Gringo37 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Czasami tak mam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 #EURO2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo37 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 To uczucie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Z kartkówki (true story): Pytanie: wiatr zmieniający kierunek dwa razy w ciągu doby, występujący nad brzegami mórz i dużych jezior to... Odpowiedź: wizir Komentarz nauczyciela/ki: nie ten proszek - bryza xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Z kartkówki (true story): Pytanie: wiatr zmieniający kierunek dwa razy w ciągu doby, występujący nad brzegami mórz i dużych jezior to... Odpowiedź: wizir Komentarz nauczyciela/ki: nie ten proszek - bryza xD Kartkówka? W wieku 31 lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 (edited) 4 minuty temu Flaming napisał: Kartkówka? W wieku 31 lat? Umm... A gdybym to ja był nauczycielem? xD A tak na serio, to znalazłem to na mobilnej wersji Demotywatorów (zdjęcie). Było też kilka innych: 1. Narysuj komórkę - uczeń narysował Nokię 2. Jaka jest różnica pomiędzy tasiemcem uzbrojonym, a nieuzbrojonym - uzbrojony ma "kałacha" Pomijając żałosne memy z cyklu: "gimby nie znajo", czy galerii: "pamiętacie?" (i tu guma Turbo, karteczki itp.) pojawiają się tam właśnie galerie ze zdjęciami zeszytów/klasówek. Edited June 23, 2016 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyeslash Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 (edited) Pora pochwalić się memem z mojej rozmowy z koleżanką. Zapewniam, to będzie straszne. Edited June 23, 2016 by Eyeslash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 (edited) Dlaczego Luna się wku*wiła? Bo ktoś świecił w jej oczy piep*zoną latarką. Spoiler Czym się różni Pinkie od Osła? Pinkie nie była w oślej ławce. Celestia nie leci na ćmy. To ćmy lecą na Celestię. Wraca mąż z pracy. Pani Cake pyta: - Co chcesz na obiad? - Lubię placki! Jak utulać małą Pinkie do snu? Urządzić imprezę! Twilight ma balony. Pinkie helikoptery. Kiedy Equestrie czeka wielki potop? Jak Celestia się rozzłości i Księżyca nie będzie. Niedługo nadejdzie Halloween i CMC zdecydowały się na przebranie: - Będę ziemniakiem! - Będę latawcem! - Będę.. nosorożcem? Co je Celestia na śniadanie? Jajecznicę z dupy. Mówi AJ do swojego partnera: - Doisz gorzej niż moja stara. - Jaka krowa! Dalej nie jestem wstanie wymyślić. Mam nadzieję, że się podobają. xP Spoiler Wysłane na FGE. Edited June 24, 2016 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Dlaczego Luna się wku*wiła? Bo ktoś świecił w jej oczy piep*zoną latarką. Spoiler Czym się różni Pinkie od Osła? Pinkie nie była w oślej ławce. Celestia nie leci na ćmy. To ćmy lecą na Celestię. Wraca mąż z pracy. Pani Cake pyta: - Co chcesz na obiad? - Lubię placki! Jak utulać małą Pinkie do snu? Urządzić imprezę! Twilight ma balony. Pinkie helikoptery. Kiedy Equestrie czeka wielki potop? Jak Celestia się rozzłości i Księżyca nie będzie. Niedługo nadejdzie Halloween i CMC zdecydowały się na przebranie: - Będę ziemniakiem! - Będę latawcem! - Będę.. nosorożcem? Co je Celestia na śniadanie? Jajecznicę z dupy. Mówi AJ do swojego partnera: - Doisz gorzej niż moja stara. - Jaka krowa! Dalej nie jestem wstanie wymyślić. Mam nadzieję, że się podobają. xP Spoiler Wysłane na FGE. Aktualnie chcę się zabić, po prostu przestanę oddychać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 (edited) Edited June 25, 2016 by BiP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDD Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 (edited) Edited June 27, 2016 by Bolish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego: - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. - OK, no to oleję. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Rock Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Jak nazywa się farbowanie włosów u blondynki na ciemny kolor? Spoiler Sztuczna inteligencja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapid Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronek Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 4 minuty temu Bronek napisał: Dobre xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Co robi facet w warzywniaku? Odp: Grzebie w porach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Do jakiego warzywa zachęcał Miś Uszatek małe dzieci? "Pora na dobranoc" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Co ma wspólnego łyżka z jesienią? Odp: je się nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Policja przestrzega ludzi, poruszających się na rowerach... Podobno kręcą się przy nich pedały... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Oferta specjalna! Wyślij SMS o treści CHWDP na numer 997. Do wygrania: - Dwie bransoletki! - Darmowa przejażdżka radiowozem! - Zwiedzanie komisariatu! - Uwaga rzadkość! Możliwość zobaczenia psów w pracy! - Darmowe zakwaterowanie przez 30 dni! - Własna kartoteka w dokumentach! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo37 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Dlaczego koza nie może być zombie? Raz kozie śmierć! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts