Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 23, 2018 Share Napisano Wrzesień 23, 2018 Proponuje zabawę w wypisywanie codziennie w formie plusów i minusów tego, co nam się przydarzyło. Zacznę. + Skończyłem jeden projekt, nad którym pracowałem od pewnego czasu. + Wyczyściłem komputer i teraz chodzi super. + W końcu obejrzałem Dunkierkę. - To ostatni dzień wolnego i rano do pracy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 - O dziewiątej rano miałem (bardzo nieprzyjemną, bo bez jakiegokolwiek znieczulenia) gastroskopię... - ... I boli mnie do teraz (bądź co bądź srodze podrażnione) gardło, ale... + Okazało się się, że wszystko z moim żołądkiem jest w porządku (ciekawe co na to mój lekarz rodzinny) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 + zerwałam wszystkie bakłażany + wyrzuciłam pomidory + przełożyłam małe kurczaki do dużych kurczaków + posprzątałam w garażu - bolą mnie plecy - koty ukradły mi farsz i zostałam bez obiadu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 + zrobiłem zakupy, a zaraz potem wyniosłem śmieci mimo jesiennej aury + dzielnie wykonałem swoje obowiązki w pracy mimo ospałości + widziałem przepiękną, podwójną tęczę *_* + zrobiłem trening cardio mimo kompletnej niechęci do jakiejkolwiek aktywności - przewiało mnie i zmokłem, bo pogoda jest nieprzewidywalna teraz - nie przeczytałem wiele z książki, którą zamierzałem szybko przeczytać z powodu niecodziennego spadku koncentracji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veqer Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 + Przetrwałem wszystkie lekcje matmy pod rząd wychodząc z oceną "5". + W końcu posprzątałem parapet. + Skończyłem pisać jeden ze swoich pluginów do mc. + Pograłem z Szonszczem i Lunarem w EFT. - Nie wyspałem się. - Nie ubrałem się ciepło, przez co wiatr zmieszany z deszczem prawie mnie zabił. - Jak wróciłem to okazało się, że nie ma kajzerek i sera więc nie mam co zjeść jutro na śniadanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 24, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Dzień zbliża się ku końcowi więc i warto go podsumować. + Fajny dzień w pracy i zero problemów. + Nic mi nie zepsuło dziś nastroju. + Mój pupil w końcu wydaje się lepiej czuć. - Wiatr z deszczem jak to w całej Małopolsce i do tego to przenikliwe zimno. - Osoba, z którą chciałem pogadać się nie zjawiła. - Wypadł mi klawisz z klawiatury i za nic nie mogę go wetknąć z powrotem ehh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 + w robocie wyjątkowo był luz; + udało mi się zdrzemnąć po południu; - Wichura obudziła mnie o 5 rano; - Wichura porozwalała w okolicy kilka drzew; - Wichura sprawiła że w całym mieście nie było prądu w godzinach 5:20 do 9.00 (tak około); - Wszystkie sklepy w mieście były zamknięte z powodu braku prądu; - Wichura sprawiła że do roboty musiałem gonić by nogi, bo ani garażu otworzyć w taki wiatr ani rowerem jechać; - Cały dzień bolała mnie głowa; Także dzień taki... lekko pół średni był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 + dorwałam cudowne bojówki za 3zł + wyspałam się + wolny dzień - jutro do roboty - brat był w Centrum Handlowym i nie spytał mnie czy coś chcę, a chciałam granderka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 + wpuściłam wszystkie kury do jednej woliery + wyrwałam kalafiory + przygotowałam ptaszniki do mojej dłuższej nieobecności - deszcz padał pół dnia - ziemia zamieniła się w taką lepką glajdę, że nie da jej się wytrzeć z butów o trawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 + Poszedłem na kurs prawa jazdy + Odkurzyłem komputery mój i brata - Zimno dzisiaj ogólnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 + Bardzo spokojny dzień w pracy. + Było troszkę słońca. + Nowa planszówka ograna. - Ogólnie nadal zimno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + wyniosłem śmieci + zapobiegawczo kupiłem więcej worków na śmieci na przyszłość + oskrobałem ziemniaki, choć nie przepadam za tą czynnością + miałem wolne, więc niepospolicie byczyłem się cały dzień - mam wyrzuty sumienia, że byczyłem się przez większość dnia i nie zrobiłem zbyt wiele konstruktywnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + Miałam zły humor tylko przez chwileczkę. + Zdobyłam w końcu latającą formę w WoW'ie. + Ogólnie był to bardzo miły dzień. + Zjadłam pyszny obiad - Wiercili mi rano i mnie obudzili. - Znowu spałam do późna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + Kurier przyniósł mi paczkę z pluszową Fluterką, więc dzień się zaczął dla mnie bardzo dobrze! Po rozpakowaniu robiłem jej zdjęcia i pieściłem ją + Rozwiesiłem pranie, choć nie lubię tego robić. + Byłem na działce i przyniosłem kilogram marchwi, pietruszki i kilka kg buraków + Zrobiłem zakupy. + Był piękny, słoneczny dzień i przez większość czasu było mi wesoło. W pewnym momencie miałem nawet niepohamowany atak śmiechawy! - Mało kto zwrócił uwagę, że wrzuciłem pełno zdjęć ze swoim nowym pluszowym kucykiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + kupiłam fajny kubek i przycisk do papieru ktory mi posłuży jako przycisk do materiału + pierwszy raz od długiego czasu zdecydowałam się zjeść kebaba i nie żałuję - miałam kompletny spadek energii i prawie nic nie robiłam mimo że powinnam -pogoda doprowadza mnie do wściekłej chandry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + dostałem 5 *oklaski w tle* (każdy głupi może dostać 5 z prezentacji) + zintegrowałem się nieco z klasą + spotkałem się z kumplem + odsłuchałem theme worldsów i mam teraz hype do końca tygodnia + udało mi się przetrwać dzień - nic satysfakcjonującego nie zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 26, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + Fajny i w miarę ciepły dzień. + Czas dziś fajnie leciał... praca się nie dłużyła. - Za dużo dźwigałem i mnie coś plecy bolą. - Leki przeciwbólowe nie działały. - Zbliża się noc a tu poprawy nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + Sporo dzisiaj w WoW'ie zrobiłam. + Była fasolka szparagowa na obiad~ + Miałam śmieszne sny xD + Moje kochanie kupiło mi Simsy - Chyba mi cycki znowu urosły, bo kurtki zapiąć nie mogę... :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 + Praca minęła nawet szybko + Dostałam po pracy burgera + W domku wygrzałam się w wannie, a teraz w cieplutkich skarpetkach z liskami i herbatką sobie grzeję się + Mam dość sporo nowych tekstów dla Dolci + Jutro mam wolne, można dzisiaj spokojnie iść spać kiedy się chce - Ludzie w robocie byli wyjątkowo paskudni (jedna babka wręcz wyżywała się na mnie) - Zostawili mi w domu mało pierogów i w dodatku bez śmietany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 27, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2018 + Ciepły dzień. + Zabawni ludzie. + Znalazłem 10 zł w kieszeni kurtki. + Jutro mam luz w pracy. Minusów chwilowo brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 + Zjadłem dzisiaj kebaba + Ubikacja była wolna jak wróciłem do domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 + W końcu się zrobiło cieplej i sprzątnęłam u królika. + Miło się grało w różne gierki. + Większość czasu byłam sama w domu. - Zapomniałam wymyć garnki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 + Dostałam rare peta w WoWie od Paploka + Postrimowałam i pograłam w DMC1 + Wczorajsze pierożki, do których nie miałam śmietany zrobiłam sobie na patelni z cebulką + Miałam wolne - Myśl, że jutro do roboty nie jest fajna :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 + Heroicznie wyniosłem śmieci i kupiłem chleb + Sumiennie spełniłem swoje obowiązki w pracy mimo ospałości + Po pracy odwiedziłem dawno nieodwiedzanej babci + Wyczyściłem dysk komputera ze zbędnych plików, starych zdjęć, filmów itp. + Zmobilizowałem się do podstawowej gimnastyki mimo kompletnej ociężałości. - Świetlówka w pokoju mi się przepaliła i siedziałem w ciemności przed komputerem jak haker jakiś. - Miałem jeść mniej i chudnąć a ŻARŁEM CO POPADNIE JAK OPĘTANY - Spałaszowałem trzy talerze spaghetti! - Miałem sobie zrobić "dzień bez cukru", a nieprzyzwoicie wszamałem dwa batony i pół czekolady Po czym talerz kromek z dżemem brzoskwiniowym Więcej grzechów nie pamiętam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 28, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2018 + Był luz w pracy. Więc praktycznie całość przesiedziałem najpierw na forum, a potem na Discordzie. + Było trochę deszczu, ale jak skończyłem to przestało padać. + Emotki Starlight. + Czytałem bardzo fajnego Fanfika. + Już prawie weekend jeszcze tylko odliczyć 5 godzin od 9 rano. - Było jednak zimno... zwłaszcza rano. - Coś mnie pobolewa kręgosłup. - Jeszcze w sobotę do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts