Applejack12 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Eee nie lubię tej piosenki 0/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie lubię Sonica, rytm może być. Jakoś średnio mi się podobała. 3/10 A to? <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Hmm...fajne i dam 10/10 bo zarąbiste i super itd. A teraz Apokalipsa i Falout razem wzięty oraz Stephanie Mabey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Początkowy bit zmiażdżył mi uszy i po jego przesłuchaniu, miałam zamiar nie słuchać tego dalej ale się przemogłam i dalej źle nie było. Refren wpada w ucho i to jest duży plus. Wokal tej laski nie jest nawet zły i przyjemnie się nawet słuchało (po za poczatkiem, of course). Ale to piosenka na jeden raz i raczej do niej wrócę. 4/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angen Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Dobre. Nie urwało mi plota, ale zdecydowanie dobre. Duży plus głównie za tekst i wokal typa. 7/10. http://www.youtube.com/watch?v=IAsAaFHsuB0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Lubię japońskie klimaty, ale ten kawałek nie za bardzo mi się podoba. Zbyt "płytki". 6/10 Ogółem nie słucham, ba, nie lubię Luxtorpedy, ale ten kawałek jest świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Niezłe. 7/10 Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Eneja również nie trawię, lecz kawałek jest fajny, skoczny, wesoły. 7/10 Kręcone w moim rodzinnym mieście, niestety na teledysk się nie załapałem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Powiem dwa krótkie zdania. Pierwsze: Hmm początek jest trochę nudny, a co do muzyki to nawet nawet. Drugie: Ja bym dał hmm... 4/10 bo jakoś nie przypadła mi do gustu tak bardzo by dać 5/10. Takie jest moje zdanie i ocena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arya Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ciekawe, lekkie, ale trochę nie moje klimaty... Aczkolwiek na pewno jeszcze kiedyś posłucham. 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie za bardzo podoba mi się ten kawałek, nie pasuje mi za głośny wokal i jego barwa. 4/10 Teraz zarzucę kawałkiem Twitch'a, który zrobił na mnie wielkie wrażenie - i muzycznie, jak i pod względem animacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Muzycznie rzeczywiście jest super, ale trochę nie podoba mi się wokal. Co do animacji, o której wspomniałeś to zgadzam się w 100% jest świetna. Dam 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 "niekomercyjna" już mi się podoba. 8/10 bo takie coś mi się podoba, a i kawałek przyzwoity. \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Dobry, punk'owo-rock'owy kawałek. Coś więcej? Przecież to RA, nie trzeba nic więcej 8/10 Coś mocniejszego, nieco komediowego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Co to ma być? Dam MAX 1/10 gdyż to jest totalnie zepsuta piosenka. Piosenkarz ma słaby i krzykliwy głos. Tylko z muzykę dam plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 LOLOLOLOLOL 10/10 JARZĘBINA PLUS MINECRAFT?? GENIUSZ [Emronn, nie ogarnę Capsa bo piszę z Shiftem ;D] Ale bez kitu, ogólnie muza minecraftowa [w sensie noteblocki] są świetne i nie ważne jak słaby utwór idzie, zawsze jest świetny. ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie do końca mój ulubiony kawałek, ale "power" jest A to najważniejsze A wokal taki, jaki lubię. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Trochę monotonne, ale mimo tego bardzo przyjemnie się słucha. Po przesłuchaniu włączyłem po raz drugi. Podoba mi się wokal i ten chór w tle. Dam 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Fajny kawałek, miło się tego słucha 9/10 Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Niestety, nie spodobało mi się... W odpowiednich okolicznościach można puścić, ale dla przyjemności słuchania niestety nie... No i monotonneee. Czyli 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawy kawałek, jakiś Battle Theme? Chórek w tle jest ok, słychać też momentami typową "japońszczyznę", która dodaje uroku, ale psuje klimat utworu. 7/10 A teraz coś, co uwielbiam/ubóstwiam/mogę nosić na lektyce do końca mych dni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Hmm.. Piosenka miała dobry klimacik, taka spokojna w sam raz na gorsze dni. Ogólnie to pianino jest wspaniałym instrumentem jak się umie grać na nim. A jeszcze ten art to już w ogóle epickie połączenie. Się zastanawiam i dam 9,2/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawie, acz strasznie "nawalone". Według mnie to nie brzmi za dobrze. Ujmę to jak moja nauczyciela od Polskiego: "przerost formy nad treścią". 6/10 za chęci Teraz utwór, który kojarzy mi się z pięknymi czasami, czyli drugą połową lat osiemdziesiątych <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawie, acz strasznie "nawalone". Według mnie to nie brzmi za dobrze. Ujmę to jak moja nauczyciela od Polskiego: "przerost formy nad treścią". 6/10 za chęci Teraz utwór, który kojarzy mi się z pięknymi czasami, czyli drugą połową lat osiemdziesiątych <3 Otóż to, piękne lata osiemdziesiąte. Kocham muzykę tamtych lat <3. Bezapelacyjne 10/10. Ale lata 90. też kocham. Zwłaszcza grunge <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Grunge? No lubię, bardzo ciekawy gatunek muzyki to jest. A Pearl Jam to jeden z mych ulubionych zespołów z tego gatunku. Tamte czasy miały lepszą muzyką, jednak każdy ma swe zdanie. Solówka genialna, wokal też.. I tak 5 minut to za mało jak na ten utwór, cóż daję 8,7/10. Coś spokojnego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się