doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Jestem tu nowa i trochę się jeszcze nieoriętuje co tu można robić. Proszę i pomoc 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj na forum! Jeśli masz jakieś pytania to pisz do mnie. Odpowiem najszybciej jak umiem. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Dziękuję że mi pomożesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj na forum, mam nadzieję, że nie speszysz się po dwóch dniach i zostaniesz z nami na dłużej. Miłej zabawy ~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Zostanę już połknełam bakcyla pisania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 1 minutę temu, doves heart napisał: Zostanę już połknełam bakcyla pisania Ja bym na twoim miejscu nic nie połykała Jak coś, do mnie też możesz śmiało pisać, legenda głosi, że ktoś kiedyś to zrobił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj, jak zwykle piszę z opóźnieniem... lepiej późno, nić w ogóle. Witam, pozdrawiam, itd. W zasadzie można, to co wolno robić... ale praktyka to co innego XD. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj! Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Zostanę i bardzo dziękuję za tak liczną pomóc. Dziękuję wam wszystkim niestety muszę już kończyć jutro się znowu odezwę. Jeszcze raz dziękuję. Nie pisz posta pod postem i baw się dobrze ~ Cahan 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 cze[ść./ bawsie dobrzena for um. mam%nadzieje,rze zostaniesz z n(mi na dł-uż.,ze;''.,kj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Zawsze możesz też pisać do mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś miała jakieś pytania lub po prostu chciałabyś pogadać to pisz śmiało 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Wrzesień 14, 2017 Share Napisano Wrzesień 14, 2017 Cześć i czołem. W sumie można tu robić wszystko i nic xD (Np. nie pisz posta pod postem, bo nikt nie upomniał, ja też przepraszam że się czepiam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 14, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2017 (edytowany) Jasne rozumię Cassid mi powiedział i życzę wszystkim dobrej nocy Edytowano Wrzesień 14, 2017 przez doves heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Niestety nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Cześć. Wiesz jak się wpisać na listę anty fanów Thoraxa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 (edytowany) Piszesz odpowiedź do tematu z prośbą o wpisanie, później opiekun działu dopisuję cię do listy Edytowano Wrzesień 15, 2017 przez darkblodpony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Dzięki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj na forume i czuj się jak u siebie w domu. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 (edytowany) Lista antyfanów Thoraxa jest tutaj. Napisz w odpowiedzi że chcesz być wpisana, a Bleflar cię na niej umieści Edytowano Wrzesień 15, 2017 przez Starray 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Jul Cześć! Niby gołębie serce, a pierwsze co robi, to wpisuje się na czarną listę Szonszczyka. Kiedy zacząłem przygodę z forum, przejrzałem wszystkie działy, discordy i takie tam. Nikt nie siedzi ci w głowie. Musisz sama polurkować w poszukiwaniu interesującej cię treści. Uprawiasz judo? Ja od jedenastu lat trenuję karate. W sumie fajna sprawa tak ponapierdalać się w piżamach. Życzę miłego marnowania życia! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doves heart Napisano Wrzesień 15, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Dzięks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Wrzesień 15, 2017 Share Napisano Wrzesień 15, 2017 Witaj na forum! Spoiler Jak będzie Ci się nudzić to pisz, z chęcią popiszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się