Anon lvl.21 Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Cześć jestem tu nowy i szukam znajomości i żeby sobie pogadać np. Przez discorda albo przez skypa albo żeby se pograć. witajcie wszyscy jestem tu nowi i chciałbym sobie pogadać przez np.discorda,skypa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Witaj. Nie pisz posta pod postem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon lvl.21 Napisano Kwiecień 4, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Sorry nie wczytało się i myślałem że nie wpisałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 hej witam nowego no i tak co ty powiedziec no hej baw sie dobrze no i w sumie co jeszcze jeb*c interpunkcje i wielkie litery 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Hejka . Dość późna pora, ale nocnych marków nam tu akurat ni brakuje. W co tak w ogóle lubisz grać? Btw. Zadbaj o interpunkcje. Jak masz dysleksje to napisz, zrozumiemy . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 (edytowany) Witaj na forum! 1. Co lubisz robić w wolnym czasie? 2. Jakiego gatunku muzyki słuchasz? 3. Uprawiasz jakiś sport? Przed wysłaniem posta radziłbym ci przeczytać go i upewnić się czy wszystko w nim gra Edytowano Kwiecień 5, 2017 przez Dismas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Pisz jak chcesz kto ci zabroni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 To i ja przywitam jak nowy nowego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Witam, witam! : ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Witam serdecznie na naszym "wspaniałym" forum !!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Hejka, witaj serdecznie na forum i baw się dobrze. jestem pewien, że znajdziesz u nas coś dla siebie, gdyż jest tu mnóstwo ciekawych rzeczy. Polecam zajrzeć np. do działu fanfików, czy zabaw w tematach postaci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Siema! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon lvl.21 Napisano Kwiecień 5, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2017 8 godzin temu Zirathel napisał: Cześć! Btw ciekawy zbieg okoliczności bo ktoś akurat dzisiaj wysłał mi obrazek który masz na avatarze Dziwne 21 godzin temu Dismas napisał: Witaj na forum! 1. Co lubisz robić w wolnym czasie? 2. Jakiego gatunku muzyki słuchasz? 3. Uprawiasz jakiś sport? Przed wysłaniem posta radziłbym ci przeczytać go i upewnić się czy wszystko w nim gra 1.Jeździć na wyścigi kolarskie albo sobie pograć 2.Różnie bywa czasami nawet muzyki tworzonej przez bronych 3. Kolarstwo Tak upewniłem się 22 godziny temu The Silver Cheese napisał: Hejka . Dość późna pora, ale nocnych marków nam tu akurat ni brakuje. W co tak w ogóle lubisz grać? Btw. Zadbaj o interpunkcje. Jak masz dysleksje to napisz, zrozumiemy . Lubie grać w cs:go, wiedźmin 3, gta 5, gta są, czasami ze znajomymi livy z minecrafta na serwerach Dziękuję wszystkim za powitanie mnie na forum +nigdy nie hejtowałem MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Nie pisz posta pod postem. Następnym razem użyj opcji Edycja znajdującej się przy poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 7, 2017 Share Napisano Kwiecień 7, 2017 Dlaczego masz nick jak pewien Enzo ze śląskiego fandomu, którego nie ma na forum? Prawie się nabrałam, że to on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon lvl.21 Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 7 kwietnia 2017 at 18:31 Hidoi napisał: Dlaczego masz nick jak pewien Enzo ze śląskiego fandomu, którego nie ma na forum? Prawie się nabrałam, że to on. ja to nie on 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Jakie czytasz książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Witam zacnego kolegę, życzę dobrej zabawy i dużo przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się