Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 22, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2019 Masz rację i mam takie niemiłe uczucie, ze w to grałem albo widziałem gdzieś... te robale wydają mi się znajome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Podpowiedź: Gra jest z uniwersum bardzo popularnego, bardzo starego, a obecnie w kinach leci film z niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 W takim razie zgaduję, że to może być Godzilla (z NESa?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Uniwersum zgadnięte, ale jaki tytuł dokładnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 (edytowany) Jeśli nikt nie odpowie (sporo ułatwiłem), to znajdę tytuł po powrocie z pracy @PervKapitan Godzilla 2: War of the Monsters Edytowano Czerwiec 24, 2019 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Tak, dokładnie ta część Ma wspaniały ost - polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 24, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2019 To jednak nie ta gra chodziła mi po głowie... a jeśli chodzi o komputer, to celowałem bardziej w Atari lub jakiegoś commodore. No cóż... @Triste Cordis Twoja kolej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Gra, którą wręcz uwielbiam Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Jurassic Park na NESa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Dokładnie Jak dla mnie, to jedna z najlepszych gier z tego uniwersum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Ja grałam w jakąś grę z Jurassic Parku na NESa, ale to chyba nie była ta część. Ino przez chwilę pomyślałam, że to jakaś wersja z Gameboya ze względu na rozdzielczość Macie następne: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Pixel Piracy wiem bo kiedyś jakiś kupon promocyjny czy coś na to miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Da. Dajesz teraz swoje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Ejj pamiętam to Ta gra nazywa się tak samo, jak orkowi wojownicy... Grunt czy Grunts lub Gruntz jakoś tak miała. Mam jeszcze gdzieś gazetkę komputerową, w której toto opisują... gdzieś około roku 2000 wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Gruntz więc uznaję Ogólnie świetna gierka twórców znanego w całej Polsce Kapitana Pazura. Teraz kompletnie zapomniana a szkoda, bo to jedna z najśmieszniejszych gier w jakie w życiu grałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2019 No to ode mnie coś takiego... Kto zgadnie? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Nikt nie kojarzy? Naprawdę? Cóż poczekamy dzisiaj do północy i damy pierwszą podpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Spoiler Flashback? Nie pamiętam reszty tytułu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Tak Nic dziwnego... bo go nie było. Spoiler Twoja kolej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 22 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Twoja kolej Znaczy się, że co? Że ja daję screena?! OMG, w co ja się wpakowałem! A to musi być gra retro czy może być jakaś późniejsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Masz dowolny wybór... co uznasz za stosowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Z opisy wynika, że obojętnie jaka gra. Po prostu większość dawała starsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 27, 2019 Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Spoiler To będzie łatwe, ale nic mi lepszego nie przychodzi do głowy... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 29, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2019 Spoiler Piggly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts