Jump to content

Zootopia (Zwierzogród)

Starlajt
 Share

Recommended Posts

Pierwsze słyszę o tym, że miała by być druga część Zootopi ale może kiedyś. Co do samego filmu to faktycznie jest to jedna z najlepszych bajek jakie ostatnio powstały... po za jednym filmem, który bije resztę na głowę :yay: Wracając do zootopi to fajnie łączy motywy z serialów lat 90 z filmami o Bondzie i akademią policyjną :fluttershy5:

Te usunięte sceny to raczej alternatywne wersje. Na blu-ray jest ich więcej (w tym "animowane szkice" np. motyw obroży). Dla mnie najbardziej szkoda rozmowy z rodzicami ponieważ ten fragment jest naprawdę smutny. A co do ewentualnego sequela, to myślę, że powstanie. Byle nie powtórzyła się sytuacja z Iniemamocnych :) Jedno jest pewne - nie przebije jedynki ponieważ nie zaskoczy poruszeniem tak poważnej tematyki :dunno:    

11 minut temu, Triste Cordis napisał:

Jedno jest pewne - nie przebije jedynki ponieważ nie zaskoczy poruszeniem tak poważnej tematyki 

Mi się najbardziej podobała scena, gdy Nick wkurza się na wypowiedzi podczas wywiadu z prasą. I mój najbardziej ukochany fragment całego filmu, to właśnie między tym wywiadem, aż do chwili ich pogodzenia się, później to już jakoś tak leci... Lubię też moment, gdy Nick opowiada o swojej przeszłości.

• Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
34 minuty temu, BiP napisał:

W "Ralph Demolka 2" będzie nawet krótkie nawiązanie do "Zwierzogrodu" jak dla mnie to spory plus dla tego filmu ;)

Ty mi lepiej powiedz do czego nie będzie nawiązania :drurrp: Disney wrzucił tam chyba wszystko do czego ma prawa. Ja po cichu liczę za jakieś nawiązanie do Gravity Falls

• 9 months later...
  • 4 months later...