Jump to content

Zootopia (Zwierzogród)

Starlajt
 Share

Recommended Posts

No skoro, nie wiem w sumie czemu, uważasz że by mieli rok przed premierą to dodać to owszem, zrobiłoby to ogrom zamieszania. Ale wiesz, mogliby po prostu zacząć z konceptem wszystkich zwierząt :v

Wciąż kwestia skrzydeł nie jest kwestią nierozwiązalną. 

• 2 weeks later...
1 godzinę temu, Triste Cordis napisał:

Światło dzienne ujrzała pierwsza w pełni ukończona fanowska gra, a mianowicie The Ace Attorney Online: Zootopia Defence. Z tego co wiem, to gra pozwala pobawić się w rozprawę sądową. Informacje i linki znajdziecie tutaj. 

Informacja zaciągnięta z ZNN. Wspierajmy zagranicznych twórców ;P

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mi taka wersja starczy, tym bardziej że  moje DVD nie czyta tej jakości. Po za tym blu-ray jest zdecydowanie droższe,  a jak mam przepłacać za lepszą  jakość i obejrzeć jeden lub dwa razy dany  film, to już wolę w słabszej i tańszej wersji.

34 minuty temu, BiP napisał:

Mi taka wersja starczy, tym bardziej że  moje DVD nie czyta tej jakości. Po za tym blu-ray jest zdecydowanie droższe,  a jak mam przepłacać za lepszą  jakość i obejrzeć jeden lub dwa razy dany  film, to już wolę w słabszej i tańszej wersji.

Ja oglądam na PS4. Niestety do PS4 nie ma oficjalnego pilota (tak jak do PS3) a obsługa padem wymaga odrobiny wprawy :ivXRI: A co do opłacalności to masz rację. Na obejrzenie na "raz na ruski rok" w zupełności wystarczy DVD. 

• 2 months later...

Widziałem ten komiks. Wzbudził sporo kontrowersji i doczekał się własnych memów. Mam co do niego mieszane uczucia. Z jednej strony ciekawie pokazuje problem, a z drugiej tematyka jest trochę zbyt mocna jak na bajkę (dla mnie). 

Edited by Triste Cordis

• 2 weeks later...
  • 2 months later...