Krulig Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Bardzo dziękuję *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 a z tego możesz cośik dla mnie wykombinować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Awatar: Sygnaturka: Edit: Najnowsza Kolekcja: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Hmmm a czy można zamówić jakąś animowaną sygnaturkę?Jak tak to poproszę jakąś z Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Czy taka może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Tak podoba mi się,dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 supperos one piękne są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Czy możesz mi wykombinować coś z tego? (awatar i sygnaturka jak coś c:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Twoje prace są śliczne, nie mam zastrzeżeń. <3 Mógłbyś zrobić mi jakąś sygnaturę, a jeśli nawet masz czas to avatar z Applejack? Prooooszę. *w* Niech będzie to coś podobnego do sygnatury Tensy, tylko oczywiście w innym stylu. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Nad avatarem muszę jeszcze pomyśleć, bo nie mam aktualnie fajnych krótkich animacji z AJ. Chyba że chcesz coś takiego LINK Czy możesz mi wykombinować coś z tego? (awatar i sygnaturka jak coś c:) Prawdę mówiąc to nie wiem co z tego wyciągnąć . Może jakaś podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Hm...co do awatara (i chyba tylko jego) to niech będzie od 32 do 33 tylko samą Pinkie. A na sygnaturkę coś z Rarity poproszę jak z tego nic nie wyciągniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 A może być coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 A może być coś takiego? http://i.minus.com/iNYt52j8UXIWB.gif Owszem może być ^^ Postaraj się unikać cytowania obrazków ;] ~Pani Quartcente Dobrze proszę pani D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 To ja jeszcze o jedną sygnaturkę pomęczę c: http://www.youtube.com/watch?v=-I9EZtrBPFc&list=FLGFL6T0pwHX_W5G3SVBM8Jg&index=3 od 0.56 do 1.12 c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 To ja jeszcze o jedną sygnaturkę pomęczę c: http://www.youtube.com/watch?v=-I9EZtrBPFc&list=FLGFL6T0pwHX_W5G3SVBM8Jg&index=3 od 0.56 do 1.12 c: Męczysz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Męczysz... http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/093/a/a/horse__amp__rider__understood_by_none___6_000__by_chief1000-d60beoz.gif Postaram się już nie męczyć :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dałbyś radę zrobić mi animację z tego filmiku: Całość. Ładnie proszę <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jeżeli nie przeszkadza ci rozmiar takiej sygnaturki to proszę. Pamiętaj tylko, że mimo moich starań i tak składa się z 1258 obrazków i zajmuje 44mb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Od razu przepraszam,że tak dużo,ale nie chcę prosić pięć razy,więc chcę animacje z filmików: od 0:08 do ok.2:08 0:07 - 2:13 0:25 - 2:10 + wycięcie w czasie 1:16 - 1:59(2:00 już ma być) http://youtu.be/2BLm4Kul0cI 0:11 - 1:46 http://youtu.be/KsuxHxr89cQ 0:07 - 2:14 Jeszcze raz przepraszam...Gomenasai,gomenasai,gomenasai,gomenasai,gomenasai,gomenasai(po japońsku przepraszam/wybacz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 @Malinusia Niestety, ale animacja musi być krótka tak około 10-15s a nie 2 minuty. Twoje animacje zajmują po 100mb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Można zamówić jakąś sygnaturkę ze scenkami z filmów które podam poniżej ? takie całe piękno i zajebistość tych flmów : D Sweeney Todd Edward nożycoręki Piraci z karaibów Mroczne cienie Ghost Rider 2 The Crow (Kruk po polsku ) jeśli oczywiście jest taka opcja ^^ bo patrzę i widze jak świetnie potrafisz wszystko przerobić di dodac takiego uroku to .. marzę o takiej sygnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jeżeli przygotujesz odpowiednie wycinki to tak. Niestety nie mam czasu by pobrać te 6 filmów i 2 obejrzeć, bo nie miałem okazji. Następnie połączyć je w jakąś animacje. Mam ostatnio urwanie głowy w pracy i w domu... Wyślij mi odpowiednie fragmenty czy to w plikach czy z youtube a powycinam je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 @Malinusia Niestety, ale animacja musi być krótka tak około 10-15s a nie 2 minuty. Twoje animacje zajmują po 100mb ...przepraszam...gomenasai gomenasai gomenasai(i tak dalej);_; No to w takim razie poproszę przedostatni filmik.... 0:11 - 0:49 0:22może być?? Mam jeszcze jedną prośbę.Mogę nazwę programu w którym robisz animacje??(chcę sobie sama robić by nikogo nie męczyć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się