Cipher 618 Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 No dobrze... Ostatnia podpowiedź. Omawiana gra to dzieło dwóch braci, które nie jest "egranizacją" żadnej książki ani filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 8, 2019 Share Napisano Lipiec 8, 2019 Myst IV? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 Dokładnie. Chodziło o MYST IV, czyli jedną z najlepszych gier jakie kiedykolwiek powstały 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 9, 2019 Share Napisano Lipiec 9, 2019 (edytowany) Dobra, to ja Wam dam coś łatwego... Spoiler Nadmieniam, że screen pochodzi z mojej prywatnej kolekcji Edytowano Lipiec 9, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Nie wiecie? Toż to klasyka gatunku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 A niech będzie Contra 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 10, 2019 Share Napisano Lipiec 10, 2019 Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Podpowiedź nr 1: Spoiler Główny bohater w drugiej części gry nosi ciemne okulary i rzuca bumerangiem. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2019 (edytowany) Uwaga Spoiler Chyba mam odpowiedź... Po przeglądnięciu wszystkich gier, jakie znam na Amigę, zacząłem się zastanawiać, w co gra Cheerful i przypomniało mi się, że kiedyś wspominał o Snesie więc zacząłem przeglądać gry z Pegasusa i na co trafiłem? Na tytuł, który ma identycznego bohatera i właśnie ów bumerang... czy odpowiedzią jest Power Blade? Edytowano Lipiec 12, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 12, 2019 Share Napisano Lipiec 12, 2019 Spoiler TAK Spoiler A Power Blade 2 miażdży system! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 14, 2019 Share Napisano Lipiec 14, 2019 @Starlight Sparkle Nie śpij! Następny screen z grą dajesz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 coś go nie ma a mogę sę dołączyć do zabawy plosię dam zagadkę muzyczną nawet Spoiler http://tiny.cc/zagadka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 38 minut temu, Zandi napisał: coś go nie ma a mogę sę dołączyć do zabawy plosię dam zagadkę muzyczną nawet Ukryj treść http://tiny.cc/zagadka Jak już dajesz zagadkę to upewnij się, że zmieniłeś nazwę pliku Poza tym, poczekajmy na @Starlight Sparkle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2019 (edytowany) Już jestem spokojnie panowie i panie. Po pierwsze. @Zandi Triste ma rację. Jeśli dajesz zagadkę muzyczną, to zmień nazwę pliku. Po włączeniu tej Twojej zagadki u góry ekranu było jak byk wypisane co to za ścieżka dźwiękowa... Po drugie już śpieszę ze swoim spóźnionym screenem. Spoiler Edytowano Lipiec 15, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Hm przpomina mie Empire Earth II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 A to nie będzie Civilization VI? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Mi się rzuca na myśl któryś Command & Conquer, tylko te tury nie pasują xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2019 Niestety... to nie jest żadna z wymienionych gier. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Share Napisano Lipiec 17, 2019 2 godziny temu, Starlight Sparkle napisał: Niestety... to nie jest żadna z wymienionych gier. Teraz to mi zaimponowałeś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2019 Podpowiedź... Jest to nowa gra, strategia turowa rozgrywająca się na obcej planecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 17, 2019 Share Napisano Lipiec 17, 2019 Civilization Beyond Earth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2019 Nie... to bardzo nowa gra na konsolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 17, 2019 Share Napisano Lipiec 17, 2019 Halo Wars? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 17, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2019 No Halo Wars raczej posiada nieco inną grafikę i jednostki... Tak więc pudło. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 17, 2019 Share Napisano Lipiec 17, 2019 Age of Wonders: Planetfall? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts