Duke Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 @up Od gier z serii Duke Nukem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Witaj na forum, Duke. O jakiej tematyce fiki najczęściej tworzysz, jeśli to nie tajemnica? W każdym razie, koniecznie zajrzyj do naszych działów z twórczością, może przekonasz się do napisania czegoś o kucach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 @Duke Coś tak myślałem Skoro jesteś fanem tej serii (bądź tylko ja lubisz) to czy mogę poznać twoja opinię odnośnie ostatniej części DN , czyli Duke Nukem Forever ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Szczerze? Duke Nukem 3D było lepsze, ale na Forever jakoś bardzo nie narzekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Witam wszystkich przybyłych bawcie sie dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 @Duke No okey Według mnie DN Forever totalnie spieprzyli biorąc pod uwagę , że pracowali nad tym AŻ 12lat (mniej więcej .... nie pamiętam dokładnie) Ale to tylko moja subiektywna opinia Pozostaje mi tylko powiedzieć Ci miłego pobytu na forum i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarka Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Hey jestem Kasia 17 lat w sumie nie wiem co napisać, interesuję się informatyką, fotografią, rysuje w wolnym czasie mieszkam w Krakowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Witaj Kasiu :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Hejka Miłego pobytu na forum i czuj się jak u siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Cześć Kasia :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Witaj Kasiu, życzę miłej zabawy i liczę, że wstawisz swe działa na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Cześć Kasiu, miło Cie poznać Widzę że sporo twórczości artystycznej, nie mogę się doczekać, aż się podzielisz swoimi pracami i zdjęciami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarka Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 okok coś się postaram wrzucić w jakimś czasie xd ale talentu dużo w tym nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Więcej wiary w siebie może i jestem krytykiem, ale szczerym i zawsze chętnie służę radą, oraz pomocnym kopytkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 witaj, gadasz samo to ze sie tworzy to juz jest sztuka i jest podziwiane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Witam wszystkich nowoprzybyłych bronych i nowoprzybyłe pegasis i życzę mile spędzonego czasu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Hah, też lubię sobie w wolnych chwilach pomieszkać w Krakowie xD Fajne miasto, poza tym mieszka w nim mój wuj - brony ^^ Córki go zkucykowały xd W każdym razie - witam Cię Kasiu (uwielbiam to imię ; >) bardzo serdecznie i życzę miłej zabawy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarka Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Szkoda tylko że żadnego spotkania forumowego w Krakowie nie ma :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Witam. Tu Replin. Postanowiłem się kulturalnie przywitać na forum. Mam nadzieje, że z czasem nikt nie będzie miał powodów żeby na mnie narzekać i, że szybko zapoznam się z resztą Bronies i spędze tu dobrze czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Witaj na forum, Replinie. Też mamy taką nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Witaj Replinie Życzę miłej zabawy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenZły Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Siema! Mieszkam na zadupiu, nie wspomnę gdzie, imienia też nie podam... Nie oglądam MLP ale kiedyś oglądałem i bardzo lubiłem Fluttershy. O tym forum dużo słyszałem a znajomy powiedział mi że tu są spoko ludzie..No i chcę poznać tych spoko ludzi i uświadomić kumplowi że naprawdę jestem do bani... Nie wiem gdzie pisać o tym problemie i czy w ogóle pisać.. Chcę tylko wyrzucić z siebie wszystko i znaleźć zrozumienie....PS. Jakby ktoś chciał mnie ogarnąć, pogadać czy co to gg 42805837 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Witaj na forum. Baw się dobrze, a problemami się nie przejmuj... P.S. Na przyszłość bez double postów, proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenZły Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Spoko, postaram się dobrze bawić choć rzadko mi to wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Jeśli chcesz pogadać to zapraszam na forumowy shoutbox http://mlppolska.pl/shoutbox.php Zarzuć jakimś tematem to pewnie ktoś się odezwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się