The Silver Cheese Napisano Luty 23, 2018 Share Napisano Luty 23, 2018 Pinkie, wiesz ... Nie uzasadniaj się !!! Kolejne pół roku i ani znaku życia od ciebie !! Co z ciebie za opiekun !! Wiem, ale za 5 sekund dam ci prezent. Czemu nie teraz? To część zabawy którą przygotowałem. Powiedzmy, że ci wierzę . Od taka prosta zabawa. Zachęcam do wspólnego wymyślania jak i follow'ania tematu (chamska reklama ). Wzór jest następujący: "Za 5 sekund <twoje autorskie wypociny> - jaka jest twoja reakcja?" Zatem ... Za 5 sekund przytulisz Pinkie Pie - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Fluffeh hugs! Yay! Za 5 sekund dostaniesz ulubiony posiłek - jaka jest Twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 24, 2018 Autor Share Napisano Luty 24, 2018 Feels good man ! Za 5 sekund zmienisz płeć - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Dis gonna be fun! Za 5 sekund odlatuje Twój samolot na Karaiby - jaka jest Twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Ufff na szczęście zdążyłem - myślę rozprostowując plecki na siedzeniu. Za 5 sekund wpadnie do ciebie Discord - jaka jest Twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betonowy Jeż Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Muszę jeszcze nakarmić skarpety mieszkające w doniczkach po śmietanie. Za 5 sekund Celestia wyśle cię na księżyc - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Mówię że to wina Starlight. Może uwierzy i ją wyśle Za 5 sekund Pinkie Pie podaruje ci kolejne ciasto bez okazji - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Wezmę, ale nie zjem bo nie mogę Za 5 sekund przestanie płynąć czas - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 24, 2018 Autor Share Napisano Luty 24, 2018 Może w końcu uda mi się wbić challenger'a w LoLu skoro czas nieograniczony ! Za 5 sekund odnajdziesz sens życia - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Cieszę się,aż tak że zemdlałem. Za 5 sekund w ziemie uderzy meteoryt który zniszczy planete - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 25, 2018 Autor Share Napisano Luty 25, 2018 To życie było piękne. I don't regret anything !!! Za 5 sekund spotkasz Andrzeja Dudę - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 26, 2018 Share Napisano Luty 26, 2018 Witam się, podaję rękę i proszę o ulgi podatkowe Za 5 sekund zostanie wykupiona ostatnia czekolada na świecie - jaka jest twoja reakcja? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 28, 2018 Autor Share Napisano Luty 28, 2018 Panie, dam ci za tą tabliczkę ile chcesz, byle była wyłącznie moja. Chociaż ... jeśli gorzka to bier ją pan sobie . Za 5 sekund spotkasz przyjaciela, któremu jesteś winien 1000 zł - jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Uciekam do Meksyku by zostań baronem narkotykowym i spłacić długi Za 5 sekund minie 5 sekund co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Żałuję, że minęło bezpowrotnie! Za 5 sekund przyjdzie do Ciebie mały, włochaty koteczek! Co robisz? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Oczywiście przygarniam i zapraszam na łóżko, żeby poznać go z innymi kotami. Za 5 sekund okaże się że Twój komputer to zamaskowany podmieniec, jaka jest Twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Mówię, że może zostać, jeśli będę miała darmowy internet. Za 5 sekund przyjdzie do Ciebie Dr. House z flaszką wódki, jaka jest Twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 21, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Dobry towar, tylko pamiętaj, że na kolejnej imprezie każdy będzie mógł się cofnąć w czasie . Za 5 sekund zostaniesz Bogiem Wszechświata, jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Przebudowuję Wszechświat po swojemu, ale tak żeby ogólnie było lepiej niż jest. Dla wszystkich. Za pięć sekund tuż przed tobą otworzy się tajemniczy portal, jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Uciekam! Za 5 sekund wbijają do Ciebie służby specjalne! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Nie mam nic do ukrycia, więc zapraszam do środka. ... :^) Za 5 sekund wszystko co szklane na całym świecie nagle znika. Jak reagujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Lepię sobie naczynia z gliny i zabijam okna deskami! Spoiler Dobrze, że nie mam szklanego oka Za 5 sekund dowiadujesz się, że ktoś wyłudził kredyt na Twoje dane osobowe! Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Puszczam Lose Yourself, zakładam kaptur, biorę pistolet i zabawiam się w gangstę. Za 5 sekund masz urlop/wakacje co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Pakuje się na wyjazd na wakacje Za 5 sekund Celestia wpadnie do ciebie na herbatkę co robisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Mówię, że pomyliła adres Spoiler Po czym mimo wszystko zapraszam Jej Godność do siebie i parzę najlepszą herbatkę jaką mam! Za 5 sekund uświadamiasz sobie, że Twoja dalsza egzystencja w obecnej postaci nie ma już sensu i musisz koniecznie coś w swoim życiu zmienić, aby było ciekawiej! Co robisz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts