Skocz do zawartości

Zapytaj Sapphire Shores

Revera

Recommended Posts

Cytat

Jak stałaś się znana w całym Canterlocie? Ktoś Ci pomógł we wspięciu się na szczyt kariery?

Pomogli mi przyjaciele i czysty talent. Kucykom spodobało się moje śpiewanie. Po kilku koncertach znało mnie już całe Canterlot.

Dołączona grafika

• 2 weeks later...

Droga Sapphire Muszę przyznać, że wydajesz mi się interesującą postacią. Zdecydowanie zbyt rzadko mieliśmy okazję być świadkami Twej obecności w serialu... cieszę się, że zdecydowałaś się założyć temat, w którym uzyskujemy szansę poznania Cię bliżej. Oto kilka z licznych pytań, które kłębią się po mej głowie... ot. zaledwie parę, aby Cię nimi nie przeładować - podejrzewam bowiem, że jako celebrytka nie masz aż tyle czasu, ile byś pragnęła... wiedz, że tym bardziej doceniam Twą inicjatywę. Powiedz proszę - czym właściwie objawia się Twój talent? Wspomniałaś, że pomógł Ci wspiąć się na szczyt... opisałabyś w jaki sposób? Czy to aby na pewno śpiewanie? W jaki sposób powiązujesz kwestię swego imienia ze swym talentem? (wiadomo, rodzice w Equestrii mają jakiś przedziwny dar nazywania swych dzieci tak, a nie inaczej...) Jeśli śpiewanie istotnie jest Twą działką... to gdzie i jak śpiewasz? Występujesz może... w operze? Śpiewasz altem, sopranem...? Interesowałoby mnie także to, gdzie powiodła Cię Twa kariera życiowa ~ prezentowałaś może swój talent poza Equestrią? Jeśli nie - sądzisz, że rozsądnym pomysłem byłoby udać się w podróż dookoła świata? I czy... nie obraź się, proszę... sądzisz, że brak luksusów w czasie podróży przeszkadzałby Ci? Nie pragnę sugerować, jakobyś nie mogła sobie pozwolić na godną Cię obstawę, jednakże nawet najlepsza z tych mobilnych, nie jest wszak w stanie zastąpić tej stacjonarnej... Pozdrawiam Cię Plothorse

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  Dnia 22.09.2012 o 16:36, Plothorse napisał:

Droga Sapphire

Muszę przyznać, że wydajesz mi się interesującą postacią. Zdecydowanie zbyt rzadko mieliśmy okazję być świadkami Twej obecności w serialu... cieszę się, że zdecydowałaś się założyć temat, w którym uzyskujemy szansę poznania Cię bliżej. Oto kilka z licznych pytań, które kłębią się po mej głowie... ot. zaledwie parę, aby Cię nimi nie przeładować - podejrzewam bowiem, że jako celebrytka nie masz aż tyle czasu, ile byś pragnęła... wiedz, że tym bardziej doceniam Twą inicjatywę.

Powiedz proszę - czym właściwie objawia się Twój talent? Wspomniałaś, że pomógł Ci wspiąć się na szczyt... opisałabyś w jaki sposób? Czy to aby na pewno śpiewanie? W jaki sposób powiązujesz kwestię swego imienia ze swym talentem? (wiadomo, rodzice w Equestrii mają jakiś przedziwny dar nazywania swych dzieci tak, a nie inaczej...) Jeśli śpiewanie istotnie jest Twą działką... to gdzie i jak śpiewasz? Występujesz może... w operze? Śpiewasz altem, sopranem...? Interesowałoby mnie także to, gdzie powiodła Cię Twa kariera życiowa ~ prezentowałaś może swój talent poza Equestrią? Jeśli nie - sądzisz, że rozsądnym pomysłem byłoby udać się w podróż dookoła świata? I czy... nie obraź się, proszę... sądzisz, że brak luksusów w czasie podróży przeszkadzałby Ci? Nie pragnę sugerować, jakobyś nie mogła sobie pozwolić na godną Cię obstawę, jednakże nawet najlepsza z tych mobilnych, nie jest wszak w stanie zastąpić tej stacjonarnej...

Pozdrawiam Cię

Plothorse

1. Mój talent to śpiewanie. Kiedy śpiewam nie liczy się nic dookoła. A śpiew to nic ciekawego...

2. Na początku byłam bardzo wstydliwa. Moje przyjaciółki z Canterlot, a głównie Fleur namawiały mnie żebym spróbowała śpiewać przed kucykami. Zaczynało się od małych koncertów, a potem było istne piekło. Fani byli wszędzie! Jedyne co mnie pocieszało to przyjaciółki i występ dla Księżniczki Celestii.

3. Oczywiście! Cóż to za pytanie?

4. Szczerze, to nie zagłębiałam się w to czemu mam akurat na imię Sapphire Shores. Musiałabym ich się spytać. Wtedy napiszę ci list z Equestrii.

5. Śpiewam w całej Equestrii. A jak by inaczej?

6. Nie. Jestem gwiazdą popu! 

7. Jak już mówiłam - jestem gwiazdą popu. Śpiewam normalnie, bo nie jestem śpiewaczką operową.

8. Poza Equestrią? Byłam kiedyś w pewnej krainie. Tylko jak ona się nazywała.... Już wiem! Dungeon! Kraina potworów. Było strasznie!

9. Zawsze marzyłam żeby zwiedzić świat. I mam zamiar to zrobić, a kariera mi to ułatwia.

10. Brak luksusu? Oczywiście, że by mi nie przeszkadzał. Wychowywałam się w ubogiej rodzinie, ale rzeczywiście pod wpływem kariery kucyk potrafi się zmienić.

Dobrze Sapphire. Czas na kolejne pytania. Długo nas nie było i wypadałoby nadrobić zaległości!

Dnia 22.09.2012 o 16:48, Talar napisał:

Czy podoba ci się nasza piosenka?

Nie miałam przyjemności jej posłuchać. Ale obiecuję, że wysłucham jej jak najszybciej!

Tsssaa...

Dnia 7.11.2012 o 09:59, posealor napisał:

Od jak dawna śpiewasz?

Dlaczego nie ma odpowiedzi na pytania od Plothorse'a i Talara?

1. Trudno to stwierdzić. Jednak 10 lat już minęło.

2. Pewnie musiałam je pominąć. A raczej Revery...

Przepraszam... Eee... Lećmy dalej!

Dnia 18.11.2012 o 21:53, RainbowDash123456789 napisał:

Droga Sapphire Shores,

1.Lubisz rysować?

2.Lubisz torty/ciasta?

3.Ulubiony film?

1. Niestety, ale nie mam jak rysować. Jestem zwykłym kucykiem.

2. Tak. Są bardzo pyszne.

3. Chyba Godzilla. 

Revero... Kto następny?

Pytanie od Tęczowej Mgiełki.

Dnia 4.12.2012 o 19:00, Tęczowa Mgiełka napisał:

Czy wiesz dlaczego twoja figurka jest w zupełnie innych kolorach niż ty, a opis brzmi "jest cicha i dobra" pomimo, że to nie jest twoim specjalnym talentem? Maże to po prostu pomyłka w imionach?

Niestety, ale także tego nie wiem. Miałam zamiar pójść do Hasbro, ale nie mam jak. A i tak już się uspokoiłam. 

Dnia 27.02.2013 o 13:53, Aretra Dashu napisał:

Jak zdobyłaś CM?

Po prostu śpiewałam, a on się pojawił. Nawet nie zauważyłam kiedy.

I ostatnie pytanie dzisiaj.

Dnia 9.04.2013 o 18:12, GreenWave napisał:

Witam Sapphire.

Jak życie co u Ciebie?

Pytanie:

Czy gdyby istniał wehikół czasu, to cofnełabyś się aby zmienić coś w swoim życiu?

Witaj GreenWve. U mnie wszystko w porządku!

Absolutnie nie! Jestem szczęśliwa z tego co mi się przytrafiło w życiu. Lepiej trafić nie mogłam.

Dobrze. To koniec na dziś. Jednak zapraszamy do zadawania pytań Sapphire. Na 100% Wam odpowie!

• 3 weeks later...
  • 2 years later...

Bardzo mi Cię miło widzieć, Sapphire Shores :D

1.Czy byłabyś w stanie zaśpiewać do chociaż jednej piosenki rockowej? W sensie czysto rockowej, bez żadnej elektroniki i przesłodzonego brzmienia.

2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?

3.Rozumiem, że chętnie byś wystąpiła dla ludzi?

4.Czy występowałaś przed samą Celestią?

5.Mogę Cię przytulić?

6.Ile wydałaś płyt?

7.Czy gdyby z kostiumem, który uszyła Rarity pewnego razu, było coś nie tak, np. popsuł się, to faktycznie skazałabyś Rarity na zniesławienie?

8.Jak podobasz się sobie z głosem Brygidy Turowskiej-Szymczak?

Edytowano przez SebastianRichCountryOwner

• Utwórz nowe...