Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Napiszę krótko: To jest epickie, zatwierdzam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Hmm, po tym dziele z pewnością wkrótce będziemy mieć szkoły imienia bobule Epickość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Piękne. Za każdym razem, jak coś napiszesz, powinno być organizowane Święto na forum. Ale nie takie zwykłe święto, ale Święto! Takie, by C2H5OH lało się strumieniami, a tłumy tańczyły na ulicach! Chcem więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 ehh... aż nie wiem co mam napisać... zatkało mnie... to jest tak EPICKIE(!!), że aż brakuje mi słów na opisanie tejże epickości... mogę tylko skakać z radości, przy tym klaszcząc i się cieszyć z tego, że mój nick został wymieniony tylko raz... całe szczęście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Nie będę tutaj wykładów robił, powiem tak: Epic, jestem Twoim czytelnikiem bo warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ze względu na cenzurę tylko tak: Do stu tysięcy beczek rumu! Bobule, wspinasz się na szczyty swojego cudnego artyzmu i zachwycasz mnie po raz kolejny. Serce me dodatkowo podbiłeś tym, że dałeś mi okazję i zaszczyt być jednym z bohaterów tego cudownego opowiadania. Ba! Wystąpiłem tam nawet więcej niż raz. Dziękuję. Kocham. Twój głośny wielbiciel, (Wódkorożec) Sowa XOXO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Kurna padłem Apeluję o powstanie drugiej części, z większą ilością alkoholu, cycków i używek do palenia. Naprawdę dobrze się to czyta, kij, połowę zerżnąłeś z mitologii xd Dawaj więcej, dobra ekipa się kroi, szkoda, że zostawiliście mnie na tej zasranej wyspie. A Tarreth to Solarny Agent. Kilof Ci na drogę! PS. Ale to "geju" to mam nadzieję przypadkowe, hmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Za mało alkoholowej magii w rękach Sowy. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Śmiałem się jak opętany, świetne to jest! Moaaar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Najwyższy czas zaprezentować najnowsze opowiadanie. Doktor Bobule i Pan Bobek https://docs.google.com/document/d/1Peti-v8mTHZAQiU3EUN-KGwnXZwa7TUgUw5b-MGnfb0/edit?usp=sharing Jest to taka moja własna reinterpretacja noweli "Doktor Jekyll i Pan Hyde". Wszystkie postacie występujące w opowiadaniu są przypadkowe. Zresztą na łamach tego opowiadania udało mi się doprowadzić do spotkania ludzi, którzy nigdy się nie widzieli. Ot potęga literatury. Miłej lektury! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Jestem za tym żeby nakręcić ekranizację: Doktor Bobule/Pan Bobek - bobule Avan - Avan Bartis - Bartis dres - Syskol sprzedawca jabłek - Cygnus Mefisto - Emronn korespondent Hulk - Tarreth Versalini - Versalini Dolar - Dolar Obsada gotowa. W razie czego od biedy można by podmienić. Scenografią mogłyby być Katowice xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nie Katowice tylko Bytom xD to jest tak chore, że zabawne. Bibliotekarze to pomioty, które tylko by piły. Już liczyłam, że gdzieś tam nawet pojawi się Solar albo ja ale niestety nie. Wymyśl następną porąbaną historię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Gdzie Bytom? Jakbyśmy coś tam kręcić zaczęli to zaraz by nas zabili, zgwałcili i okradli. W dowolnej kolejności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Powiem tak:mogę postarać się załatwić sprzęt i odpowiednią ,,scenografie", jak aktorzy się zgodzą, i wszystko będzie ustalone co gdzie jak kiedy, ja się chętnie na to piszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Powiem tak, rozwiń scenariusz dorzuć więcej osób i nakręci się hit na miarę oskara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Klasyczny błąd rzucający się w oczy to niepotrzebne kropki w dialogach przed wtrąceniem odnarratorskim, ale... jako że to nie jest nominalny fic, nie ganiam za to (bobul pałka!). Bob von Bobule pracował już parę lat w tym fachu. Dorobił się nawet tytułu barona. That escalated quickly. Dobre opowiadanko. Drurrp approves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Pisz. Więcej. Twoje opowiadania są zawsze genialne xD Powinieneś kiedyś wydać książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Niewiele ponad dwa miesiące od ostatniego opowiadania przyszedł czas na satyrę dotyczącą fandomu. Z resztą, dowiecie się wszystkiego jak przeczytacie Czekając na Klauna https://docs.google.com/document/d/1xcpfdD3CuEGCmLz5GZg0O0qOBWY7k8S_A7kI9rpFVp4/edit# 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Wiele miłości. Świetnie, celnie i z humorem, bobul w formie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Bob, ile nie wypiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Bob musiał długo nie pić, że wysmażył coś takiego. W swoim normalnym stanie nie byłby w stanie Well done, bob, chociaż korekta ci pogubiła przecinki ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Zieloni mój wróg... Teraz tylko otrzeć łzy radości i czekać na kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) - No bo wiesz „Bro” – od browar i „hoof” – że dobrze się trzyma w kopytku! Genialne Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Thelleo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Świetnie! Te wszystkie nawiązania, te jawne, i te może ukryte, dobrze się czyta - bardzo przyjemne opowiadanie. Czekam na kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Przeczytałam o klaunie, ale zabiorę się za resztę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts