Arctic Cat Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Jakoś mi nie pasuje twierdzenie, że Applejack nie kłamie bo jest prosta i zacofana. Nie dość, że to tak jakby nazwać ją głupią( chyba każdy się zgodzi, że nie jest) to jeszcze zakłada, że każdy człowiek mądry musi kłamać. No błagam.... Link do komentarza
Alcyone Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Applejack nie jest zacofana czy głupia, tylko prostolinijna. To definitywna różnica. Poza tym, ona jest mądra, ale nie w takim znaczeniu jak Twi (czyli oczytana), tylko ma doświadczenie i wiedzę praktyczną. Link do komentarza
Wizio Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 A więc lubię Applejack wręcz ją wielbię za jej: 1. Szczerość- Nigdy nie kłamie i jest zawsze szczera i pomocna. 2. Troskę- Dba o swoją rodzinę i przyjaciółki. 3. Wytrwałość- Nigdy się nie poddaje w dążeniu do celu i zawsze stara się go osiągnąć (przykład: wyścigi i turnieje z Rainbow Dash) 4. Akcent- Ma bardzo ciekawy i fajny wiejski akcent z nutką amerykanki. Szczególnie jej "Cukiereczku" :3 5. Uczciwa- Zawsze zdobywa swoje ciężko zarobione pieniądze za uczciwą pracę. 6. Pracowitość- Każdą wolną chwilę poświęca na pracę. Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie Applejack gdyby została u wujka i cioci orange. Zniszczyli by jej więzi z rodziną oraz straciła by swoje najlepsze zalety zmieniając się z pracowitej farmerki na delikatną, zarozumiałą i bogatą pannę. Sumując to wszystko Applejack jest najlepsza taka jaka jest i nie życzę jej aby się zmieniała. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jak mówiłem kiedyś każdy kucyk jest fajny na swój sposób i ma dobre i złe strony,osobiście wolę Rainbow Dash i Fluttershy,ale nie powiem Applejack też ma swoje plusy a mianowicie: Te jej ''cukiereczku'' naprawdę jest słodkie i genialne w swej prostocie, nie robi wielkich pretensji jeśli jest wybrudzona,a nawet ją to bawi dla mnie to też plus, jest pracowita to też trzeba przyznać. Szkoda że trochę mało ją pokazują jak na razie i zajmują się bardziej innymi postaciami. Link do komentarza
Nogalik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Przede wszystkim: pracowitość, uczciwość i oczywiście głos (PL). Link do komentarza
trebuhpl Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 głos w polskiej wersji? Nah... jak dla mnie nie oddaje to w pełni tego klimatu i... ejdżejowatości Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 AJ to nie jest mój ulubiony kucyk... Ale szczerze, bardzo ją lubie. Podoba mi się jej determinacja do pracy [zbieranie jabłek itp]. Ale głównie za to, że w przeciwieństwie do Rarity, lubi się czasem pobrudzić. Lubie ją też za to, że z chęciom pomaga swoim friends No i ... Amen Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ooookej! Jako, że wczoraj była premiera 3 sezonu (a ja musiałem oglądać premierę na LiveStreamie...) to oczywiście następny temat rozważań musi się tu znaleźć! A więc... Jak Wam się podoba Applejack w 3 sezonie? Co Wam się podoba w jej zachowaniu, a co nie? Odpowiadajcie tylko na podstawie dwóch pierwszych odcinków tegoż sezonu! Link do komentarza
Fragin Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Zaczeli ją wpychać gdzie się da, była niezwykle aktywna - i bardzo dobrze. Ogólnie cały odcinek był bardzo memogenny, więc AJ na pewno też się załapie, bo miała swoje dobre akcje. No i próby opóźnienia odsłonięcia pomnika... Heh, Applejack musiało być gorąco wtedy. Link do komentarza
Alcyone Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Podobał mi się ten tekst AJ, gdzie mówi, że dobre rzeczy są jeszcze lepsze, kiedy są rzadkością. I głupawy śmiech Rarci po tym ;-) Link do komentarza
Aziz Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Głupawy śmiech jak głupawy.. AJ rzuciła komplementem :3 Tak, no, AJ zdecydowanie na +, dostałą o wiele więcej czasu ekranowego, a niech mi ktoś powie że jest silly pony... przecież wcale nie jest taka głupia, co widać zresztą. So much yes. Link do komentarza
Jabłko Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Jak oglądałem też zauważyłem więcej pomarańczowego na ekranie i uważam, że to bardzo dobrze. Zawsze chciałem więcej Applejack w MLP Link do komentarza
Unbridle Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Miała więcej czasu na wykazanie się i to mi się podoba. I za te wszystkie wypowiedzi AJ daje +. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Widać że w tych odcinkach było jej zdecydowanie więcej,a jeszcze tego bronienie pomnika jak ktoś wspomniał też nie lada wyczyn. Link do komentarza
Legion990 Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Przynajmniej Applejack w ogóle była w tym odcinku. Poprawiłam błędy ~Moonlight Link do komentarza
Wizio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zbliża się nowy odcinek z MLP. Ma w tytule jabłko więc może być to pierwszy odcinek, w którym Applejack będzie śpiewać sama. Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 No czy ja wiem... Nie w każdym odcinku śpiewają.. Ale odcinek może być ciekawy, prawda. Oby zaczęła śpiewać sama, bo fajny ma głos. Podoba mi się Link do komentarza
Unbridle Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Chciałabym usłyszeć jak AJ śpiewa. Byłoby bardzo fajnie. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Mi głos Aj też się podoba,fajnie by było jakby zaśpiewała jakiś utwór sama ale to już leży w rękach twórców tego serialu .Ogólnie jest to ciekawa postać i jak mówiłem fajnie że w pierwszym odcinku pojawiała się więcej,zobaczymy jak będzie dalej :>. Link do komentarza
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Witam fanów Applejack, co o tym sądzicie Link do komentarza
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To tylko big mac przemalowany na AJ Link do komentarza
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To tylko big mac przemalowany na AJ No to co , ja podczas tej sytuacji miałem uśmiechu bez liku. Często pojawiają się w necie mane 6 jako męskie wersje , ale tak sobie tego nie wyobrażałem. Link do komentarza
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To jest tzw. R63 Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mi w ogóle ciężko wyobrazić sobie mane 6 w męskiej wersji. Link do komentarza
Fragin Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czyż nie uroczę? Dopiero przy tej scenie uświadomiłem sobie o ile ogier jest większy od klaczy, prawie o głowę Link do komentarza
Recommended Posts