Syrth Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 No skoro, nie wiem w sumie czemu, uważasz że by mieli rok przed premierą to dodać to owszem, zrobiłoby to ogrom zamieszania. Ale wiesz, mogliby po prostu zacząć z konceptem wszystkich zwierząt Wciąż kwestia skrzydeł nie jest kwestią nierozwiązalną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Dodam tylko, że ryby są w filmie, ale jako jedzenie dla drapieżników. W scenie w której Judy jedzie pociągiem widać sklep rybny. Całkiem możliwe, że np. owady też służą za posiłek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Całkiem możliwe, że np. owady też służą za posiłek No muchy są na pewno w filmie, latają przy tym śmierdzącym hipsterze ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Lipiec 27, 2017 Share Napisano Lipiec 27, 2017 W jednej scenie (konkretniej, gdy przechodzą przez płot) widać puste pudełko po bugburgerze, więc owszem owady również służą za posiłek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Są tu nawiązania do różnych seriali i filmów, ale do tego najbardziej... Spoiler Spoiler Spoiler Komiksy... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Sierpień 5, 2017 Share Napisano Sierpień 5, 2017 Judy is dead. Jeden z lepszych komiksów które czytałem. Szkoda tylko końcówki, którą jednak Mead popsuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 Światło dzienne ujrzała pierwsza w pełni ukończona fanowska gra, a mianowicie The Ace Attorney Online: Zootopia Defence. Z tego co wiem, to gra pozwala pobawić się w rozprawę sądową. Informacje i linki znajdziecie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Sierpień 10, 2017 Share Napisano Sierpień 10, 2017 1 godzinę temu, Triste Cordis napisał: Światło dzienne ujrzała pierwsza w pełni ukończona fanowska gra, a mianowicie The Ace Attorney Online: Zootopia Defence. Z tego co wiem, to gra pozwala pobawić się w rozprawę sądową. Informacje i linki znajdziecie tutaj. Informacja zaciągnięta z ZNN. Wspierajmy zagranicznych twórców ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2017 Share Napisano Sierpień 31, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 13, 2017 Share Napisano Wrzesień 13, 2017 Uwaga spoiler dotyczący nadchodzącego filmu MLP! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 (edytowany) Co by było gdyby Zwierzogród był historyjką o uczniach liceum? Uwaga, całość w sosie "mangowym". Link A tutaj "Try Everything" w wersji dance Spoiler Edytowano Wrzesień 25, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Od jutra w ALDI, będzie można kupić "Zwierzogród" na DVD Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Jeśli komuś nie zależy na dodatkach i doskonałej jakości, to moim zdaniem warto. Za tyle sprzedają filmy w czasopismach. Najczęściej płyty włożone są do "książeczki", w której nie ma nic ciekawego, a która to szpeci kolekcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 26 minut temu, Triste Cordis napisał: doskonałej jakości, W sensie ta jakość nie jest dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Jest bardzo dobra, ale znacznie gorsza od blu-ray. Różnicę widać nawet na moim 24 calowym TV. Pirackie wersje są teraz najczęściej kopiowane właśnie z płyt blu-ray i poddane kompresji żeby nie trzeba było pobierać kilkunastu gigabajtów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Mi taka wersja starczy, tym bardziej że moje DVD nie czyta tej jakości. Po za tym blu-ray jest zdecydowanie droższe, a jak mam przepłacać za lepszą jakość i obejrzeć jeden lub dwa razy dany film, to już wolę w słabszej i tańszej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 34 minuty temu, BiP napisał: Mi taka wersja starczy, tym bardziej że moje DVD nie czyta tej jakości. Po za tym blu-ray jest zdecydowanie droższe, a jak mam przepłacać za lepszą jakość i obejrzeć jeden lub dwa razy dany film, to już wolę w słabszej i tańszej wersji. Ja oglądam na PS4. Niestety do PS4 nie ma oficjalnego pilota (tak jak do PS3) a obsługa padem wymaga odrobiny wprawy A co do opłacalności to masz rację. Na obejrzenie na "raz na ruski rok" w zupełności wystarczy DVD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 15, 2017 Share Napisano Listopad 15, 2017 Zestaw trzech komiksów, które razem tworzą świetną historyjkę. Część 1 Część 2 Część 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 Taki tam komiks. Nick postanowił wykorzystać fakt, że Judy ciąga go za krawat: Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2018 Share Napisano Styczeń 25, 2018 A widzieliście komiks o aborcji z Zootopii? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2018 Share Napisano Styczeń 26, 2018 (edytowany) Widziałem ten komiks. Wzbudził sporo kontrowersji i doczekał się własnych memów. Mam co do niego mieszane uczucia. Z jednej strony ciekawie pokazuje problem, a z drugiej tematyka jest trochę zbyt mocna jak na bajkę (dla mnie). Edytowano Styczeń 26, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 10, 2018 Share Napisano Luty 10, 2018 Dwa krótkie filmy dokumentalne na temat Zootopi. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Ciekawa teoria według której mieszkańcy Zootopi nadal jedzą ryby a nawet wodne ssaki. To ostatnie powinno być szczególnie problematyczne dla uniwersum. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 24, 2018 Share Napisano Kwiecień 24, 2018 W ten weekend leciał ten film i na nowo mnie urzekł, serio to jedna z najlepszych bajek ostatnich lat, ciekawe czy druga część jednak powstanie, czy to tylko plotka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się