Crystalla Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Z pewnością Equestria Girls Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Prawidłowa odpowiedź! Właściwie, to Xyz też ma rację; ogólnie cała trójka. Gratuluję! Pora na kolejny banał: A do którego odcinka należy podany fragment? Link do komentarza
The Valkyrie Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 "Swarm of the Century". Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Gratuluję The Valkyrie! Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Pora na kolejne bliźniacze pytanie: Podobnie jak wcześniej - do którego odcinka należy ten zrzut ekranu? Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Po jeszcze prostej grafice kucyków zgaduję, że to jest z pierwszego sezonu. Po ustawieniu Applejack wnioskuję, że jest to odcinek Rój stulecia (ale mogę się mylić, oglądałem ten odcinek prawie 2 lata temu ). Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jeżeli nie liczyć tej Mantykory (...o ile to jest mantykora....) w drugim odcinku pierwszego sezonu, to wydaje mi się ze nie. Damie przecież nie wypada używać przemocy Nie zgodzę się ^^ Applejack dostałą w twarz z kopyta w odcinku "Return to Harmony part 2", ponadto dostało się kilku Changelingom... biła kopytami wielkiego Spike'a z "Tajemnicy Nadmiaru" Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Świetna odpowiedź, Xyz! Gratuluję spostrzegawczości, której nie powstydziłby się świetny detektyw. Pytanie kolejne: w których odcinkach drugiego sezonu nie wystąpiła Rarity, a także o niej nie wspomniano? Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Luna Odmieniona, Dzień Uznania dla Rodziny, Dzień Serc i Podków, Huraganowa Fluttershy. A czy za poprzedni post dostanę Spidichrupkę? xD Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Luna odmieniona, Dzień uznania dla rodziny, Dzień serc i podków, Huraganowa Fluttershy. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Gratuluję, obie odpowiedzi są poprawne! Bardzo ładnie Wam wszystkim idzie, po prostu super. W najbliższym czasie podliczę wasze punkty od momentu reaktywacji Quizu. @SPIDI - Zależy, czy chcesz Spidichrupkę ode mnie, czy od Mag Pora więc na kolejne zadanie: Jaką czynność wykonuje Rarity na podanym zrzucie ekranu? Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Próbuje kontrolować pogodę, ale coś jej nie wychodzi Link do komentarza
Nikern Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Próbuje kontrolować pogodę. Scena z odcinka "Magical Mystery Cure" Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Super! Nie zdążyłem dobrze ziewnąć na dzień dobry, a podano już dwie dobre odpowiedzi. Zaskakujecie mnie, moi drodzy. Tak jak obiecałem, tak przygotowałem listę nabytych punktów od momentu "reaktywacji"* - czyli mojego pierwszego pytania: Norbert99 - 5 plo1154 - 4 The Valkyrie - 3 Xyz - 3 SPIDIvonMARDER - 2 Nikern - 2 Rainbow Dash - 1 Myntia22 - 1 Lista będzie kopiowana i aktualizowana co kolejne pytanie. Skoro tak fajnie wszystkim idzie, to nie ma co zwlekać; do dzieła! Jak się nazywał pierwowzór Rarity zgodnie z projektem Lauren Faust? Proszę opisać także różnice wyglądu, lub - najlepiej - zamieścić grafikę projektu postaci. ___________________________________ * - Quiz stanął niemal na dobre do czasu podanego posta, więc nazwałem to reaktywacją. Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Nazywał się (pierwowzór) Sparkler A tu zdjęcie: Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Gość Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Świetnie, plo1154! Bardzo dobra odpowiedź, gratuluję - punkt dla Ciebie. Lista: plo1154 - 5 Norbert99 - 5 The Valkyrie - 3 Xyz - 3 SPIDIvonMARDER - 2 Nikern - 2 Rainbow Dash - 1 Myntia22 - 1 No to teraz pora na nieco więcej szukania... lubicie figurki? Cudownie! W których Wave (zakres 1-8) nie można było znaleźć żadnej z wersji Rarity? Mowa oczywiście o tak zwanych Blind Bagach, które w Polsce znamy jako Woreczek Niespodzianka. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Bardzo dobrze, plo1154. Bardzo szybko odpowiadasz, jestem zaskoczony. Cóż, a więc lecimy dalej! Lista: plo1154 - 6 Norbert99 - 5 The Valkyrie - 3 Xyz - 3 SPIDIvonMARDER - 2 Nikern - 2 Rainbow Dash - 1 Myntia22 - 1 Kolejne zadanie: Co się dzieje na podanym zrzucie ekranu? Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Rarity zmienił się cutie mark z tego co ma RD w 13 odc. 3 sezonu (kiedyś nauczyłem się szybko szukać na google ) Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Gość Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Jestem....za granicą, ale dalej na forum....to Rarity zmienił się znaczek po tym jak odkryła swoje przeznaczenie w ostatnim odcinku 3 sezonu Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Super, obie odpowiedzi są poprawne! Po punkcie dla Was, gratuluję. Norbert99 - świetnie, że wpadłeś! Lista: plo1154 - 7 Norbert99 - 6 The Valkyrie - 3 Xyz - 3 SPIDIvonMARDER - 2 Nikern - 2 Rainbow Dash - 1 Myntia22 - 1 Pora na kolejne zadanie! Tym razem jest trudniej. Zapomniałem o wyszukiwaniu za pomocą grafiki w google, dlatego teraz postanowiłem przytargać własny fragment wyciągnięty prosto z "pewnego" odcinka. Skąd pochodzi ten fragment? Teraz to życzę powodzenia Zawsze możecie dyskutować tu odnośnie pytania, podejrzewać skąd to i się wspomagać, aż wspólnie nie odkryjecie skąd pochodzi dany fragment. Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Z odcinka "Sposób na gryfa" Link do komentarza
Norbert99 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Znowu spóźnienie No cóż, gratuluje i popieram odpowiedź przed mówcy. ,,Sposób na gryfa" 19.46 minuta Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Norbert99 Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Hoho! Pięknie, szybko znaleźliście! Po punkcie dla Was. Dziw mnie bierze, gdyż sam sprawdziłem i nie dało się tego sprawdzić za pomocą grafiki google. No to może jeszcze jedno takie zadanie? Lista: plo1154 - 8 Norbert99 - 7 The Valkyrie - 3 Xyz - 3 SPIDIvonMARDER - 2 Nikern - 2 Rainbow Dash - 1 Myntia22 - 1 Kolejne zadanie: A skąd pochodzi ten fragment? Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 6 odc. 2 sezonu "The Cutie Pox" Link do komentarza
Recommended Posts