The Silver Cheese Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Cheese, widziałeś gdzieś moje babeczki? .. Wziąłem parę. Szą pszegenialne pszepyszne .. Ale to były babeczki dla Derpy !! It was Lemon Suprise !!! <krztusi się> A wy co podjadacie między posiłkami, na deser, przed laptopem, w pracy czy wieczorami? Dla tych co nie zrozumieli scenki powyżej odsyłam do poniższego klipu : Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 KUSKUS ZE SRIRACHĄ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Mnie to tito co, ważne by było dobre i dużo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Zupka Chińska 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 (edytowany) Ja chyba najczęściej podjadam tosty z serem i szynką. Właściwie tosty nie raz służą mi także za każdy posiłek główny... Mam beznadziejny sposób odżywiania Edytowano Luty 27, 2017 przez Claire 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Właśnie objadam się faworkami i ciastem na zmianę 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 Tłusz, tłuszcz, ewentualnie tłuszcz na zmianę z tłuszczem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 27, 2017 Share Napisano Luty 27, 2017 1 minutę temu Czekoladowy Zbysiu napisał: Tłusz, tłuszcz, ewentualnie tłuszcz na zmianę z tłuszczem. O to fajnie, bo ja mam nadwagę to mogę ci dać swojego noooooo ze 30kg xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Brytyjski tost z camembertem między kromkami. (To teraz) A czasami zjadam też Donuty bo sa dobre w Kauflandzie chodź z kapitału niemieckiego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Co zwykle podjadam? Myślę, że osoby co mnie znają, nawet krótko, wiedzą. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Najczęściej jakieś mięcho, ale często też co wpadnie w ręce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korund Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Dzisiaj naszła mnie ochota na winogrona. Mam zachcianki jak baba w ciąży . Były strasznie drogie 10 zł/kg, pieruńsko twarde i jakieś takie bez smaku. A tak, jak nie ma w pobliżu winogron, to wcinam płatki śniadaniowe na sucho. Bywa, że zjem pół wora w parę godzin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 Ja to głównie zajadam się czekoladą, taką zwykłą mleczną z Wedla albo Milki Nie przejdę też obojętnie obok żelek.. najlepiej takich kwaśnych! Te z biedry są dobre. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 7 minut temu Vezariusz napisał: Ja to głównie zajadam się czekoladą, taką zwykłą mleczną z Wedla albo Milki Nie przejdę też obojętnie obok żelek.. najlepiej takich kwaśnych! Te z biedry są dobre. Jakie z biedry? Nazwa ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 28, 2017 Share Napisano Luty 28, 2017 1 minutę temu ToxicMasterUzi napisał: Jakie z biedry? Nazwa ? Candi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Marzec 1, 2017 Autor Share Napisano Marzec 1, 2017 A ja podjadam owocki zawsze koło 17 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Rodzynki, a konkretniej rodzynki sułtańskie. Wpadłem w rodzynkowy szał ostatnio i nie mogę go przerwać. Kiedy mogę to kupuję sobie też liczi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Marzec 1, 2017 Share Napisano Marzec 1, 2017 Dzisiaj dla odmiany objadam się żurawiną... pyszności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 kanapka z czekoladą, piankami, bitą śmietaną i posypką :P ciekawe kiedy mi zęby odpadną :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 16, 2018 Share Napisano Sierpień 16, 2018 Od około godzinki podjadam sobie daktyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 16, 2018 Share Napisano Sierpień 16, 2018 sernik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Zazwyczaj byle co jest w lodówce >< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Przed chwilą zjadłam leczo, a teraz stoją sobie obok mnie gruszeczki i czekają na swój czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Gruszeczki Ja w tej chwili dysponuję tylko jabłkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 Jezu jak ja bym sobie coś zjaaaaaaadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts