Gość Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 (edytowany) Hejka wszystkim!! Macie jakąś ulubioną piosenkę? Bez której wasza playlista nie może powstać? Chcecie się nią podzielić z innymi? Tak więc zapraszam! Maksymalna ilość piosenek to 3. To zacznę ja: Spoiler Edytowano Maj 13, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 mam takich kilka, mogę?: 1: Spoiler 2: Spoiler 3: Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 Obecnie mam kilka: 1. Spoiler 2. Spoiler 3. Spoiler 4. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Maj 12, 2018 Share Napisano Maj 12, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 (edytowany) @KeksProponuję wprowadzić ograniczenie do trzech utworów. Znając życie wpadnie tu ktoś i wrzuci całą playlistę Ostatnio na mojej playliście w winampie mam to: Armin van Buuren - I live for that energy Spoiler Armin van Buuren - Ping Pong (kernkraft mix) Spoiler Armin van Buuren - J'ai Envi... chrzanić to. "Że ani do tła" Spoiler Keks: Dzięki za podpowiedź. Edytowano Maj 13, 2018 przez Keks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Maj 13, 2018 Share Napisano Maj 13, 2018 1. Bee Gees - Spicks and Specks. Spoiler 2. Savage Garden - Truly Madly Deeply. Spoiler 3. Sonic Generations: City Escape - Escape from the City Act 1 Classic. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 (edytowany) Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Czerwiec 10, 2018 przez Polineks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 26, 2018 Share Napisano Czerwiec 26, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Lipiec 10, 2018 Share Napisano Lipiec 10, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Ulubione piosenki... no to lecimy: My Little Pony - What Land is This - A Princess Carol Spoiler My Little Pony - Let the Rainbow Remind You Spoiler My Little Pony - Friends Are Always There For You Spoiler My Little Pony Film: Time to Be Awesome Spoiler SIA - Rainbow (From My Little Pony The Movie) Spoiler Wiem, że miały być 3, ale jeśli ma być to prawda to te wszystkie piosenki wchodzą w skład listy, która leci prawie codziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Grudzień 8, 2018 Share Napisano Grudzień 8, 2018 (edytowany) A co mi tam... podzielę się tym co na ogół ostatnio słucham najczęściej. 1. Alec Benjamin - Let Me Down Slowly Spoiler 2. Kina - i'm in love with you Spoiler 3. Alan Walker - Diamentowe Serce (feat. Sophia Somajo) Spoiler Edytowano Grudzień 8, 2018 przez Dzielny Mały Toster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 9, 2018 Share Napisano Grudzień 9, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Dobra. Trochę trudne bo zmieniają mi się co jakiś czas. Dla urozmaicenia każda z innego zakresu. 1.Eminem-Till I Collapse -ogólnie. 2. A True, True Friend- MLP S3EP13. 3. In Extremo-Herr Mannelig z Gothica 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Ojj... mam tyle ulubionych piosenek, że nie wiem, od czego by tu zacząć. Hmm może wymienię kilka. Aldnoah.Zero - ALIEz Spoiler Nightcore - Faded Spoiler Evening Star - Land of Equestria (The Orchestral Anthem) Spoiler My Little Pony - What Land is This - A Princess Carol Spoiler Indila - S.O.S Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts