Raritas Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nazywam się Karolina i jak można się domyślić lubię poniacze . Interesuje się nimi już od kilku lat.Moje ulubione z mane 6 to Rarcia i RD. Chcecie coś się więcej o mnie dowiedzieć? Pytajcie śmiało 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Hej! Siema! Elo! Guten Abend... Witaj na forum i stawiaj spacje po znakach interpunkcyjnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Sorka . Zawsze zapominam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Cześć Raitas! Chcę cie powitać w naszym forum. 1. Co lubisz najbardzej robić? 2. Czemu interesują cię kuce? Pozdrawiam cię ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Witam. Baw się dobrze, magia przyjaźni, itd... Czytasz jakieś opowiadania o pucach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Dobry wieczór A man of culture I see Miłego tracenia spędzania czasu na forum LOL Comic sans xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Najbardziej , to lubię słuchać muzyki Pop i covery różnych piosenek. Nie mam pojęcia dlaczego mnie akurat one interesują . Może dlatego , że uwielbiam wszystko co jest związane z tematyką fantasy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Jasne czytam jakieś (albo raczej czytałam) , ale nie długo to nadrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Przeczytaj mój pierwszy Człowiek w Equestrii. Jeśli chcesz przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Chętnie , czemu nie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Ale PO, a nigdy PRZED. Przed to się stawia przed półpauzą i pauzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 1. Jaki jest twój ulubiony film? 2. Oglądałaś Gravity Falls? 3. Grasz w jakieś gry? Jeśli tak, to jakie i na czym? Zapraszam do wzięcia udziału w forumowym evencie. Szczegóły poniżej. Spoiler https://mlppolska.pl/topic/17875-samhain-2018-wzgórze-ognia/?tab=comments#comment-908674 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 1. Filmów prawie wcale nie oglądam. Wolę filmy i seriale animowane 2. Uwielbiam GF . Jestem w fandomie 3. Gram na komputerze w Ts4 , Life is strange , i Lego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 1 minutę temu, Raritas napisał: 2. Uwielbiam GF . Jestem w fandomie Jesteś w fandomie? Ja również. Zapraszam tutaj: Spoiler https://mlppolska.pl/topic/16504-gravity-falls/?page=1 Cytat 3. Gram na komputerze w Ts4 , Life is strange , i Lego Nie znam skrótu TS4, ale też lubię pograć w Lego. Masz jakąś ulubioną odsłonę? Moja to Jurassic World. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Ts4 to , the sims 4 . Obecnie gram w Lego the incredibles , a kiedyś w Lego: Harry Potter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Witam, witam... i w sumie nie wiem, nie mam pomysłu xd. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Priwiet 1. Jakie masz dodatki do The Sims 4? 2. Twoja ulubiona książka/seria? 3. Na profilu masz napisane, że lubisz mangi. Anime też? I jakie to mangi/anime najbardziej lubisz? Jeszcze taka mała uwaga, bo na forum staramy się pisać czytelnie, by każdy mógł nas z przyjemnością czytać. Pamiętaj, że po znakach interpunkcyjnych dajemy spację, ale nie PRZED. Przykładów pełno dookoła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 1. Mam wszystkie , więc nie będę po kolei wymieniać 2. Na razie moja ulubiona seria to ,,Program", lubię także: ,,Harry Potter" i "Itch". 3. Anime nie oglądam , a swoją przygodę z mangami dopiero zaczynam.Mam na razie 3 tomy ,,Orange" , nie długo do kupię sobie nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Hej witaj na forum. Kogo z serialu najbardziej nie trawisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Witaj w stadzie Baw się tu dobrze Kim chcesz zostać w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 @Raritas Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raritas Napisano Październik 10, 2018 Autor Share Napisano Październik 10, 2018 Szczerze, to nie ma chyba postaci, za którą bym nie przepadała. Jeszcze nie wiem, kim chciałabym zostać, ale muszę się już powoli zastanawiać do jakiej szkoły średniej pójść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Witaj! Miło mi cię poznać. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Październik 10, 2018 Share Napisano Październik 10, 2018 Witaj i baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się