Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak, gdy zdarłem sobie ręce i twarz po wypadku rowerowym DOSŁOWNIE OTARŁEM SIĘ o śmierć Miałeś kiedyś stan padaczkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie Widziałeś spadającą gwiazdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie. Bo po co? Masz w swoim domu rosiczki? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Oj, nie mam. Czy lubisz mieć listę zadań do wykonania wymienione na karteczce, które "odhaczasz" po ich wykonaniu tak jak to lubi robić Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 (edytowany) Jak przystało na opiekuna Twilight... Słowem: tak xD Masz dziś kurczaka na obiad? (Mój się podpalił w piekarniku) Edytowano Styczeń 12, 2019 przez Victoria Luna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie, fileciki rybne Lubisz głośne wzdychanie Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak. Bywa czasami zabawne, w mojej opinii. Czy masz jakiś produkt z firmy Koh-I-Noor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie, nie mam pojęcia co to jest. Śpiewasz pod prysznicem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak. Czasami zbyt często, zwłaszcza w internacie xD @Triste CordisKoh-I-Noor to firma produkująca przybory dla plastyków - od kredek po sztalugi. Rozebrałeś już choinkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie, zrobi to moja mama ponieważ jestem facetem, a choinka jest niepełnoletnia. Masz coś kucykowego w telefonie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak, kucykową playlistę Czy lubisz kruszyć butem zamarznięte kałuże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 (edytowany) Taaak. Za każdym razem, gdy znajdzie się nie pękniętą sztuka. A jak już popękana, to jeszcze bardziej kruszę Masz telewizję satelitarną? Edytowano Styczeń 12, 2019 przez Victoria Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak... Polsat, ale chyba zrezygnuję, bo i tak nie ma tam co oglądać. Jak w całym tv. Posiadasz czytnik ebooków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie. Lubisz dopiąć swego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie Jeśli sprawa nie jest tego warta Gdy udowodnisz komuś błąd, to lubisz mu to wytykać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie, nie jestem aż tak złośliwy Lubisz Colę smakową np. Cherry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Każdą Daj mi Cole Jadłeś kiedyś knysze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak, nażarłem się wówczas jak świnia i ledwo wstałem od stołu Stosujesz jakieś suplementy diety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nie Jesteś mocno wysportowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Tak Bzikujesz czasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Nie skąd No dobra tak Lubisz grać w rpg opowiadane i udawać kogoś, kim nie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Nie Grałeś kiedyś na perkusji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Bicie w bębny się liczy? Byłeś kiedyś na Przystanku Woodstock? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Nie. Wrzucasz jakieś drobniaki na WOŚP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 Zwykle tak Choćby brał 10 procent dla siebie to i tak robi kawał dobrej roboty. Byłeś kiedyś na meczu hokeja? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się