WilczeK Napisano Grudzień 3, 2017 Share Napisano Grudzień 3, 2017 Fajno, że nowy odcinek. Będzie co oglądać. Jednak nie wydaje mi się aby to był jakiś finał, ale to zobaczę. W końcu to tylko odcinek specjalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 28, 2017 Share Napisano Grudzień 28, 2017 Mokrzy fani nigdy nie śpią. Następne dwa odcinki wyemitowane zostaną 22 stycznia 2018 roku. Źródło wraz z dosyć ciekawymi tytułami ów epizodów znajdziesz ----> tutaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 19, 2018 Share Napisano Styczeń 19, 2018 Taki tam komiks, który udowadnia, że Marco nie ma lekko z tymi wszystkimi "babami". Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 19, 2018 Share Napisano Styczeń 19, 2018 Bo życie z kobietą która nie wie czego chce jest przewalone, a co dopiero z kilkoma. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 Dzisiaj jest 22 stycznia, czy dane dwa odcinki są już gdzieś na internecie (będę jeszcze szukał), czy to był fake? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 Przed chwilą, ConQrM napisał: Dzisiaj jest 22 stycznia, czy dane dwa odcinki są już gdzieś na internecie (będę jeszcze szukał), czy to był fake? To prawda, ale w sieci będą raczej jutro. Sprawdziłem przed chwilą na stronie, na której je oglądam i póki co nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 @Triste Cordis Właśnie szukałem wśród licznych zakamarków Internetu, być może jest już na YT pocięte na kawałki, poszukam potem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 22, 2018 Share Napisano Styczeń 22, 2018 (edytowany) W sumie to ja tego tu nie wstawiłem, ale podobno było jakieś info na twitterze że ostatecznie nie puszczają tego odcinka w tym terminie bo coś tam i nie wiadomo, kiedy ma być to puszczane. Edytowano Styczeń 22, 2018 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 23, 2018 Share Napisano Styczeń 23, 2018 Jak zwykle wiatr w oczy i coś tam, coś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 5, 2018 Share Napisano Luty 5, 2018 Potencjalna data emisji nowych odcinków: 3 marca. Źródło: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 Zrywający skarpety z nóg zwiastun: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 19, 2018 Share Napisano Luty 19, 2018 Dej mnie to. Mi się należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 Właśnie w tv oglądałem spoko odcinek, niestety tytułu nie znam, bo nie oglądałem od początku, ale to był odcinek gdy Star traci księgę i próbowała przywołać ducha klauna. Ogólnie spoko odcinek, bo pokazał zazdrość Star, a Marco nareszcie trafił na randkę ze swoją domniemaną dziewczyną. Widać jak się rozwija ten serial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 3 godziny temu, BiP napisał: Właśnie w tv oglądałem spoko odcinek, niestety tytułu nie znam, bo nie oglądałem od początku, ale to był odcinek gdy Star traci księgę i próbowała przywołać ducha klauna. Ogólnie spoko odcinek, bo pokazał zazdrość Star, a Marco nareszcie trafił na randkę ze swoją domniemaną dziewczyną. Widać jak się rozwija ten serial Ale wież że wszystkie odc są na necie? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 3 minuty temu, WilczeK napisał: Ale wież że wszystkie odc są na necie? XD Ale wież że ja oglądam w tv? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 1 godzinę temu, BiP napisał: Ale wież że ja oglądam w tv? XD Nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 51 minut temu, WilczeK napisał: Nie wiem. To teraz wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 4 godziny temu, WilczeK napisał: Ale wież że wszystkie odc są na necie? XD W internecie są po angielsku, a on ogląda po polsku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 1 godzinę temu, Triste Cordis napisał: W internecie są po angielsku, a on ogląda po polsku. Są też po polsku, jeśli się szukać umie Swoją drogą, obejrzałem teaser i.... Spoiler OMGOMGOMGOMGJAKJAPRZEŻYJĘTENTYDZIEŃ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 Właśnie jak pisał poprzednik po polsku, też są. No ale akceptuje fakt, że kolega jest tradycjonalistą, czy coś. Tak czy siak, też czekam. 3 Marzec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Potwierdzenie i zapowiedzenie 4 sezonu, bez większych szczegółów ale mamy sushi-party. https://twitter.com/DisneyXD/status/967075391734210561 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 (edytowany) Odcinek obejrzany. Pierwsza połowa była spoko, ale to dopiero druga pozamiatała. Dam w spoilerze. Spoiler Wyprawa Star była naprawdę niezła. Dziwne, że tak energiczna postać miała tyle cierpliwości dla swojego dziecinnego ojca. Nie mam się do czego przyczepić, a nie chcę robić tego na siłę. Może inni wynajdą jakieś wady I jeszcze jedno, Star wyglądała znakomicie z tym łukiem. Szkoda, że ta scena była taka krótka (dla mnie mogłaby tak łazić przez cały odcinek). A teraz o części, która była po prostu rewelacyjna. Wątek współpracy królowej i Eclipsy miał ogromny potencjał, który w pełni wykorzystano. Ciekawi mnie jak zakończą się poszukiwania prawdziwej córki Eclipsy, jak zareaguje królowa, i co zrobi rada? W tej chwili "żona potwora" to moja ulubiona postać. Nie dość, że ma fantastyczny głos i charakter, to na dodatek często zachowuje się jak Star (z umiarem). Ogromnym plusem całości jest to, że nie ma tu Marco i jego romansów. Nie zabrakło też głupkowatych min "Gwiazdy" i świetnej muzyki. Intryguje mnie tytuł odcinka, który zostanie wyemitowany 17 marca - "Marco Jr". Czyżby z przyszłości, z jakiejś innej linii czasowej miał przybyć syn Marca? Dwa krótkie fragmenty: Odcinek A Spoiler Odcinek B Spoiler Edytowano Marzec 4, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Jeszcze nie oglądałem najnowszego odcinka, ale mam pytanie. Będą one codziennie, czy co tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 4, 2018 Share Napisano Marzec 4, 2018 Co tydzień. Tutaj jest rozpiska, kiedy jakie odcinki będą: http://starvstheforcesofevil.wikia.com/wiki/Season_3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 Nowy odcinek jest już w sieci i jest po prostu "za bisty". A przynajmniej ten pierwszy, ponieważ druga połowa szału nie robi (daruję sobie ocenianie). Wracając do tego lepszego. Czy ktokolwiek spodziewał się, że... Spoiler Moon to potomka wieśniaczki, a co za tym idzie Star jest księżniczką tylko "z tytułu"? Dla dobra królestwa zamieniono dzieci (nikt by nie chciał potwora jako królowej). Wychodzi na to, że zgodnie z prawem na tronie powinna zasiadać Heinous? To jeden z najpoważniejszych odcinków wyemitowanych do tej pory. Poważnych w klimacie serialu, rzecz jasna. Nie zabrakło bowiem zabawnych scen (wyznanie "wężo-rękiego"), reakcja skryby A tutaj klip dla osób, dla których nie przeszkadzają spoilery Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się