Gość Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 (edytowany) Hejka naklejka. Trochu był mały................. Ehm, ehm!No dobra Vinyl DUŻY przestój w dziale. No ale od czego ja i @Polineks jesteśmy?Może od utrzymania tego działu? Dobra. Tak więc wracając Celestia nas oświeca i przysmaża, a ludzie w domach. Więc ten temat będzie o........... GRACH MUZYCZNYCH!!!!!!! Podajcie tytuły gier, w które gracie/ lub znacie o muzyce. Zapraszam wszystkich do podzielenia się z nami. I proszę podać opis gry Edytowano Czerwiec 5, 2018 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajsiak Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 Emm... Osu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 Crypt of the Necrodancer Łazisz po jaskiniach, kryptach itd., walczysz ze smokami, szkieletami, zombie i innymi potworami, po koniec każdej zony czeka boss. No niby wszystko normalne i standardowe, ale zarówno główna postać, jak i wszyscy przeciwnicy poruszają w rytm muzyki. Soundtrack komponował sam Daniel Baranowsky, a poza normalną wersją muzyk można wybrać również wersje elektroniczną, metalową, arcade i inne. Poleca gorąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 (edytowany) Mogę polecić dwa świetne tytuły: - Audiosurf 2 - to swego rodzaju "wyścigi", w których non stop jedziemy do przodu i zbieramy nutki. Kształt toru oraz prędkość poruszania się pojazdu zależą od wybranego utworu (gracz może jedynie zmieniać pas). Dzięki integracji z YouTube nie musimy mieć muzyki na dysku Na steamie jest demo. Warto spróbować, tym bardziej, że już wkrótce rozpocznie się letnia wyprzedaż. - Symphony - to gra z gatunku "Shoot 'em up", w której wszystko dostosowuje się do utworu lecącego w tle. Wyszukiwanie muzyki mogło by być lepsze, ale i tak zabawa jest przednia (sporo rzeczy do odblokowania) @Keks dodaj konieczność jakiegokolwiek opisu danego tytułu ponieważ post Hajsiaka woła o pomstę do nieba Edytowano Czerwiec 4, 2018 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 Ja mogę polecić Music Catch 2 na Kongregate. Całkiem przyjemnie się w to gra i do tego utwory są ładne. Gra polega na łapaniu nutek i unikaniu złapania czerwonej. Od czasu do czasu leci nutka złota po złapaniu której mamy coś w rodzaju magnesu, który przyciąga wszystko oprócz czerwonych przez pewien czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Czerwiec 5, 2018 Share Napisano Czerwiec 5, 2018 W sumie zaliczyłbym Brütal Legend jako grę muzyczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Czerwiec 5, 2018 Share Napisano Czerwiec 5, 2018 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Czerwiec 6, 2018 Share Napisano Czerwiec 6, 2018 Zalicza się to pewnie, więc seria Just Dance. Świetna robota, szkoda tylko że tak duże ma wymagania na PC :( Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Sądze że Singstar by się zaliczał to tych gier. Grałem jeszcze w wersję fanowską... zdążyłem zapomnieć tytułu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts