BiP Napisano Luty 6, 2018 Share Napisano Luty 6, 2018 2 godziny temu, Poszukiwacz15 napisał: Kilka fotek wykonanych z pomocą teleskopu: Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ukryj treść Ile dałeś za taki dobry teleskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Sprzęt to Synta 12", nowa kosztuje trzy tysiące, ja kupiłem używaną prawie o połowe taniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Luty 7, 2018 Share Napisano Luty 7, 2018 Kolejne zdjęcia jesieni zimą. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Za spaceru: Spoiler Z roboty: Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Jakieś takie. Nic się nie dzieje. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Ze spaceru: Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 3, 2018 Share Napisano Marzec 3, 2018 Nic nowego od mnie. Nie chce mi się dupy ruszyć żeby zdjęcia robić. Poza tym telefon umiera bo zimno i nie da się zdjęć robić dużo. ehh. Nadal nie jestem zadowolony z jakości ale to chyba najlepsza jakość jaką mogę wyciągnąć z pod mojego telefonu. Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 8, 2018 Share Napisano Marzec 8, 2018 Książka: Spoiler Żarówka: Spoiler 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 17, 2018 Share Napisano Marzec 17, 2018 Z zabawy aparatem, nic szczególnego (jak narazie, oby xD) Dupa sikory bogatki w hd Spoiler Sikora modra bardziej dostojna, w trakcie jedzenia Spoiler A tu jakaś spiekota Spoiler 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 Kwiotek: Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 Spoiler Zdjęcie nie wyszło najlepiej. Dni miasta Tambova były bardzo interesujące. Dużo atrakcji, wielki koncert i przepełnione parkingi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 13, 2018 Share Napisano Czerwiec 13, 2018 (edytowany) Takie tam zdjęcie sprzed jakiegoś czasu które uważam za warte wrzucenia, kiedy sosna (nie, nie ta nasza forumowa) zapylała tak że miało się wrażenie jakby padał śnieg. Mogło być lepiej ale lepszego już nie zrobię Spoiler Edytowano Czerwiec 13, 2018 przez Lemi 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Czerwiec 14, 2018 Share Napisano Czerwiec 14, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Świeczki robione podczas zimowej nudy i końskie oko chyba z wystawy w Poznaniu w 2017. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 13, 2018 Share Napisano Sierpień 13, 2018 Listek: Spoiler Sieć pajunka: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 (edytowany) Lecą zdjęcia planet z tegorocznych wakacji Spoiler Saturn Spoiler Mars Spoiler Wenus I księżyc (dokładniej morze nektaru i okolice) Spoiler Edytowano Wrzesień 11, 2018 przez Poszukiwacz15 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 Kupiłem sobie aparat. Co nie oznacza że robię więcej zdjęć. Jestem leń. Pozdrawiam. 1. Widoczek Spoiler 2. Pajączek Spoiler 3. Jaszczurka Spoiler 4. Ciężarówki jak ktoś lubi. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 To ja się może pochwalę paroma moimi zdjęciami, bo czemu nie Ujęcie nieba, w jakże optymistycznym miejscu: Spoiler https://zapodaj.net/aa9c08b07a029.jpg.html Oraz tramwaj Krakowski w nieco mroczniejszej odsłonie: Spoiler https://zapodaj.net/cb4fc9f52343d.jpg.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 30, 2018 Share Napisano Grudzień 30, 2018 Wzgórze w Anglii. Spoiler Spoiler Parowóz w Częstochowie. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts