Moonlight Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 (edytowany) art by subtlePixel Panie, panowie, klacze, ogiery, żrebięta, magiczne stworzenia i taborety wszelkiego rodzaju! Witamy na naszej Wielkiej scenie! Wiedzcie, że nasza Potężna Sztumistrzyni ceni sobie uwielbienie swoich fanów i lubi wiedzieć, jak wielu zauważyło jej Wielkość. Wobec tego uprasza się, by wszyscy wielbiciele zgłosili się na zaplecze i zadeklarowali swoje oddanie jedynej, niepowtarzalnej i... Trixie serio muszę to czytać? Oczywiście! To dla lepszego efektu, Moon! Ekhm... jedynej, niepowtarzalnej i niewiarygodnie utalentowanej iluzjonistki, która napełnia każde przedstawienie blaskiem, niczym słońce świecące nad Equestrią, Wielkiej i Potężnej Trixie! Zadowolona? I to bardzo! To teraz idź mi zrobić herbatkę. To chyba nie należy do moich obowiązków... Skracając, odświeżamy listę fanów. Stara lista została przeniesiona do archiwum i jeśli będzie taka potrzeba przepiszę osoby, które się pod nią podpisały. Lecz najpierw chciałybyśmy zobaczyć, czy dalej jesteście oddani i ponownie ustawicie się w kolejce, by podpisać się na plakacie, powieszonym na drzwiach starej, wiernej przyczepy Wielkiej i Potężnej Trixie! Zasady są takie same, jak poprzednio. Wasz nick znajdzie się na liście poniżej oraz zostanie naniesiony na plakat, który co jakiś czas będzie uzupełniany o nowe podpisy. 1. Wielka i Potężna Trixie 2. Grzegorz_Nikodem 3. Starlight Sparkle 4. MLPFan 5. GlaceCordis 6. Zafira 7. Twister 8. ByczekPazerny 9. Jakubas18 10. Uncommon_Nick 11. Littlepip 02 brony 12. Youkai20 13. Papeć 14. Decaded 15. misterspauls 16. MagiMemNon 17. Tempest Shadow 18. Moonlight Edytowano Listopad 3, 2019 przez Moonlight 3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 Podpisuję się! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 Dopisz i mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 Proszę o wpisanie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zafira Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Proszę o wpis na listę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Można wpisać? :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Proszę mnie dokooptować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Proszę mnie dopisać do listy fanów Trixie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uncommon_Nick Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Teacu... znaczy co mam podpisać? W sensie proszę o wpisanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepipp Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Kopycio Wielka i Potężna Trixie poprosze o wpisanie mnie na liste twojch fanów Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Ja również jestem fanem Trixie, proszę o dopisanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Także prosiłbym o dopisanie do listy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Wielki i Nie-Aż-Tak-Potężny-Jak-Trixie-Ale-Niewiele-Mu-Brakuje Decaded prosi o wpis na listę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 O wielka piękna i potężna Trixie ja też chce być twoim wielkim fanem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Księżyca blask, tak nagle zgasł. Twój głos obudził mnie, Z tego snu co koszmarem zwę. Bądź dumna bo, tyś gwiazdą mą. W swych oczach masz, Blask wszystkich gwiazd. Niechaj przedstawienie twe, Trwa po mego życia kres. Więc codziennie w każdą głuchą noc, Pragnę podziwiać twą ogromną moc. Tyś najjaśniejsza spośród wszystkich gwiazd. O twej potędze niech dowie się cały świat O wielka i potężna Trixie, prosiłbym o dopisanie mnie do listy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts