Porter Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Jak reszta: "The Cutie Pox" Link do komentarza
Ares Prime Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Cutie Pox sezon 2. Akurat oglądam ten odcinek teraz na YT. Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Zorua chyba się zawzięła, żeby ruinować moje wysiłki. Biorę jeden z najmniej popularnych odcinków, chcąc mieć spokój przez kolejne kilka dni, ale nieee - 7 minut i już poprawna odpowiedź. Poczekajcie tylko, niedługo zadam takie pytanie, że bedę miał spokój aż do nowego sezonu... http://desmond.imageshack.us/Himg210/scaled.php?server=210&filename=beztytuusaqs.png&res=landing W którym to odcinku Rarity dopadła tak CMC? Link do komentarza
Amolek Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Oczywiście, że w "The Cutie Mark Chronicles" Link do komentarza
Porter Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Eeeeyup. Jak wyżej czyli "The Cutie Mark Chronicles". Dokładniej początkowa scena, jakieś 1.5, max 2 minuty odcinka. Link do komentarza
Arjen Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 "Jeden z najmniej popularnych odcinków" ? No chyba nie. Widać po twarzy Scootaloo, że nie chce znów słuchać jak ktoś inny niż RD opowiada historię swojego znaczka Link do komentarza
Vandal Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Mowa tu o ,,Kronikach uroczego znaczka", czy jak tam ten się odcinek nawyzywał. Rarity zaczyna snuć opowieść o zdobyciu swego cutie marka. Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 To z odcinka "The Cutie Mark Chronicles" oczywiście . Nie odpowiedziałam na to pytanie pierwsza tylko dlatego że nie byłam na forum . A tak BTW, Airlick daj jakieś pytanie nie dotyczące obrazka bo jestem wzrokowcem . Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Niewiarygodne, sam z siebie znałem odpowiedź. Ale zostałem wielokrotnie wyprzedzony. Jak wszyscy wyżej napisali, "Cutie Mark Chronicles". Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Poprawna odpowiedź. To było zbyt łatwe. Zgodnie z życzeniem naszej najdroższej, wszystko wiedzącej Zoruy, pytanie tekstowe! Ile razy w całym serialu Rarity używa swojego uroku osobistego, dla swoich korzyści lub dla swoich przyjaciół? Możecie po prostu wymieniać te sytuacje, które pamiętacie. Pytanie pozostanie aktualne aż do wymienienia wszystkich poprawnych odpowiedzi. Link do komentarza
zorua12 Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 1:Odcinek 7 sezonu 1. Chce by smok wyniósł się z jamy i dał jej diamenty, biżuterie itp. 2:Odcinek 26 1 sezonu.Pyta ogierów czy mogli by podwieźć ją i jej przyjaciółki na gale. 3:Odcinek 9 2 sezonu.Używa swojego uroku by strażnik ją wpuścił na Derby Wonderbolts. 4:Odcinek 10 2 sezonu.Chce by Spike dał jej swój drogocenny rubin. 5:Odcinek 11 2 sezonu. Nie wiem czy to się liczy, ale w przedstawieniu używa swojego uroku osobistego na Twilight by nie przechodzić przez rzekę. 6:Odcinek 19 2 sezonu.Bajeruje kucykowego nerda by dał jej szparagi. Tylko tyle pamiętam. Wiec odpowiedz brzmi: sześć. Link do komentarza
Porter Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 1:Odcinek 7 sezonu 1. Chce by smok wyniósł się z jamy i dał jej diamenty, biżuterie itp. 2:Odcinek 26 1 sezonu.Pyta ogierów czy mogli by podwieźć ją i jej przyjaciółki na gale. 3:Odcinek 9 2 sezonu.Używa swojego uroku by strażnik ją wpuścił na Derby Wonderbolts. 4:Odcinek 10 2 sezonu.Chce by Spike dał jej swój drogocenny rubin. 5:Odcinek 11 2 sezonu. Nie wiem czy to się liczy, ale w przedstawieniu używa swojego uroku osobistego na Twilight by nie przechodzić przez rzekę. 6:Odcinek 19 2 sezonu.Bajeruje kucykowego nerda by dał jej szparagi. Tylko tyle pamiętam. Wiec odpowiedz brzmi: sześć. A ja zaskoczę Arlicka i nie odpowiem dokładnie tak samo jak zorua. 7: Sonic Rainboow (19 odc. I sezonu) Kiedy Rarity zachwyca każdego swoimi skrzydłami. 8: 3 odc. I sezonu Rola z wyłudzeniem biletu od Twi Tak więc odpowiedź nie brzmi 6 jakby się tego Arlick spodziewał, a 8. Bądź co bądź to były jej skrzydła, więc się zaliczają do uroku osobistego Link do komentarza
Airlick Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 OK, nie precyzowałem, czy to ma być udane użycie swojego wdzięku, więc poprawna odpowiedź brzmi: 1. Flirt ze smokiem w Dragonshy 2. Best Night Ever - flirt z ogierami 3. Nerd ze szparagami - Putting Your Hoof Down 4. Nieudana próba przekonania strażnika w Sweet and Elite - dopiero po interwencji Fancypantsa strażnik ją wpuścił. 5. Scena z rubinem - chociaż to jest, moim zdaniem, lekko naciągane - Spike sam daje jej rubin, to nie wina Rarity, że ten się w niej podkochuje. A już na pewno nie starała się tego wykorzystać. Ale jednak, chociaż nieświadomie, użyła swojego uroku. Pozostałe się nie liczą. W Hearth's Warming Eve Rarcia raczej rozkazuje, niż sugeruje. W The Ticket Master opowiada Twilight o Bluebloodzie, żeby dostać bilet, no charm included. W The Sonic Rainboom Rarcia co prawda flirtuje z kucykami w fabryce, ale robi to dla samego flirtowania, a pytanie było o sytuacjach, w których robi to dla jakiejś korzyści. Powróćmy na pewien czas do tego rodzaju pytań. Skąd to jest? http://desmond.imageshack.us/Himg189/scaled.php?server=189&filename=beztytuuxsx.png&res=landing Link do komentarza
Chief Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Proste: "Green Isnt Your Color" Link do komentarza
zorua12 Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Odcinek "Green Isnt Your Color" oczywiście . Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Odcinek "W zielonym ci nie do twarzy" Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Oczywiście. A to? http://desmond.imageshack.us/Himg59/scaled.php?server=59&filename=beztytuuzgi.png&res=landing Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Chyba odcinek "Władczyni spojrzeń" Link do komentarza
Porter Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Eeeyup. Scena początkowa, ze słynnym, potem występującym złotym podszyciem. Link do komentarza
zorua12 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Odcinek "Stare Master". Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Źle. Próbujcie dalej. Link do komentarza
Porter Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 To zostaje tylko jedna opcja (tak mi się wydaje ) słynny odcinek - "Art of the dress". Tak? Link do komentarza
Skipper Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 "The Cutie Mark Chronicles" Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Źle. Potrzebujecie ułatwienia? Link do komentarza
Recommended Posts