Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Zdecydowanie. Czy masz ulubione wspomnienie z dzieciństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak Marzenia się spełniają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak Czy marzną Ci stopy zimą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Wszystko mi marznie, ale w stopach to już wręcz czucie tracę. Czy masz swój ulubiony rodzaj kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Tak, kucyk pony Spoiler A serio to ziemski Nosisz skarpety we wzorki? Edytowano Styczeń 29, 2019 przez migdzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak, specjalnie kupuję te, które są najbardziej kolorowe lub mają najbardziej oryginalne wzorki. Spoiler Rzadko się spotykam z kimś, kto najbardziej lubi ziemskie kucyki. Miła odmiana. Czy lubisz Święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Zależy jakie. Boże Narodzenie lubię, ale resztę nie, bo większy zapierdol jest w pracy. Odkładasz na coś pieniądze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Zamierzam niedługo zacząć to robić, gdyż mam od niedawna pewien ważny dla mnie cel. Czy jesteś w stanie opisać się w trzech słowach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Myślę że tak. Czy masz swoją ulubioną piosenkę z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak. Nie wiem, czy film się liczy, ale jeśli tak to Open up your eyes. Czy jest Ci teraz gorąco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 (edytowany) Tak, w sumie jest jedna, którą mogę określić mianem mojej ulubionej - "Luna's future" O nie, znowu ten sam problem, więc odpowiadam na kolejne pytanie. Nie, wprost przeciwnie - jest mi zimno, pomimo siedzenia w ciepłym pomieszczeniu i byciu ubraną w sweter. Czy jesteś dzisiaj w dobrym humorze? Edytowano Styczeń 29, 2019 przez Cerssie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak Czy chcecie mieć ulubionego kucyka w swoim domu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Marzę o tym. Masz jakieś gadziety ze starych generacji mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie Czy lubicie Lyrę?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak. Masz swuj własny sposób na nudę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Swój* Nie, rzadko się nudzę. Brakuje mi ciągle czasu. Czytasz dużo książek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie bardzo. Często oglądasz telewizję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Oglądam praktycznie tylko raz w roku - na Eurowizję, więc nie. Lubisz piec ciasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie, ponieważ nie umiem, ale chcę się nauczyć Lubisz czarny humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie Czy lubisz chłodne potrawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak. Jesteś zadowolony ze swojego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Tak Lubicie miód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Lubimy, towarzyszu Lubisz komedie romantyczne z Karolakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie bardzo Lubicie wybuchowe balony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie. Masz zaślepkę na kamerę w laptopie, żeby osoby niepożądane Cię nie podglądały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się