Ganz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Dobry, punk'owo-rock'owy kawałek. Coś więcej? Przecież to RA, nie trzeba nic więcej 8/10 Coś mocniejszego, nieco komediowego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 LOLOLOLOLOL 10/10 JARZĘBINA PLUS MINECRAFT?? GENIUSZ [Emronn, nie ogarnę Capsa bo piszę z Shiftem ;D] Ale bez kitu, ogólnie muza minecraftowa [w sensie noteblocki] są świetne i nie ważne jak słaby utwór idzie, zawsze jest świetny. ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Nie do końca mój ulubiony kawałek, ale "power" jest A to najważniejsze A wokal taki, jaki lubię. 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Trochę monotonne, ale mimo tego bardzo przyjemnie się słucha. Po przesłuchaniu włączyłem po raz drugi. Podoba mi się wokal i ten chór w tle. Dam 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Fajny kawałek, miło się tego słucha 9/10 Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Niestety, nie spodobało mi się... W odpowiednich okolicznościach można puścić, ale dla przyjemności słuchania niestety nie... No i monotonneee. Czyli 5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawy kawałek, jakiś Battle Theme? Chórek w tle jest ok, słychać też momentami typową "japońszczyznę", która dodaje uroku, ale psuje klimat utworu. 7/10 A teraz coś, co uwielbiam/ubóstwiam/mogę nosić na lektyce do końca mych dni: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Hmm.. Piosenka miała dobry klimacik, taka spokojna w sam raz na gorsze dni. Ogólnie to pianino jest wspaniałym instrumentem jak się umie grać na nim. A jeszcze ten art to już w ogóle epickie połączenie. Się zastanawiam i dam 9,2/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawie, acz strasznie "nawalone". Według mnie to nie brzmi za dobrze. Ujmę to jak moja nauczyciela od Polskiego: "przerost formy nad treścią". 6/10 za chęci Teraz utwór, który kojarzy mi się z pięknymi czasami, czyli drugą połową lat osiemdziesiątych <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawie, acz strasznie "nawalone". Według mnie to nie brzmi za dobrze. Ujmę to jak moja nauczyciela od Polskiego: "przerost formy nad treścią". 6/10 za chęci Teraz utwór, który kojarzy mi się z pięknymi czasami, czyli drugą połową lat osiemdziesiątych <3 Otóż to, piękne lata osiemdziesiąte. Kocham muzykę tamtych lat <3. Bezapelacyjne 10/10. Ale lata 90. też kocham. Zwłaszcza grunge <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Grunge? No lubię, bardzo ciekawy gatunek muzyki to jest. A Pearl Jam to jeden z mych ulubionych zespołów z tego gatunku. Tamte czasy miały lepszą muzyką, jednak każdy ma swe zdanie. Solówka genialna, wokal też.. I tak 5 minut to za mało jak na ten utwór, cóż daję 8,7/10. Coś spokojnego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jak tylko przeczytałem Celtic Music... Every Celtic Music is epic <3 10/10 PS. Dzięki, poznałem nowego, świetnego twórcę muzyki ;D Trochę "klasycznie": http://www.youtube.com/watch?v=mFerLNdpwO4&list=PLdeWNgUdi17Y5lGv6P9ZA2WTLD_9lr_7u&index=49 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ciekawie, choć troch staroświecko... 6/10 A teraz coś z innej półki. Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 8/10 świetny rytm Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Słucham PR, ocena może być tylko jedna 10/10 Takie tam fajne Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Bardzo ciekawy kawałek. Ma świetny klimat, ciekawie musi się tego słuchać jadąc autem w nocy po jakiejś wiejskiej drodze. Pierwszy raz słyszałem coś takiego i jestem skłonny dać 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 9/10 gdyby nie powtarzali kilka razy jedno i to samo to by było 10/10 https://www.youtube.com/watch?v=UKxuPZ6Vaq0 W teledysku krew tryska litrami, nie dałeś najmniejszego ostrzeżenia. Post niezgodny z regulaminem tematów oceniania piosenek. Jedne z świeżych upomnień jest tutaj: http://puu.sh/2prFa. ~Emronn Dobrze poprawię się :( atakujonc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Czy to nie banjo? ;] Ogólnie dobrze, fajnie i skocznie, ale bez fajerwerków, no... chociaż trochę krwi poleciało x) 6.9/10To nie są sceny z jakiegoś filmu przypadkiem? Bo chyba oglądałem, ale tytułu nie pamiętam xP A teraz kawałek projektu, który swe inspiracje czerpie z gier komputerowych (i nie tylko), tutaj Mass Effect, czyli utwór "Commander Shepard"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ogólnie piosenka fajna tylko trochę monotonny początek. Później fajnie się rozkręca... 8.9/10 Teraz trochę klasyki (nie jestem pewien) Europe - Zespół Rockowy którzy wyprodukowali tą piosenkę w 1983 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 O mój boże uwielbiam to! Wszędzie tego szukała i wreszcie mam! 11/10 A teraz coś ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Japonia... Cóż... Hah... Eee... Wokal mi się nie podoba, podkład jest średniawy. Ale ze względu na słabość do anime, daje 5-/10 Trochę muzyki celtyckiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Daaawno słyszałem tą piosenkę. Fajnie jest coś odsłuchać po czasie. Nie mam zastrzeżeń 10/10 Daj chłopaka, nie broniaka Jak usłyszałem ten utwór w radiu to pomyślałem że jest okropny. Ma jednak to coś, przez co da się go słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Aranżacja mnie rozwala a piosnka jest dość ciekawa, lubie taki styl. Cóż słuchanie Marii Peszek się udziela Brak przedstawienia własnego utworu, na dodatek nie podano oceny w skali 1-10. ~Emronn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Więc, przyznam się że kiedyś jej słuchałem. Na szczęście to były dawne czasy.. chociaż lubię do jej muzyki powrócić czasem. Przejdźmy do teledysku, zbytnio nie podoba mi się. Raczej nic nie dodam już na temat tego utworu. Ocena końcowa: 6,3/10 . Uwaga, mocniejsze uderzenie tym razem. Wokalistka jest śliczna swą drogą http://www.youtube.com/watch?v=2Zlys0znn8o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Nie za bardzo lubię polskie piosenki...Ta ma fajną nutę i nawet miło się jej słucha i ta końcówka 8.5/10 Przerzućcie sobie od razu do około 1.35 bo przed tym to tylko gadają ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się