Lemi Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 ICEY Spoiler W lewym górnym rogu srogi spoiler xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Ja albo chora jestem, ale tam był Tomb Raider kiedy odpowiadałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Lemi dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 @Lemi Skoro zgadłeś, to dajesz następną zagadkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 @Cheerful Sparkle Dziękuję za przypominajkę i sorka za ociąganie się Coś starego ode mnie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Eony, jak ja tego dawno nie widziałem - Blackthorne na SNES z 1994, zapomniany produkt Blizzarda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Zgadnięte, podaj swoją zagadkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 No to skoro rzucamy czymś starszym: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2019 Autor Share Napisano Październik 22, 2019 (edytowany) Chyba wiem co to takiego... Czy to może jest Tigershark na ps1? Statek podobny... Spoiler Edytowano Październik 22, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 @Starlight Sparkleoczywiście Moja pierwsza gra w którą grałem na PSX - całkiem fajna i wciągająca Lecisz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 @Starlight Sparkle Czyżbyś zapomniał o aktywności w swojej własnej grze?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Autor Share Napisano Październik 25, 2019 Dobrze... troszkę spóźnione, ale jest. Co to za gra? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Grałem xD StarTropics na stare dobre Nintendo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Autor Share Napisano Październik 25, 2019 heh... dobrze. Twoja kolej @Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 W takim razie coś mniej niszowego - Spoiler @Starlight Sparklepowinienem dać jakąś podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 30, 2019 Autor Share Napisano Październik 30, 2019 @Zegarmistrz Mógłbyś Wygląda na to, że nikt nie ma pojęcia, co to jest i ja także... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 31, 2019 Share Napisano Październik 31, 2019 Platformówka wydana w 1996 roku, doczekała się wielu portów, miedzy innymi PSX i SEGA. Pozwala grać 2 postaciami - czarodziejką i błaznem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 2, 2019 Autor Share Napisano Listopad 2, 2019 Pandemonium? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 2, 2019 Share Napisano Listopad 2, 2019 @Starlight Sparkle Tak, oto i ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 3, 2019 Autor Share Napisano Listopad 3, 2019 No dobrze... a kto powie mi, co to jest za gra? Tylko bez wyszukiwania Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 Crystals of Arborea? Ta gra jest ode mnie młodsza o rok a i to nie cały szczerze powiedziawszy xD I coś czuję że gdyby nie fakt że wychowałem się na Amidze to nie trafił bym bo kopię tego miałem uszkodzoną,można było zrobić dosłownie kilka kroków i wywalało system :/ No nic, chyba trafiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 7, 2019 Autor Share Napisano Listopad 7, 2019 @Zegarmistrz Jasne To pierwsza gra, która udało mi się ukończyć i nawet wszystkie postacie mi przeżyły. Gra także jest ode mnie młodsza o troszkę więcej niż u Ciebie. Fajnie, że ta gra otwierała całą sagę Isharów. Niestety w moim posiadaniu była francuska jedynka i dwójka, w które z racji języka niedane mi było zagrać. No pochodzić, poklikać i tyle, ale nie pograć. Za to Ishar 3 miał bardzo denerwujący błąd. Gdy dotarliśmy do wewnętrznego zamku, w pierwszym mieście wywalało błąd gry i dalej już nie dało się ruszyć jej. No nic... fajnie powspominać dawne czasy, ale wróćmy do teraźniejszości... Twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 7, 2019 Share Napisano Listopad 7, 2019 W takim razie może coś nowszego. Tak doszedłem do wniosku, że ten temat, prócz zabawy, może dać ludziom szansę na zobaczenie różnych tytułów wartych przeglądnięcia Dajmy coś nowszego, o ładnych 20 latek xD Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 9, 2019 Autor Share Napisano Listopad 9, 2019 Wygląda trochę jak mass effect, ale to nie ta gra, bo znam tamtą na pamięć... hm może jakieś halo? Chociaż żołnierz nie pasuje. Może fallout? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Listopad 9, 2019 Share Napisano Listopad 9, 2019 Waszmość 3 pudła pod rząd xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts