cozy Glass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Hawajek1, Witaj na forum, baw się dobrze. Lubisz Minecrafta, więc moje pytanie brzmi: Czy posiadasz konto premium ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Niestety nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Chłodnym i strasznym tonem: Witaj nowa duszyczko niech ci będzie fajnie i szczęśliwie na forum. Poza tym: Każdy fan RD to fan numer jeden!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 I ja witam wszystkich tych, których nie powitałem do tej pory! Szczęścia i dobrej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Witaj Hawajek1 na tm forum i przekucykowej zabawy. Trzymaj i zjedz tą smaczną i uśmiechniętą i popij to Pozdrowienia lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Witam wszystkich, których nie witałam. Bawcie się dobrze i przestrzegajcie regulaminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 No to taki temacik też się chyba przyda, chyba każdy wie o co kaman ;p Dobra, to ja mam na imię Adrian, mieszkam w Kraśniku (woj.lubelskie), interesuję się informatyką, moje hobby to granie na kompie xD, lubię pomidorową, i oczywiście jestem fanem My Little Pony Friendship Is Magic, moja ulubienica to Fluttershy. To chyba tyle o mnie, w razie czego to pytać ^^. To tak jak ja, z wyjątkiem tego, że mam na imię Antek i mieszkam w Warszawie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatini Dash Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Hej, haj, hello! Więc - mam na imię Karolina, z rocznika 2000, mieszkam w Iłży (woj. Mazowieckie). Jestem wielką fanką My Little Pony: Przyjaźń to magia, a poza tym interesuję się grami komputerowymi, lwami i Afryką. Moją ulubienicą jest Rainbow Dash, a zaraz po niej Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Hatini Dash, Witaj na forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Formutor, Witaj na forum, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Witam Hatini Dash i Formutora przepinkastycznie na tym przekucykowym forum. Bawcie się dobrze i trzymajcie i , są naprawdę pyszne. lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Witajcie na forum. Miłej zabawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Witajcie i żyjcie długo. WITAMY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Hej Wszystkim! Nazywam się Małgosia choć login może być mylący ^^ To dlatego że niezbyt przepadam za swoim imieniem, no ale imienia się nie wybiera ;P Lecz zwracać się do kogoś inaczej chyba można no nie? No nic... MLP poznałam w lato 2012 dzięki parodii StalinaCWHC DZIĘKI STALIN! Zaciekawiły mnie wielobarwne postacie, a że od zawsze byłam dziecinna postanowiłam przynajmniej jeden odcinek z ciekawości obejrzeć... no i na jednym się nie skończyło^^ Teraz z wielką ciekawością śledzę rzeczy związane z fandomem: magazyn brohoof , tumblery (czy jak to się tam piszę i odmienia), fanfiki, muzykę, arty no i was. Moje zainteresowania? Czuje że jestem bardziej duszą artystyczną dlatego ćwiczę grę na keybordzie, lubię... a przynajmniej próbuje sklecić jakieś opowiadania, ostatnio wróciłam nawet do pasji z dzieciństwa ^^ RYSOWANIA. Poza tym ze względu na szerokie występowanie języka angielskiego w tumblerach i piosenkach postanowiłam także przyłożyć się do nauki angielskiego ^^ No to chyba na razie tyle... mam nadzieje że przyjmiecie mnie w tym nie tak małym gronie z otwartymi ramionami I sory że tak się rozpisałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Przyjmuję Cię przepinkastycznie z mojej strony z otwartymi ramionami Trzymaj w prezencie . Powodzenia lala lala lala la lala la ŁIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Nie rozpisałaś? Nie rozpisałaś? Dziewczyno napisałaś więcej niż większość w czasie witania. Co do witania Witaj nowa duszyczko. Niech ci będzie fajnie na forum. ITD. Witaj!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Witajcie osoby które nie witałem, bawcie się tutaj dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Witajcie, mój pierwszy post Nazywam się Michał i od roku interesuję się MLP. Oprócz tego moją pasją jest kolej i komunikacja miejska w Warszawie. Duże to forum, nie wiem czy ogarnę przez kilka godzin kilkaset nowych postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 wWitam i ello trolololo Jestem Michał i to mój drugi post Lubie jak pewnie wszyscy MLP Ogólnie mnie interesuje programowanie w C++ i cupanie w gryyyyyyyyyyyyyyyyy. mam 14 lat i mieszkam w krakowie moją ulubioną postacią jest DISCORD! aha i jestem trzeci rok fanem MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się