Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Przed chwilą, ConQrM napisał:

Dzisiaj jest 22 stycznia, czy dane dwa odcinki są już gdzieś na internecie (będę jeszcze szukał), czy to był fake?

To prawda, ale w sieci będą raczej jutro. Sprawdziłem przed chwilą na stronie, na której je oglądam i póki co nie ma. 

W sumie to ja tego tu nie wstawiłem, ale podobno było jakieś info na twitterze że ostatecznie nie puszczają tego odcinka w tym terminie bo coś tam i nie wiadomo, kiedy ma być to puszczane.

Edited by Talar

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Właśnie w tv oglądałem spoko odcinek, niestety tytułu nie znam, bo nie oglądałem od początku, ale to był odcinek gdy Star traci księgę i próbowała przywołać ducha klauna. Ogólnie spoko odcinek, bo pokazał zazdrość Star, a Marco nareszcie trafił na randkę ze swoją domniemaną dziewczyną. Widać jak się rozwija ten serial ;)

3 godziny temu, BiP napisał:

Właśnie w tv oglądałem spoko odcinek, niestety tytułu nie znam, bo nie oglądałem od początku, ale to był odcinek gdy Star traci księgę i próbowała przywołać ducha klauna. Ogólnie spoko odcinek, bo pokazał zazdrość Star, a Marco nareszcie trafił na randkę ze swoją domniemaną dziewczyną. Widać jak się rozwija ten serial ;)

Ale wież że wszystkie odc są na necie? XD

1 godzinę temu, Triste Cordis napisał:

W internecie są po angielsku, a on ogląda po polsku. 

Są też po polsku, jeśli się szukać umie :)

Swoją drogą, obejrzałem teaser i....

Spoiler

OMGOMGOMGOMGJAKJAPRZEŻYJĘTENTYDZIEŃ:lunaderp:

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Odcinek obejrzany. Pierwsza połowa była spoko, ale to dopiero druga pozamiatała. Dam w spoilerze. 

Spoiler

Wyprawa Star była naprawdę niezła. Dziwne, że tak energiczna postać miała tyle cierpliwości dla swojego dziecinnego ojca. Nie mam się do czego przyczepić, a nie chcę robić tego na siłę. Może inni wynajdą jakieś wady :) I jeszcze jedno, Star wyglądała znakomicie z tym łukiem. Szkoda, że ta scena była taka krótka (dla mnie mogłaby tak łazić przez cały odcinek). 

A teraz o części, która była po prostu rewelacyjna. Wątek współpracy królowej i Eclipsy miał ogromny potencjał, który w pełni wykorzystano. Ciekawi mnie jak zakończą się poszukiwania prawdziwej córki Eclipsy, jak zareaguje królowa, i co zrobi rada? W tej chwili "żona potwora" to moja ulubiona postać. Nie dość, że ma fantastyczny głos i charakter, to na dodatek często zachowuje się jak Star (z umiarem). 

Ogromnym plusem całości jest to, że nie ma tu Marco i jego romansów. Nie zabrakło też głupkowatych min "Gwiazdy" i świetnej muzyki. 

Intryguje mnie tytuł odcinka, który zostanie wyemitowany 17 marca - "Marco Jr". Czyżby z przyszłości, z jakiejś innej linii czasowej miał przybyć syn Marca? :rdderp:

Dwa krótkie fragmenty:

Odcinek A

Spoiler

Odcinek B

Spoiler

Edited by Triste Cordis

Nowy odcinek jest już w sieci i jest po prostu "za :yay: bisty". A przynajmniej ten pierwszy, ponieważ druga połowa szału nie robi (daruję sobie ocenianie). Wracając do tego lepszego. Czy ktokolwiek spodziewał się, że... 

Spoiler

Moon to potomka wieśniaczki, a co za tym idzie Star jest księżniczką tylko "z tytułu"? Dla dobra królestwa zamieniono dzieci (nikt by nie chciał potwora jako królowej). Wychodzi na to, że zgodnie z prawem na tronie powinna zasiadać Heinous?  :wat: 

To jeden z najpoważniejszych odcinków wyemitowanych do tej pory. Poważnych w klimacie serialu, rzecz jasna. Nie zabrakło bowiem zabawnych scen (wyznanie "wężo-rękiego"), reakcja skryby ;) 

A tutaj klip dla osób, dla których nie przeszkadzają spoilery

Spoiler