Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Padłam xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 no chyba że wolicie... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) - Czym są brwi Breżniewa? - To wąsy Stalina, ale na wyższym poziomie... Breżniew przyjechał do Polski. Gomułka oprowadza go po ulicach Warszawy. - To jest ulica Lenina. Widząc akceptację na twarzy gościa, Gomułka prowadzi go następnie na ulicę Żukowa i Plac Dzierżyńskiego. Breżniew tak się rozochocił, że gdy mijali następny plac, sam spytał o nazwę. Gomułka zmieszał się wyraźnie. - To jest Plac Zbawiciela... Breżniew poklepał przyjaźnie Gomułkę po ramieniu. - No Władek, bez przesady, nie trzeba... - Oj, co to będzie dalej - lamentuje Jaruzelski patrząc na swój portret. - Nic - odpowiada portret - mnie zdejmą, a ciebie powieszą. Edytowano Wrzesień 27, 2016 przez Rapid 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 (edytowany) Spoiler Spoiler Edytowano Wrzesień 27, 2016 przez Vezz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 27, 2016 Share Napisano Wrzesień 27, 2016 Spoiler Spoiler Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 I znowu żarty z komuny XD - Co będzie, jak na Saharze zbudują socjalizm? - Wkrótce zaczną się kłopoty z zaopatrzeniem w piasek... - Co to jest szczęście? - Mieszkać w Związku Sowieckim. - A nieszczęście? - Mieć to szczęście. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 (edytowany) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowano Wrzesień 28, 2016 przez Chip 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Właśnie teraz SPHRAX napisał: @Rapid Mi się przypomniał podobny: Pani pyta Jasia: - Jasiu, kim jest Józef Stalin? Na to Jasio: - Moim ojcem, bo sprawuje opiekę nade mną i innymi ludźmi. Pani bardzo spodobała się odpowiedź, więc pyta dalej: - Dobrze, a czym jest Związek Radziecki? - Moją matką, jest matką wszystkich! - Świetnie Jasiu! Piątka. A powiedz mi, kim chciałbyś zostać? - Sierotą No dużo jest żartów z CCCP W radzieckiej szkole pani opowiada o ZSRR - w zsrr każdy ma pracę, dom, rodzinę, nikt nie jest głodny, każdy jest szczęśliwy. - a ty czemu płaczesz? Pyta pani. - bo ja też chciała bym mieszkać w związku radzieckim trochę poprzekręcałem bo nie pamiętam dokładnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 Ach, te generowane automatycznie strony na sms premium: Tak, szukałem do ściągnięcia w PDF. Będe musiał kupić, bo nie znalazłem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Wujek opowiedział nam kawał: Trzech Polaków jest gdzieś w Afryce na polowaniu. Gdy z polowania wracają, jeden pyta się drugiego: - Upolowałeś coś? - Nie, a Ty? - Też nie. Pytają się więc trzeciego: - A Ty coś masz? - A mam, dwa nołplisy. - A co to są te nołplisy? - A takie małe czarne, co jak strzelałem to biegały i krzyczały "noł plis noł plis". XDDDDDDDDDDDDDD 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Spoiler Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się