Elion_Time001 Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 HEJO o/ Szkoda, że na tym forum nie ma jakiegoś tematu na wszystko, bo i digitale i normalne arty, jak i jakieś animacje i komiksy chętnie wykonuje xd W każdym razie, powiedzmy, że jestem artystą i to taki mały mój temacik. Choć większość prac wykonuję za pomocą ołówka, to digitalów też się nie boję. Tutaj macie Twi z Forever Faithful. To jeden z fanficków, który najbardziej zapadł mi w pamięć z jakiegoś powodu, kojarzy ktoś? Spoiler Ale rysuje również inne bzdety, jak na przykład ukochane postacie z różnych serii Powiedzmy, taki Tom z SVTFOE czy Garry z Ib: Spoiler Mech, kocham wszelkie kreskówki (I krótkie, horrorowe gry RPG również. Patrz - Ib, Mad Father, Alice Mare, LiEat, Pocket Mirror ) Ogólnie, jestem osobą, która bardzo chętnie przyjmuje requesty, więc jeśli chcesz mieć narysowanego OC'etka, to z największą przyjemnością go dla ciebie wykonam. O, albo masz może ciekawy pomysł na krótki komiks z MLP (Czy czegoś innego, bo ja tam wiem), to też przyjmuję. Kocham wszelkie komiksy. 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 8, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2017 Takiego ze StarCraft'a? Trochę skomplikowana rzecz, ale mogę spróbować. Jakieś konkretne żądania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 (edytowany) Cuda :3 Narysujesz proszę: Rainbow Dash i Perydot gotowe do ataku na każde niebezpieczeństwo? Edytowano Kwiecień 8, 2017 przez Twister Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) @Bleflar Tak jest! o7 Bardzo ciekawy desing, będzie się fajnie rysowało. Ale to jutro (Albo właściwie dziś wieczorem, boż, jest trzecia nad ranem...). A komiksu trudności nie ocenie, puki nie dasz pomysłu x3 P.S chcesz też coś na avek? @Twister Kocham cię za twój request. Mam nadzieję, że będzie się podobało: Spoiler A tutaj jeszcze bonus, bo mi wpadło do głowy cuś takiego podczas bazgrolenia: 1 Spoiler Iiiiii 2 Spoiler I zapraszam ponownie o/ Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Elion_Time001 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Elion_Time001 Twoje dzieła zrobiły mi dzień A jedno trafiło na tło profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Genialne są te twoje dzieła. Spoiler Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez WhiteHood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) @Bleflar Proszę bardzo: Spoiler W sumie, nie do końca byłam pewna, jakiego tła oczekujesz, więc masz cuś takiego. Jakbyś miał jakiś pomysł, to poprawię~ @Twister Cieszę się, że ci się podoba, bo mi ten obrazek zrobił wieczór @WhiteHood Będzie niedługo, może zabiorę się jutro, albo we wtorek. Się zobaczy, ale przyjmuję oczywiście. @PixelatorDziękuję~ Chcesz cuś? Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Elion_Time001 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Zrobiłbyś mi OCka? Proooszeeeę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Pixelator Tja.... ale zaprojektowała, czy narysowała istniejącego? Obie rzeczy mogę zrobić oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Bleflar Cieszę się, że ci się podoba x3 Szybko dlatego, że akurat miałam czas... (Co ja plotę, jakimś cudem zawsze znajdę czas na bazgroły) P.S Nie lepiej zrobić ci przybliżenie tego obrazka na avka? Choć do tego, to akurat powinnam się nie czepiać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Bleflar Jasne. Obrabianiem obrazków też się zajmuje. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 8 minut temu Elion_Time001 napisał: @Pixelator Tja.... ale zaprojektowała, czy narysowała istniejącego? Obie rzeczy mogę zrobić oczywiście. śnieżnobiała klacz. włosy na wzór lyry, ale mniej rozwichrzone kolor: trochę jaśniejszy "Facebook Blue" przeplatane białym i ciemnoszarym kosmykiem. cutie mark: powieszchnia planety (nie cała, wąski pólksiężyc), z za której wystaje słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Bleflar To jak tam wolisz. Chyba, że chcesz nogi na avka, hehe x3 @Pixelator Uuuu, ładna..... przynajmniej w moich wyobrażeniach. Będzie.... niedługo. W głowie na razie work in progress. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Elion_Time001 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) 21 godzin temu Elion_Time001 napisał: Spoiler A tutaj jeszcze bonus, bo mi wpadło do głowy cuś takiego podczas bazgrolenia: 1 Ukryj zawartość Iiiiii 2 Pokaż ukrytą zawartość I zapraszam ponownie o/ Edytowano 18 godzin temu przez Elion_Time001 Potrafiła byś narysować sponifikować tego gołębia? Spoiler A i ten sponifikowany gołomp ma mieć dziób. Obrazki proszę chować w spoilery ~ Cahan Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 14 minuty temu Ziemowit napisał: Potrafiła byś narysować sponifikować tego gołębia? A i ten sponifikowany gołomp ma mieć dziób. Eliot będzie pierwszym gołębio-ponyfikantem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 @Ziemowit @Pixelator 33 minuty temu Pixelator napisał: Eliot będzie pierwszym gołębio-ponyfikantem XD Tak, będzie Haha, to dopiero ciekawe zadanie, pobawię się z tym trochę. Wciąż, zrobiła mi się malutka lista priorytetów: Spoiler WhiteHood - Jego OC Pixelator - Również OC'etek Ziemowit - Kuc-gołąb xD Choć jutro w szkolę pewnie wykonam trochę szkiców tego (Tak, to właśnie moje, zwykłe zajęcie na lekcjach xd), to wtedy tutaj podeśle, abyście zatwierdzili desing, czy cuś. Jesli mnie moderacja nie zdejmie, za mieszanie tradycyjnego arta z digitalem -.- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Puk! Puk! Tu moderacja... Dobra, żartuję, jestem tu prywatnie Nie zdejmiemy Cię za mieszanie tradyszynalu z didżitalem. Za to mam do Ciebie pytanie: czy zechciałabyś narysować mi kucyka? O tego o: Spoiler http://cahandariella.deviantart.com/art/sir-Oakforce-670575218 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 10, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2017 @Cahan O NIE! POLICJA! PALIĆ DOWODY I WIAĆ!! ....haha, dobra, nieważne *wyjmuje płonące kartki z kominka*. Jasne, chętnie wezmę się za tego poniacza, kolejny rycerzyk do kolekcji. Będzieeee.... gdzieś w tym tygodniu, patrząc na moją, genialną listę. Spoiler WhiteHood - Jego OC Pixelator - Również OC'etek Ziemowit - Kuc-gołąb xD Cahan - Kolejny rycerzyk OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 11, 2017 Share Napisano Kwiecień 11, 2017 Ja akurat requesta raczej nie mam, ale przyszedłem pochwalić styl graficzny. Powiem to tak jak ostatnio mam w zwyczaju... Bardzo ładnie! Podoba mi się jak puszysto wygląda Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 12, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2017 Witajcie wszyscy, czas powklejać parę rzeczy, to jedziemy po kolei: @WhiteHood Proszę bardzo, oto twój OC'etek x3 Zamówienie na człowieka wykonam, ale z czasem, więc nie martw się za bardzo. Spoiler Mam jeszcze parę poglądowych szkiców, aby sprawdzić, czy sam koncept się zgadza. @Pixelator Patrz się i orzeknij, czy o coś takiego ci chodziło: Spoiler Mam jeszcze troszkę rysunków gołębio-kuca x3 @Ziemowit Spoiler Pokoloruję dopiero, jak będę digital robić xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 12, 2017 Share Napisano Kwiecień 12, 2017 @Elion_Time001 Jest genialny! Nie mogę się doczekać digitala! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 13, 2017 Share Napisano Kwiecień 13, 2017 Jeśli jesteś gotowa narysować moją humanidalną hybrydę to daj znać, refki na PW Ci wyślę, bo wolę nie ryzykować z regulaminem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 16, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2017 @Pixelator Prosz bardzo, twój OC'etek~ Spoiler Mam nadzieję, że spełnia oczekiwania x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się