Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jak tylko zobaczyłem Lady Pank, to od razu uśmiech mi się pojawił. Jedna z moich ulubionych piosenek od nich, bez dyskusji 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Przyjemnie się słucha - 7.5/10 Piosenka ta to pierwsza jaką udało mi się "zagrać" na 100% w GH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nawet 7,5/10 _____--- Dla odmiany coś nowszego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 9,5/10 znam, lubię, szanuje A teraz coś weselszego, bo w końcu co byś my robili gdyby nie zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 8/10 takie wesołe _____________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Metallica to dobry zespół. Ja lubię kilka ich kawałków i to jest jeden z nich. 10/10 Według mnie ich najlepszy kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 O Celestio droga, tylko nie ten utwór. Moim zdaniem najgorszy album tego zespołu. W sumie 3 pierwsze albumy były najlepsze, po śmierci Cliffa zrobiło się niezbyt fajnie. Chociaż nie powiem Death Magnetic jest udane ^^. Wybacz stary, ale daję 1,5/10 jedynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Podoba mi się. Chwytliwa muzyka, ciekawy tekst. Dam 9/10. http://www.youtube.com/watch?v=_Y99VvFMt3E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Fajne, wpada w ucho - 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 9,5 drugi raz to jest tu dzisiaj i drugi raz ja to oceniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 8/10 http://www.youtube.com/watch?v=acX4S22Gafg Pora na coś polskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wpada w ucho - 11/10. Zanim ocenisz wysłuchaj do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW! Ale słodkie maluchy:fshug:!!!Dla nich to 10/10! PS. Nie wysłuchałem do końca poprzedniej. Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Lubię Kazika, dobra piosenka - 8.5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Uwielbiam luxtorpedę <3 10/10 __________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Ta pisenka mi się bardzo źle kojaży, mimo że kiedyś ją lubiłem (15 lat temu). to powstała w czasach w których muzyka popularna się bardzo zepsuła. W każdym bądź razie 5/10. [spoiler=] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=YgxdLgpQpEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 8/10 tylko dlatego bo Discord rządzi, nie Luna, nie Celestia tylko on! Piosenka ku czci ludzi którym udało się zwyciężyć raka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 8/10 Całkiem fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Perfect, jak zawsze perfekcyjny! 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Całkiem całkiem 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Słabe - 3/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stico Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nie jestem ich fanem, ale jak można nie lubić tej piosenki - 9/10. Skoro już jesteśmy przy Smash Mouth, to wrzucę IMO ich najlepszy utwór: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Smash Mouth - niezbyt znam ^^ Ale za piosenki w Shrecu i Rat Race mają u mnie 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Andyjskie melodie na Fletniach zawsze mnie fascynowały, ale po dłuższym czasie się nudzą 8/10 Gdyby nie one to nie powstał by soundtrack do mojej ulubionej gry. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gWT4h0XoF6M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Lubię tego typu utwory, często pomagają się wyciszyć i odpocząć od codziennego pędu. Dam 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się