DerP Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Cześć Kacper dla Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witaj Kacprze, życzę Ci wielu przyjemnych chwil spędzonych na naszym forum! Jeszcze cię z Keolem na Pink Floyd nawrócimy z Keolą.. z hawajskiego dziwnie się odmienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witaj Artur i witaj Kacper aka. Władek /)(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Witajcie! Bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witam was serdecznie Nowi bawcie się dobrze i Banów nie łówcie a sorki zapomniałem przecież przywitanie musi być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Dzięki za muffinkę i miłe przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Ja również witam wszystkich których nie przywitałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Whoa! Witam wszystkich, którzy dołączyli (a jest was sporo) bawcie się tutaj dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethagos Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witam wszystkich nowych i bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Siema wszystkim nowym! Świetnej zabawy na forum: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awers Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Cześć, nazywam się Tadeusz (dla kumpli Tadeo:)) i mam 14 lat. Mieszkam w Kędzierzynie-Kożlu. Moje ulubione kucyki to Fluttershy i Twilight. Moim ulubionym zespołem jest Sabaton. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witaj Tadku ! Na początek dla Ciebie. Też lubię sabaton Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił na forum i znajdziesz coś dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witaj Tadeuszu Art rock? Post-rock? Progressive rock? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Ludzie, dajcie odpocząć od witania się Wielkie cześć! I nie bój się jak Fluttershy ^^ Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 elo all nazywam się Wojciech pseudo (korek) mieszkam na podkarpaciu a dokładnie to nie wiem 16 lat lubię MLP (no raczej słucham ,, system of a down " w wolnych chwilach gra w WoT i heroes (wszystkie części sagi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witajcie Wojciechu i Tadeuszu, miłej zabawy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Witam was, Tadeuszu i Wojciechu życzę miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Cześć Wojciechu dla Ciebie również na start, też lubię "soad". Mam nadzieje, że znajdziesz coś dla siebie i miło spędzisz czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 KorQ łapaj cider and welcome to the herd! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 witam nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctor Whooves Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Nazywam się Marek. Mam lat 13. Interesuję się informatyką i MLP:FiM. Moje hobby: Gra na komputerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Serdecznie witam na forum wszystkich nowych. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 @Doctor Whooves - Za daleków w sygnaturze masz wielkiego plusa, bardzo ich lubiałem A tak poza tym to witam wszystkich nowych! Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Wielkie SIEMA nowi bawcie się dobrze Banów nie łówcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Dr Whooves, łapaj , welcome to the herd i wpadnij się z Big Macintoshem przywitać (link w sygnaturze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się