Linds Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Dla Trixie? Węża, bo jest samochwałą, a węże kojarzą mi się z Potterowym Slytherinem - Ślizgoni byli samochwałami, a tyle umieli co wcale. I muszę to powiedzieć - jako Najwierniejszy Sługa Księżniczki Luny liczę na uhonorowanie własną konstelacją Link do komentarza
Plothorse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Linds: Skoro wąż, to może... Uroboros? Moim zdaniem aż nadto by pasował...: Jako symbol nieskończoności - przed widzami jest wszak w stanie wykreować obraz swej mocy, przechodzącej wszelkie pojęcie. Jako symbol wiecznego powrotu - z jej uporem w twierdzeniu, że jest ,,Wielka i Potężna" nawet w chwili porażki i upokorzenia oraz tym, że: być może właśnie wróci w trzecim sezonie... Jako symbol zjednoczenia przeciwieństw - naznaczający jej miejsce w świecie oraz usprawiedliwiający część fandomu, promującą wszelkie dalsze zajścia pomiędzy nią, a Twilight... Co do węża samego w sobie, argumentowałbym tu jeszcze przedstawianą przez niego przebiegłością - wszak Trixie jej nie brak. Na koniec także tym, jak to kobry zastraszają drapieżników, rozkładając kaptury tak, aby wydawały się większe i groźniejsze niż są w rzeczywistości... Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Jak dla mnie to dla Trixie różdżka wystarczy. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Luna długo nie mogła się zebrać, żeby wreszcie zrobić konstelację dla Trixie, jednak po wielu godzinach namawiania udało się! Piękna różdźka dla Trixie. Tło by KeyPony Jaką konstelację mamy zrobić Warmenowi? Dodam, że jest on inkwizytorem. Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Stoooooooooooooooos Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Konstelacja dla Warmena http://kriss80858.wrzuta.pl/obraz/4r1Cr3FF5qi/po_amany_krzy_ w końcu jest inkwizytorem jej książęcej mości Celestii jej młotem na Heretyków więc ten symbol jak najbardziej mu pasuje Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Nasz wielkie Equestriański inkwizytor w tej właśnie chwili może zacząć szukać swojej konstelacji. Dla ułatwienia dodam samą konstelację. Warmen dostał swoje gwiazdki. Myślę kogo można by obdarować i mam! Jaką konstelację dacie Katherine? Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Dla Kath? Ależ to bardzo świetne pytanie, ja bym proponował coś takiego (to tam świecące, nie mogłem znaleźć jakiegoś wyraźniejszego widoku) http://pagetopremiere.com/wp-content/uploads/2012/11/Picture-572.png?9d7bd4 Link do komentarza
Elizabetta Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Dla Katherine patelnia Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Symbol Valentine dla niej ( jeśli ma) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 O Drzewko, widzę, żeś zorientowane w temacie Ale nie wiem, co ta runa robi ;_; Chyba ochrania przed demonami, ale ona powinna być w Mieście Popiołów, a nie w Mieście Kości. Valentine znaczy silny, zdrowy, wytrzymały, więc taka runa by mu się nadała: http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma2265jZFX1qd1w1oo1_250.png Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Po konsultacjach z Kath razem z Luną postanowiliśmy jej zrobić konstelację w kształcie runy siły. Noc jeszcze długa, mamy jeszcze dużo sił... Może zrobimy coś dla Lukinera. Pytanie więc do was. Co ma przedstawiać konstelacja dla Lukinera? Link do komentarza
wiej007 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie wiem dlaczego pierwsze co mi przyszło do głowy jeśli chodzi o Lukinera to można mu dać konstelacje przedstawiającą księżyc. Pamiętamy że to kiedyś on był awatarem naszej ukochanej Luny Link do komentarza
Arjen Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To byłaby ciekawa opcja Wiej. Konstelacja przedstawiająca Księżyc... ale jak zaznaczyć, że Księżyc, a nie zwykłe koło? Link do komentarza
Plothorse Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Lukiner? Mmm... patrząc na jego działania w przeciągu ostatnich miesięcy... zaproponowałbym tu kwiat paproci. Jedyny w swoim rodzaju, kwitnie tylko w czasie nocy... No i wiadomo - JEST. Tylko nie każdy miał okazję go zobaczyć... (Bez obrazy, proszę. Wiadomo, życie..) Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Luno, Czy projekt dla Lukinera już ukończony? Wygląda na to, że tak. Muszę Cię niestety ostrzec, że nie miałam pojęcie jak zinterpretować księżyc na konstelacji... Pokaż no go... Lepsze to niż nic... Kto następny? Może Król Sombra? Bardzo Go polubiłam. Niech będzie konstelacja dla Sombry... *Odwraca się do zgromadzonych* Macie jakieś pomysły co do konstelacji dla Króla Sombry? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Coś epickiego. Miecz. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Coś super epickiego Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Epickość przebita Gunblade dla niego XD Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Kryształowe Serce Link do komentarza
Kaoma Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Proponuję kryształy. Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Crystalssssss Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Proponuję zakrzywiony róg. Będzie symbolizował jego zainteresowanie (i "pomykrzywianie" ciała) czarną magią. Link do komentarza
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zakrzywiony róg będzie dobry. Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Większością głosów Król Somba otrzymuje miecz! Zobaczmy, co nam wyszło... lekko samurajski styl. A teraz... co byście dali userowi o wdzięcznym nicku Xyz? Link do komentarza
Recommended Posts