FreeFraQ Napisano Grudzień 19, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2011 Stare(wczorajsze ;p) nowe. Kolejne trzy szkice ;d ( tutaj oczy ab mi nie wyszły z leksza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 19, 2011 Share Napisano Grudzień 19, 2011 Nieźle, nieźle... Teraz możesz robić posta xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 21, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2011 Stare. Nie jest Perfekto ale dobra... SHIPING POWA XD Coś innego dla odmiany xD http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Ks126d4cqJQ I artcik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 21, 2011 Share Napisano Grudzień 21, 2011 No brawo, nareszcie skrzydełka wyglądają jak powinny ^^ A resztę to na PW pisałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 Berry Punch aproves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Co za libacja xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 ok a teraz kto jest kto? 2 od prawej domyślam się, że to Sweetie Bell... 2 od lewej cos mi vinyl przypomina ale pewny nie jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 22, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2011 zaczynam od lewej. ab fire sb scoot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Ktoś tu się naszym logo bawił xD Całkiem fajnie ci wyszło, tylko czy one nie są za młode? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 22, 2011 Share Napisano Grudzień 22, 2011 Warmen nie czepiaj się przecież wiesz jakie teraz imprezy patologiczne gimnazjalistów bywają... mam nadzieję, że ffq nie wie co to słoneczko bo to by mogło się źle skończyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 26, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2011 Stare. Hahahahaha. Wiem. i co z tego? Rule34 tutaj nigdy nie pokaże i nie narysuje. szkicek jakiś (pyszczek mi nie wyszedł chyba) Nowe Derpy ( coś niewyraznie wygloda) a mała dinky sie martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 26, 2011 Share Napisano Grudzień 26, 2011 Rysunki są dobre a co do pyszczka to też ci wyszedł. Ale rysunek z Derpy to już bardzo fajnie ci wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 FFQ widzę, że jako jedyny z forum używasz grafiki komputerowej, a ja niedługo będę miał tablet więc... KONKURENCJA ! Ładnie rysujesz a Derpy niech weźmie Rutinoscorbin xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Herbi, ja też używam grafiki komputerowej ale po 1. Jest brzydkie po 2. Nikt nie zwraca na to uwagi i po 3. Dawno nic nie rysowałam. Ostatnio właściwie rysowałam jak NMM dorwała Twilight, ale nie mogę zeskanować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 27, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2011 Herbuś ja tam jadę na razie myszką wiec wiesz Ale też planuje kupic tablet ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 FF czitujesz myszką ? ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 27, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2011 Czituje myszka? Rysuje chciałeś powiedzieć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 27, 2011 Share Napisano Grudzień 27, 2011 Ja tak myszką nie umiem :( Tzn bez szkicu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 30, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2011 Dobra skonczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Podziwiam. Też starałem się rysować myszką i mnie szlag trafiał kiedy widziałem, jaką różnicę robi to w stosunku do szkicu walniętego ołówkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 GIMP eh ? ppm na warstwie lineartu -> kanał alfa na zaznaczenie -> odwróć zaznaczenie -> powiększ o 1px -> obrysuj wnętrze kuca lassem w trybie odejmij od zaznaczenia -> przełącz na warstwę z kolorami -> delete Tak oto pozbywamy się dziwnych zębatych konturów. Nie ma za co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 30, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2011 Myslisz że ja o tym niewiem sky? Pozatym przezoczystosc robiłem przez photoshopa a te "dziwne zabkowate konturki" sa tylko na forum na devie ich nie widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyshadow Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 no rzeczywiście na da nie widać tego. dzikie te forum jakieś jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Grudzień 30, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2011 Zrobiłem se arta.... przy okazji zrobiłem se z tego avek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 Um... Applejack powinna mieć czarno-blond włosy. Wiem że się wzorowałeś na emo Fluttershy, ale ona ma czarno-różowe ponieważ są naturalnie różowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts