Bertram Quist Napisano Kwiecień 16, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2020 (edytowany) Poprawna odpowiedź to kolczyki Więc ząbek oraz awans leci do @PervKapitan!! RANKING: 1- Starszy Dentysta PervKapitan (25 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (16 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? @Youkai20 Prowadzę Lunarny tryb życia ok? Nie interesuj się co robię po nocach XD I nawet nie próbuj wszczynać śledztwa bo będzie degradacja Edytowano Kwiecień 16, 2020 przez Bertram Quist 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Kwiecień 16, 2020 Share Napisano Kwiecień 16, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 16, 2020 Share Napisano Kwiecień 16, 2020 1 minutę temu, Bertram Quist napisał: nawet nie próbuj wszczynać śledztwa bo będzie degradacja Śledztwo zostało właśnie odwołane, bo skoro pojawiłeś się przed północą, to znaczy że moja medytacja do Minuette przyniosła efekty A z tej okazji... poproszę dwójeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 17, 2020 Share Napisano Kwiecień 17, 2020 13 godzin temu, Bertram Quist napisał: Nie interesuj się co robię po nocach XD I nawet nie próbuj wszczynać śledztwa bo będzie degradacja Dobry pomysł z tą degradacją Youkaia! Jestem za TRZY chcę. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 20, 2020 Share Napisano Kwiecień 20, 2020 Ciekawe czy kiedyś uda mi się zdążyć z odpowiedzią... No nic... próbujemy dołączyć, więc wybieram dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 29, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Nie ma porozumienia to ja wybiorę 3 Pytanie brzmi: "Bywam czyste, bywam świeże, chociaż w wielkich miastach do powyższych nie należę. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 (edytowany) Spoiler Powietrze Edytowano Kwiecień 29, 2020 przez Darkbloodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Spoiler Powietrze.. ech, chyba muszę siedzieć na forum cały cały czas zamiast wbijać tu co jakiś czas, a może znów trafi mi się punkcik zupełnie jak ziarno ślepej kurze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 19, 2020 Autor Share Napisano Maj 19, 2020 I ząbek leci do @Darkbloodpony RANKING: 1- Starszy Dentysta PervKapitan (25 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (16 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta Darkbloodpony (2 ząbki) 9- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2020 Share Napisano Maj 19, 2020 Dwójeczkę poproszę, bo jakaś taka samotna w otoczeniu zdrowych zębów Gratuluję wygranej @Darkbloodpony ! Dobrze, że Ty wygrałeś, a nie jakiś pożal się Celestio, huncwot z parciem na szkło, którego imię zaczyna się na "Y"... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Maj 20, 2020 Share Napisano Maj 20, 2020 Niech będzie dwójka Cytat Gratuluję wygranej @Darkbloodpony ! Dobrze, że Ty wygrałeś, a nie jakiś pożal się Celestio, huncwot z parciem na szkło, którego imię zaczyna się na "Y"... XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Maj 20, 2020 Share Napisano Maj 20, 2020 10 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: Dobrze, że Ty wygrałeś, a nie jakiś pożal się Celestio, huncwot z parciem na szkło, którego imię zaczyna się na "Y"... Nah, spokojnymi być możecie, moi mili. Huncwot ów chce „pożreć”, jak to pięknie ujęto, tylko jednego kucyka... tak przynajmniej mi szepnął na uszko. Skoro chcecie dwójeczki, to bardzo proszę - ja się dostosuję. Póki co, skryję się znów w najciemniejszym kącie, popatrzę, poczekam... i gdy już wszyscy o mnie zapomną, ryknę odpowiedź tak głośno, że @Cheerful Sparkle zejdzie na zawał... MUHAHAHHAHAHAHAHA! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 1, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Pytanie do zęba 2: "Choć jestem malutka, skok mam doskonały. Z kim się zaprzyjaźnię, tego swędzi dzień cały. Czym jestem?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 1, 2020 Share Napisano Czerwiec 1, 2020 Pchełka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Czerwiec 6, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2020 I ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Starszy Dentysta PervKapitan (26 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (16 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta Darkbloodpony (2 ząbki) 9- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 siedem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Lipiec 7, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2020 Pytanie do zęba numer 7: "Leżę na podłodze bez życia znaku - kiedy się ubrudzę, ląduję na trzepak. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 7, 2020 Share Napisano Lipiec 7, 2020 dywan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 17, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2020 Ząbek dla @PervKapitan RANKING: 1- Starszy Dentysta PervKapitan (27 ząbków) 2- Młodszy Dentysta Cheerful Sparkle (16 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (13 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbków) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta Darkbloodpony (2 ząbki) 9- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 17, 2020 Share Napisano Sierpień 17, 2020 10 niech będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 18, 2020 Share Napisano Sierpień 18, 2020 No to 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 20, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2020 Pytanie do zęba numer 10: "Zawsze przyjdzie, ale nigdy nie przyjdzie dzisiaj." Co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 20, 2020 Share Napisano Sierpień 20, 2020 Jutro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 20, 2020 Share Napisano Sierpień 20, 2020 Spoiler jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts