DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Hej jestem nowym fanem mlp z UK choć nie posiadam jeszcze żadnej maskotki hmm ciężko wybrać kucyka Zamierzam wybrać się w tym roku na pony-con 2018 w Nottingham. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Jakbyś miał jakieś pytania lub chciałbyś popisać to pisz do mnie śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Lubie kilka kucyków ciężko wybrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Po trochę wszystkim a szczegolnie postęp i rozwój technologii informatyka wampiry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Po obejżeniu My little pony: seasons 1-7 169 episodes Equestria Girls Equestria Girls Rainbow Rocks Equestria Girls Friendship Games Equestria Girls Legend of Everfree Equestria Girls Rainbow Rocks shorts Equestria Girls Friendship Games shorts Equestria Girls: Better Together My little pony movie 2017 i teraz zaczołem sezon 8 to naprawdę ciężko wybrać tego jedynego Lubie je wszystkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Hmm dokładnie to nie pamiętam ale myślę że to był październik 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 No to sporo czasu już sie tym interesujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2018 Share Napisano Czerwiec 9, 2018 Hej... witaj wśród nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 9, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2018 No dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Bądź pozdrowiony. p.s. Rarity best pony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 (edytowany) 8 godzin temu, wampir221 napisał: No to sporo czasu już sie tym interesujesz Ja jestem tutaj prawie sześć lat A tak w ogóle to witamy. Baw się dobrze i nie zapomnij odwiedzić działów kucykowych (w szczególności Lyry i Bon Bon... tak, to była chamska autoreklama). Mam też kilka pytań: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Oglądałeś Gravity Falls? 3. W jakie gry lubisz grać (na jakiej platformie) Edytowano Czerwiec 10, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordem Deffer Vitae Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 A jak zostałeś bronym ? (ciekawość coś takiego) jeszcze raz chciałbym cie powitać w tym fandomie obyś się nie nudził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 1 godzinę temu, Triste Cordis napisał: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Oglądałeś Gravity Falls? 3. W jakie gry lubisz grać (na jakiej platformie) 1.Muzyka to bardziej mocniejsza. heavy metal,hard rock gothic industrial ale słucham też normalnej muzyki wiec be obaw 2. Niestety nie miałem okazji nie słyszałem o tym 3.Całe życie grałem na pc i tak zostało, nie miałem warunków by kupić konsole no wiesz ,najlepiej mieć drugi telewizor a monitor to miałem taki do którego nie dało by się podłączyć konsoli wtedy jak się to rozwijało ale teraz mam taki który oferuje taką możliwość ale jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do konsol. Staram się grać zawsze w te dobre tytuły takie jak Heroes of might and magic 3 tony hawk far cry need for speed assassin creeed cała seria ostatnio grałem farcry 5 i był spoko ale vampyr miał dobrą fabułę ale ciężko się w to grało. Gra przynudza za dużo dialogów trzeba czytać 38 minut temu, Mordem Deffer Vitae napisał: A jak zostałeś bronym ? (ciekawość coś takiego) Widziałem tą bajkę urywek w tv jak leciała , postacie były tak charakterystyczne , że nie sposób było pomylić z inna bajka.Zapomniałem o niej aż do momentu gdy skończyłem oglądać serial i szukałem czegoś do oglądania i wtedy sobie o niej przypomniałem i zacząłem oglądać. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Witamy serdecznie. Baw się dobrze na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio i Pozdrawiam nowego bronego z UK A co do pluszakow to polecam produkty fanowskie np: 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Lubie takie dopracowane , bo nie które strasznie wyglądają odbiegają od oryginału. Gdzie kupić ? Niby na eBayu są a jakieś sklepy prywatne znasz ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio jeśli chodzi o pluszaki to np: w smyku jest dużo kucykowych rzeczy ale tak szczerze to nie polecam ich bo nie które pluszaki wyglądaja slabo z porównaniem produktów fanowskich takie jak pluszaki jak chcesz pluszaka zrobionego według własnej np: koncepcj to Dixie robi cudowne pluszaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Hmm całkiem fajne.Jestem tu nowy i nie ogarniam gdzie co jest jeszcze , możesz mi powiedzieć , czy ma ona stronę jakaś jak z nią się skontaktować.Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio https://www.deviantart.com /users/outgoing?http://www.youtube.com/user/MsRarity6 ma strone fb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kopycio no problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się