Delfinek Keola Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Co to jest, to widzę... ale dlaczego...? Czemu twarz dziecka z Kinder Czekolady? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Bo chciałam straszyć ludzi. I udaje mi się Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Och jakże piękny dzień, by znów sobie odpocząć! Witajcie więc PS. Ale zaspamowałem zdjęciami w "Daj swoje foto" Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 EverTree' date=' a była z wami loli w długim czarnym płaszczu? [/quote'] Lol nope Chociaż w sumie, po głębszym zastanowieniu... Byliśmy Inkwizycją, więc czarne płaszcze mieli wszyscy, do tego zaś dodatkowo szpanerskie kapelusze i buzdygan - kropidło w łapie (lol ) I z tego, co sobie przypominam faktycznie były tam jakieś kobiety które też tłukły wampiry, ogółem było około 4 do 5 osób ze mną, w wirze walki ciężko było się zorientować ile było przedstawicielek płci pięknej. Wiem, że w katakumbach było też kilku "cywilów" i "cywilek", ale większosć snu skupiła się nie na podziwianiu uroków pań, a na dynamicznej wymianie ciosów ^^' Edit: Hej Smoku Zastanawiam się, czy kiedykolwiek umieszczę tu swoje zdjęcia Edit#2: Smoku miał takie same kotyliony jak ja .__________. Tyle, że ja miałem fioletowe Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No wiesz Drzewo... jak chcesz, by ktoś wiedział, jak wyglądasz, to musisz Bo jak nie zamieścisz, to raczej Cię nie rozpoznam w Poznaniu A jak nazwa podpowiada: tam mamy się POZNAć(Ń) ^^ Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Kiedyś mi się śniło połączenie kuców, Warhamca i Assassin's Creed. Byłam z jakimiś dwoma facetami. Szukaliśmy jakichś artefaktów, jednym z nich było kryształowe serce z kucyków. Kiedy już je znaleźliśmy, faceci dostali ubrania takie, jak asasyni, a ja miałam taką zbroję: http://sakimichan.deviantart.com/art/Fallen-299214069 I potem zrobiliśmy inkwizycyjny wjazd na chatę. Zaczęłam bić jakąś dziewczynę, ale jak zobaczyłam, że to Żulia, przeraziłam się i przestałam. Drzewusiopusio Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Kath - Waaaaat? To brzmi jak... materiał na dobra książkę w sumie! Może to opiszesz jakoś, dodasz trochę motywów, fabułę... I może być całkiem ciekawa historia. Jeszcze jakbyś to opisała jako pamiętnik, to tym bardziej! (tak... lubię pamiętniki ) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jak mi się tylko będzie chciało pisać książkę... Nie był to sen, który jakoś specjalnie mnie przejął, Żulia ma o wiele lepsze. Wspomniałam o Epickim Śnie... W tym śnie ni z tąd, ni z owąd w naszej szkole zaczęły walczyć anioły i wampiry... Każda ze stron próbowała zaciągnąć nas do siebie. Ale nie chce mi się opisywać. W każdym razie bardzo dużo szczegółów. Oprócz uczniów pojawiają się też postacie z Supernatural W dodatku pierwszy sen z tej sagi przyśnił się jej tej samej nocy, której przyśniły mi się anioły walczące z demonami w naszej szkole... Ona zawsze wyśni sobie albo komedię, albo coś epickiego. Często śnią jej się wydarzenia z jej ulubionych książek, tyle, że moja klasa występuje w nich jako bohaterowie. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Kath - Wat? To brzmi genialnie, choć mojego snu i tak nie przebije! Był świetny i miał genialne intro, chcę takich więcej Bo jak nie zamieścisz' date=' to raczej Cię nie rozpoznam w Poznaniu [/quote'] Nie szkodzi, ja cię rozpoznam na pewno. Nie mam żadnych odpowiednich zdjęć żeby jakieś wstawić Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No cóż, co jak co, ale ta zbroja była świetna Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Drzewko - nie musi być odpowiednie... ważne jest, by była twarz A czy fajne... czy nie... wszystko jeno No tak... rozpoznasz mnie. Chociaż nikt nie wie, jak wyglądam Kath - serio polecam Ci wziąć się zebrać i napisać to, bo może być fajne Ja też muszę kiedyś w końcu napisać jakiś fanfik, bo mnie jeden męczy od pewnego czasu Albo kolejny clopwiersz Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No cóż, co jak co, ale ta zbroja była świetna Zbroje owszem, są epickie, ale ostatnimi czasy przedkładam nad nie stylowe czarne skórzane płaszcze rodem z Gestapo I to uczucie, gdy ciężkimi buciorami wyważasz drzwi, żeby wdeptać w ziemię nieco heretyków :3 Jeszcze niedawno w każdej fantastycznej konwencji nie wyobrażałem sobie siebie bez zbroi, ale ostatnimi czasy zaczynam doceniać lekkie skórzane kurty i kolczugi. I walkę bronią lekką lub dystansową... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wolałabym raczej spisać sen Żulii (pomijając sceny miłosne z kolesiem, z którym mnie shipuje). Epicki Sen jest o wiele ciekawszy od moich Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jak chcesz Kath... ale własne sny łatwiej opisać i można je zmieniać jak się chce, bo są własne A jak czyiś opisujesz to może się czepiać D: Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Jak już miałabym opisywać własny sen, to musiałabym wyśnić lepszy. A Żulia nie powinna mieć o te zmiany pretensji, bo ja nie chcę, żeby ona mnie z nim shipowała Niedawno śnił mi się dziwny sen. Jakaś dziewczyna zabiła matkę z dzieckiem, a potem popełniła samobójstwo. A następnie byłam w korytarzu mojego domu. Anioł Razjel prosił mnie o coś. O jakąś pomoc. Ale nie wyśniłam już, o co. Ciągle się nad tym zastanawiam. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 No właśnie Kath, pozostają prawa autorskie. Poza tym moim zdaniem każdy sen jest na swój sposób ciekawy i warto go opowiedzieć, a im więcej dziwnych motywów się w nim przeplata i im mniej jest w nich sensu, tym ciekawiej. Zapis tego, co serwuje nam nasz własny mózg, kiedy wydaje mu się, że nie patrzymy to coś bezcennego i wyjątkowego Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wolę mieć ciekawe i sensowne sny Śnię po to, żeby robić to, czego nie mogę w prawdziwym świecie. Żeby poznać ciekawe historie, które mózg spontanicznie wymyśla. A nie takie mózgowalne ;_; Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Psychologia... tak bardzo śmieszna Nie wiem co oznacza Twój sen, ale motyw śmierci jest... czymś o czym staram się nie gadać ;_; Bo jakoś tak zawsze po tym wszyscy smutają, a trzeba się bawić! Drzewko - no ze zdjęcia powiem... masz sexi głos i wydajesz się ładnym drzewem... pewnie jesteś rozchwytywany? Jak to mówią: "ciche drzewo w lesie stoi, chociaż w kapsie garść naboi" Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Możesz nie gadać, ale od niego nie uciekniesz. Chcę się dowiedzieć, czego mógłby chcieć ode mnie anioł, no. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 "Szła dzieweczka do laseczka do zielonegoooooo~" A tak na poważnie, to chyba jednak pomyliłeś mnie z innym drzewem, ja jestem tym brzydszym. I rozchwytywany jestem tylko jak komuś w pobliżu jest zimno i rzuca głupie pomysły na temat ogrzewania się przy ognisku Śmierci też nie lubię, pod żadną postacią. Unikam tematu jak ognia i jak rasowy niepomny na wszystko sangwinik prę do przodu nie oglądając się za siebie i nie wybiegając myślą za bardzo w przyszłość. Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Będę nie gadał Hmm... ciężko powiedzieć. Musiałabyś dokończyć sen, ale to jest raczej mało możliwe... w końcu został już przerwany, więc raczej jego kontynuacji nie będzie Edit. Drzewo - nope... jesteś tym drzewem, które widać i nie jest serio aż tak źle Pamiętaj, że każdy ma swoją twarz i musi ją polubić! W końcu innej nie dostaniesz (no chyba, że po jakichś zabiegach dziwnych...) Dlatego zaakceptuj siebie Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Żulii się udaje. Często przez kilka dni ma ten sam sen (np. wspomniany Epicki Sen). Znalazłam też jakieś techniki, które mają na celu wyjaśnienie czegoś innym snem. Zobaczymy, jak pójdzie. Ale to pewnie chore senne marzenie, związane z moim zainteresowaniem aniołami i chęcią bycia potrzebną, specjalną. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Smoku, ja broń borze (i puszczo Białowieska) nie narzekam na moje warunki estetyczne! Nie tylko już dawno się zaakceptowałem ale i zostałem moim najlepszym kumplem Niemniej stwierdzić, że jestem drzewem "do wyrywania" nie mogę z pewnością. Kath, ja osobiście tylko raz miałem do czynienia ze snem, który kontynuowany był następnej nocy. Jedno z najdziwniejszych przeżyć, jakie pamiętam. Ale też nielicho epickie i warte wspominania... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ja chyba nie miałam. Ale postaram się wyjaśnić wszystkie dziwne, potencjalnie coś znaczące, sny, które dotychczas miałam. I PRZESTAĆ SIĘ BUDZIĆ NAD RANEM BEZ POWODU Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nigdy nie czułem potrzeby posiadania snów, przez większość mojego życia po prostu kładłem się wieczorem i niemal natychmiast otwierałem oczy nad ranem, bez żadnych wartych czy niewartych zapamiętania wspomnień snów. Ale ostatnimi czasy doznałem wysypu coraz wyraźniejszych i coraz lepiej tkwiących w pamięci snów i przyznać muszę, że nie narzekam. Zdarzają się tak losowe rzeczy, że boję się już nawet opowiadać innym z obawy, że ktoś mnie weźmie za szaleńca Link do komentarza
Recommended Posts