Gypsy Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 7/10 A teraz zamknąć oczy i wyobrazić sobie piękną piaszczystą wyspę Tak wiem Sean Paul psuje efekt, ale za to Pierre Bouvier jak zwykle świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Lubię polską muzykę. Początek trochę mnie zniechęcił, ale z każdą sekundą było lepiej. Pomyślałem "kurczę to jest naprawdę dobre". Dam 9/10 Teraz coś co nie każdemu się spodoba: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Teraz coś co nie każdemu się spodoba: Muzyka jest bardzo fajna, ale co do Krawczyka, jakoś mi on nie podchodzi. Ten jego śpiew, nie pasuje mi, a piosenka jest dla mnie mocno dołująca 5/10 Miał być telewizor, ale zdołowałem się... https-~~-//www.youtube.com/watch?v=WdNjY2Dhq4M Nie wiem czemu to mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Całkiem fajne. 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Zdecydowanie 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Dam 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 W sumie jak na brak słów to nieźle 6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nie jestem fanem twórczości Eminema ale ma parę niezłych kawałków a to jeden z nich 8/10 To ja dam coś co ostatnio chodzi mi po głowie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 7/10 stare ale jare, chodź były dużo lepsze kawałki młodości To usłyszałem ostatnio i stwierdziłem że można się przy tym dobrze bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wszystko fajnie oprócz perkusji która mi się zupełnie nie podoba więc przez nią tylko 7/10 Nie mogę się powstrzymać żeby tego nie wrzucić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Cóż, nie podoba mi się za bardzo - 4/10. http://www.youtube.com/watch?v=Tz1rSfSZxys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Film lubię a muzykę jeszcze bardziej więc 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Rytmiczna i fajna. 8/10 Jak jesteśmy przy Piratach z Karaibów to daję: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Film jest świetny, ale ta muzyka nie jest w moim guście. Dam 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Miód... 9/10 - Kiedyś na serwerze w CS:S była ta muzyczka. Całkiem przyjemna. A teraz coś mocniejszego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Miód... 9/10 - Kiedyś na serwerze w CS:S była ta muzyczka. Całkiem przyjemna. Uff, jak dobrze że ktoś to już ocenił. A teraz coś mocniejszego: Nirvana to miód. Przynajmniej jeżeli chodzi o muzykę. Jedna z dwóch moich ulubionych piosenek jednak dołująca jak wszystko Nirvany. 8/10 A teraz będzie więcej Honoru i Potęgi! No się trochę przeniesiemy w inne czasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Oprócz wokalu, który trochę mi się nie spodobał to nie mam żadnych zastrzeżeń. Dam 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ahhhhh!!! Moje uszy! Tylko nie taka muzyka! 0/10 Ostatnio siedzi mi w głowie. (ROJO) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zaczyna się obiecująco, ale potem... nic ciekawego, a jeśli już, to mało tego ciekawego... 6.9/10 A teraz wrzucimy taki fajny, energiczny kawałek śpiewany w bardzo ciekawym języku... znacie go? ;] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_P3WOzT6Bw0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Ahhhhh!!! Moje uszy! Tylko nie taka muzyka! 0/10 Ostatnio siedzi mi w głowie. (ROJO) U mnie to ma 10/10 - Supcio piosenka. Zaczyna się obiecująco' date=' ale potem... nic ciekawego, a jeśli już, to mało tego ciekawego... [b']6.9/10 A teraz wrzucimy taki fajny, energiczny kawałek śpiewany w bardzo ciekawym języku... znacie go? ;] http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_P3WOzT6Bw0 6,66/10 - Dziwny język ^^ Czyżby Chiny, Japonia, Korea? A może Simsowy? ______________________ To teraz coś ode mnie.. Znowu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Już za sam tytuł mogę dać 11/10! Geniusz!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 A oni jak zwykle genialni 10/10 Dangerzone by Vanilla Ninja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Hmmm... 7/10. Całkiem ciekawe. I zaś ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 7/10 http://www.youtube.com/watch?v=uTgjrZg9eo8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się