Unbridle Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Ja oglądałam jak na razie tylko anime pod wdzięczną nazwą Pandora Hearts. Na razie skończyłam na 7 odcinku. Świetne. Może obejrzę skoro piszesz, że jest świetne. Ale jak na razie zostanę przy Beyblade. Link to comment
Redaveness Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Oglądałem. Od siebie dorzucę Darker Than Black. Jak dotąd moja ulubiona kreska, klimat i fabuła po prostu wymiata! Ale każdy ma swoje gusta i faworki... Link to comment
Aziz Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Ten wątek istnieje :O Nie pamiętam, kiedy ostatni raz go przeglądałem, bo nawet swoich postów nie widzę sprzed pół roku, ole omigosz.. #ONTOP Nie oglądam animców, więc nie mam czego tu szukać. Odmeldowacja, bajoo~ Link to comment
Spinwide Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Geeezzz....temat definitywnie poległ. Może desperacko próbując go ożywić zarzucę wasz ulubiony temat: Ulubiony gatunek drzewa? Mój to brzoza, jest fajna...taka biała. Link to comment
Spinwide Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ja pamiętam, pewnie inni też, ale wątek martwy nadal. D: Czymu tak się dzieje, że nagle wszyscy zlali temat? Link to comment
Spinwide Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Exodus, wielkie wyjście,odejście, ucieczka. Tak mniej więcej można przetłumaczyć. Pozdrawiam, Spunz. Człowiek-słownik. Link to comment
plx Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 (edited) @Spinwide Za każdym razem, gdy ktoś mówi coś o brzozie przypomina mi się pewien SCP. Czyta tutaj ktoś to cholerstwo? Albo chociaż wie, co to jest? Edited June 11, 2013 by plx Link to comment
Dżuma Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Hmmm ja czytam tyle, na ile przetłumaczone teksty pozwalają. Inaczej mówiąc, znam tylko te "polskie". Link to comment
Guest Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 (edited) Szukałem tego tematu. Sprawa wygląda tak - lubię wspominać forumowe wydarzenia z przeszłości (szczególnie grudzień 2012 - styczeń 2013) i w związku z tym mam pytanie a zarazem prośbę do użytkowników, którzy są tu zajerestrowani już trochę czasu. Posiadacie może jakieś screeny ze starego forum? (nie chodzi mi o samą zmianę silnika, ogółem - przeszłość) Byłbym bardzo wdzięczny za dostarczenie mi takowych zrzutów. Pozdrawiam. Edited June 14, 2013 by Alexsuz Link to comment
Aziz Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Miałem gdzieś cały pełny dokument tego tematu, sprzed WIPE offtopu, ale zaginął na google docs :< A u siebie też go ni mam. Link to comment
Kalejdoskop33 Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 ja mam . ale dzieś je zgubiłam. na pewno powiecie skąd skoro mam konto od kwietnia br. a dlatego ze miałam kiedyś konto tu ale usunęłam a resztę mam od kuzynki która także usunęła konto rok temu Link to comment
War Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Ja już oddałem charytatynwnie prawie 1200 screenów. Większość się powtarza/są bezużyteczne, ale co tam. Tric, zamierzasz podzielić się jakimiś wspomnieniami? Link to comment
Dżem Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 W zasadzie trochę puushy by się znalazło, z tym, że bym musiał wiedzieć na co oddaje moją własność intelektualną....? Link to comment
Syrenka Katherine Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Niestety nie posiadam. Ale chętnie obejrzę Link to comment
Guest Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 [...] są bezużyteczne, ale co tam. [...] Wcale nie są bezużyteczne. Tric, zamierzasz podzielić się jakimiś wspomnieniami? Oczywiście. No i niedługo wyjaśni się, po co mi były te screeny. Link to comment
War Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Huh, skoro tak mówisz, nie mnie oceniać. Ofc z niecierpliwością czekam na efekt Twoich prac. Link to comment
Camed Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Yay! Jutro przyjeżdża do mnie CupSell'a koszula Raibow Dash Dam fotę Link to comment
plx Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Czekamy! Też mam zamiar kupić, tylko nadal nie wiem, jaką ;_; Link to comment
Camed Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Już jest w offtopie w daj swoje foto Już jest w offtopie w daj swoje foto Link to comment
Bartis Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Yo. Ja wiem dlaczego ten temat zaczął umierać. Nie ma tutaj w ogóle cycków! Znaczy się lasek ale to to samo więc wszyscy i tak wiedzą o co chodzi. Tak więc nie płaczcie tylko ściągnijcie tutaj dziewczyny Link to comment
BaniPunz Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Hah, co do starego silnika forum to mam zdjecie ze mna w roli glowbej z lutego :3 Link to comment
Recommended Posts