BiP Napisano Luty 6, 2017 Share Napisano Luty 6, 2017 Kto grał, zrozumie... Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 6, 2017 Share Napisano Luty 6, 2017 godzinę temu BiP napisał: Kto grał, zrozumie... Ukryj zawartość Powinno być 301 Przy takiej samej liczbie co limit da się biegać. No ale kwiatuszka już nie uniesiesz (ale 200 strzał tak. Logika Skyrima xD ) Żeby nie było off-topu 100 urodziny brytyjskiej królowej. Po tradycyjnej salwie armatniej jeden z "operatorów" mówi do drugiego: - Mam dwie wiadomości. Złą i bardzo złą. - Dawaj - Zła jest taka, że było tylko 99 strzałów - Co się martwisz, królowa jest głucha. Poza tym, ktoś to liczy? Nikt się nie zorientuje. - No nie wiem, załadowaliśmy ostrą amunicję 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 6, 2017 Share Napisano Luty 6, 2017 (edytowany) 1. Do Ameryki przybywa ufoludek: - Jestem ufoludek, tu jest mój statek, przyleciałem, by was okraść. Amerykanie: - E, nie okradaj nas, leć do Rosji! Ufoludek przybywa do Rosji: - Jestem ufoludek, tu jest mój statek, przyleciałem , by was okraść. Rosjanie: -E, nie okradaj nas, utrzymanie takiego wielkiego kraju kosztuje, leć do Polski! Ufoludek przybywa do Polski: - Jestem ufoludek, tu jest... ku*wa! Gdzie jest mój statek?! 2. Podchodzi kanibal do kanibala: - Nie obracaj tak szybko, bo mięso się nie upiecze! - To Polak, jak będę obracał wolniej, to mi węgiel ukradnie! 3. Do knajpy wchodzi Jezus: - Cześć, Jezus jestem, mogę uzdrowić wszystko, czego dotknę. Niemiec dał się uzdrowić, Rusek też. Polak: - Ty, nie zbliżaj się! Mam jeszcze tydzień chorobowego! 4. Pierwsza amerykańska ekspedycja ląduje na Księżycu. Z rakiety wychodzi Neil Armstrong. Zza kamienia wyskakują Chińczyk, Rusek i Polak. - A jakto tak?- Amerykanin ma głupią minę. - Nas jest dużo, brat podsadził brata i jestem- wyjaśnia Chińczyk. - Nasza agentura spisała się na medal i byliśmy szybsi od was- wyjaśnia Rusek. - A ty?- pyta Neil Polaka. - A weź daj mi spokój! Z wesela wracam! Edytowano Luty 10, 2017 przez GosiElla 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Idzie Jezus przez miasto i widzi dwóch skinów kopiących jakiegoś człowieka. Podchodzi i mówi: - A co tu się dzieje? Na to jeden ze skinów: - Te, metal, nie wpierdalaj się! Mało śmieszne, ale suchar to suchar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 Heisenberg, Schrodinger i Ohm jadą samochodem. Heisenberg prowadzi, zatrzymuje ich policja. - Wie pan jak szybko pan jechał? - pyta funkcjonariusz - Nie, ale wiem dokładnie gdzie jestem - odpowiedział Heisenberg - Jechał pan 95 km/h a tu jest ograniczenie do 50. Poirytowany Heisenberg wywinął oczami i odpowiedział: - Świetnie, to teraz się zgubiliśmy! Policjant pomyślał, że to trochę podejrzane i poprosił o otwarcie bagażnika. - Wiecie, że macie tu zdechłego kota? - Teraz już wiemy, dupku! - odkrzyknął Schrodinger. Policjant ich aresztował. Ohm stawiał opór. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 9 godzin temu Lemi napisał: Heisenberg, Schrodinger i Ohm jadą samochodem. Heisenberg prowadzi, zatrzymuje ich policja. - Wie pan jak szybko pan jechał? - pyta funkcjonariusz - Nie, ale wiem dokładnie gdzie jestem - odpowiedział Heisenberg - Jechał pan 95 km/h a tu jest ograniczenie do 50. Poirytowany Heisenberg wywinął oczami i odpowiedział: - Świetnie, to teraz się zgubiliśmy! Policjant pomyślał, że to trochę podejrzane i poprosił o otwarcie bagażnika. - Wiecie, że macie tu zdechłego kota? - Teraz już wiemy, dupku! - odkrzyknął Schrodinger. Policjant ich aresztował. Ohm stawiał opór. Nie ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 4 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Nie ogarniam. O prawie Ohma i rezystancji się nie słyszało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 (edytowany) godzinę temu GosiElla napisał: O prawie Ohma i rezystancji się nie słyszało? No jakoś mi się nie zdarzyło. O Schrodingerze i Heisenbergu też zresztą nie. Edytowano Luty 8, 2017 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Z ohmem najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 To żart, którego wiele osób nie ogarnie np. ja. Pewnie było o nich w szkole, ale kto by tam pamiętał Gracze zrozumieją. Co zrobił Gordon Freeman gdy zobaczył Alyx w bikini? Zaniemówił 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 to zabłysnął jak kość na smalcu błehehe 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 To jak... Mogę oglądać telewizję, czy nie? Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 co ty robisz? Uciekaj póki walczą Lyra nie znasz takiego powiedzenia "między brzytwami a maczetą"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 8 minut temu BiP napisał: Pokaż ukrytą zawartość Teraz powiedz czemu takie ma RoboCop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 co ty k***** wiesz o polowaniu: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 (edytowany) 22 godziny temu Chip napisał: co ty k***** wiesz o polowaniu: Ukryj zawartość Przypomniał mi się Tom i Jerry, albo Elmer i Królik Bugs Edytowano Luty 10, 2017 przez BiP 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 widać że z Polaka to on był mocny xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 10, 2017 Share Napisano Luty 10, 2017 Nie rób bliźniemu swemu, co tobie nie miłe... Spoiler https://giphy.com/gifs/evolution-relaxitsonlyart-3oz8xPOvjy5GTGUdIA 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się