Matjas Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Spróbuje narysować Kucyka :3 Pewnie i tak będzie paskudny ale spróbuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Um... popracuj nad pismem, bo się rozczytać nie można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 no skonczyłem ;3 Tło jak zwykle spontan. Flitter mi sie spodobała a ta druga... no też może byc xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Cloud Chaser & Flitter - new most adorable siblings in MLP. Trzeba przyznać, że fajnie wyglądają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 30, 2012 Autor Share Napisano Marzec 30, 2012 Next... na razie szkic. Skonczyłem ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 New favourite pony, FFQ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 30, 2012 Autor Share Napisano Marzec 30, 2012 tiaaaa ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Pochwal się nowym dziełem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 1, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Clop here ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 FFQ Oh you! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 O shit, mocne xd Weź nie wrzucaj takich bo tym razem ci perma dowalą :f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Popraw trochę cieniowanie przy "wiesz jakich miejscach" ;p A tak to bardzo dobry clop ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 2, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Dobra a tera na serio ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Nawet bez spoila? Hmhm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Ty to masz banie do robienia takich... artów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Trochę....dziwne ...ale mi się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Wow! Super Ci to wyszło.. *3* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Naprawdę lubisz tę parkę... Hm, i one chyba także się lubią xP Dobre, dobre, dawaj więcej ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 FreeFraQ, pamiętaj, że stąpasz po cienkim lodzie. Poza tym, mam dla Ciebie... wyzwanie. Ale to nie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 4, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Tarciu, wiem co moge dawać na forum a co niemoge. nie musisz mi o tym mówić. Nudziło mi sie a na kolejnego arta digital po gówno stormie na devie niemam ochoty. Bo przeciez musi gdzies byc podobny -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stabi Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 WOOOOW kto totalnie powinien ogolic... oczy ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 4, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2012 To mi sie nawet podoba... Ale że robione aparatem cyfrowym jakość jest jaka jest -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Widać , że ćwiczysz tradycyjne rysunki Coraz lepiej ci wychodzą Mi się tam podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 5, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Next "paczka" co wykonałem wczoraj... Sesjowy aniołek Dalsza część minek I next... aparat mi uje**ał dolny róg. Hugs? Czas na Digital.Fajnie porysowac tradycyjnie ale digi to powazniejsza robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 W tradycyjnych rysunkach ciągle nie mogę się oprzeć wrażeniu, że rysujesz oczy z włosami xD. Ale są fajnie narysowane. A praca digital - zacnie ci wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts