Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo jak przejde przez tarcze to sie przebiore za kucyka. Tylko gdzie ja potem schowam te RPG? Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo mój Nekron z sygnatury przeszedł przez tarczę przebrany za RD i otworzył portal dla reszty ekipy. Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo dzięki. ROZPOCZYNAMY ATAK!!!!!!!!!! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo szpiedzy zostali zesłani na księżyc i tarcza wróciła Drugi ban bo teraz armia agresora jest gwałcona przez Xardasa - jeszcze większe Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo jacy szpiedzy? Nie wysłałem żadnych szpiegów, tylko całą armię. Drugi ban bo Xardas nie żyje. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo biura w San Andreas nadal funkcjonują - megazaje****te Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ban bo przestały, w końcu San Andreas zostało włączone w skład RON - przeczytaj Orła, na C'Tanów! Link do komentarza
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban, bo pogadałbym na Skype z jakąś pegasis, ale żadna nie ma ochoty(dwuznaczne) Link do komentarza
Vieg Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban, bo mój "profesor" zaraz zanudzi mnie na śmierć. Link do komentarza
Unbridle Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban, bo mam dziś urodziny. Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 BAN na urodziny..... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANI xD Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam! Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban, bo również życzę Ci wszystkiego najlepszego. Link do komentarza
Gość Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 ban bo nie będzie żył stu lat Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo jutro zebranie w ambasadzie Discorda a biura nadal istnieją Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo wybiegłem z minigunem i zacząłem nawalać w atakujących biura. Drugi ponieważ życzę wszystkiego najlepszego. Trzeci... bo nie znam drogi do ambasady. :( Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo dekretem króla Polski Celestii i Luny wszystkie Biura Adaptacyjne mają zostać zamknięte. Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo muszę przestać strzelać :/ Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo rozwale biura w drobny pył. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo Polska nie ma króla, więc nie ma tego dekretu, więc biura są nadal... online A sojusz Terra-Equestria nie wyraża zgody na zamknięcie Biur Adaptacyjnych. Drugi ban bo na WOSie na karcie pracy przy firmach Polski napisałem "POZ" a przy dominującym wyznaniu "Kucykizm" Trzeci ban bo przemyciłem do szkoły Eliksir Ponyfikacyjny Link do komentarza
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo na WoSie zaproponowałem ciekawy sposób zakończenia problemów Iraku. Drugi bo wracam do strzelania. Link do komentarza
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban za to że Korea nie wystrzeliła jeszcze rakiet na Biały Dom. Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo mamy unię polsko-equestriańską, więc Polska jest monarchią. Drugi ban bo właśnie wysadziłem Biura w Lublinie. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo nie wysadziłeś bo ich tam nie ma. Są tylko w Szczecinie, Wrocławiu i Warszawie ale tam jest Gwardia Imperialna Drugi ban bo kolega z klasy powiedział na WOK, że Telewizja jest pod kontrolą żydomasonerii. Ban 2,5 bo w w myślach dorzuciłem, że FOL również Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ban bo polece tam w b2 i zbombarduje wszystko Link do komentarza
Recommended Posts