DarkShadow Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ale nie masz skrzydeł. Chciałabym mieć prawdziwą przyjaciółkę :c Link do komentarza
Guciowata Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 umm... zaprzyjaźnij się ze mną ^^ wybacz, nie umiem niszczyc takiego marzenia.. chcę juz wreszcie isć na sylwestra, bo moja mama powiedziała że będę mogła isć dopiero kiedy ona wróci od kogoś tam.. Link do komentarza
Fender Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ale nie wróci, spędzi całą noc z chlejusami i innymi zabawiaczami sylwestrowymi. Marzę o tym żeby moja koleżanka mieszkała jakieś... 409km bliżej Link do komentarza
Krulig Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ale ziemia się nie przesunie o 1 km Chcę być kucem i mieszkać w Equestrii Link do komentarza
KalamanPL Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ale nie jesteś . Chcę mieć 30zł i konto w metinie 251 lvl Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Będziesz miał 1 grosz a metina nie zainstalujesz bo komputer wybuchnie. (Ja już oto zadbam) Chce mieć szklankę. Link do komentarza
Krulig Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ale ją potłukłaś Chcę mikrofon Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Za drogi. Chce krysztatałową kulę. Link do komentarza
BiP Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Dostaniesz kwadrat . Chcę jechać do Anglii xD Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Zostaniesz w Polsce. Chcę nie iść dziś do szkoły.-.- Link do komentarza
KalamanPL Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ale pójdziesz za to że mi zniszczyłaś komputer i nie mogę zainstalować metina Chce by działał mi Metin2 po tym jak Phinbella781 mi zepsuła komputer Q_Q Link do komentarza
DarkShadow Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ale nie będzie działał i komputer już nigdy się nie włączy xD Chciałabym posiedzieć komuś na kolanach D: Link do komentarza
KalamanPL Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale nie posiedzisz Chciałbym mieć wolne od szkoły Link do komentarza
Decaded Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale to Polska, tu nie ma wolnego. Chciałbym wiedzieć, co chcę. Link do komentarza
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale nie będziesz wiedział, gdyż za każdym razem znajdzie się ktoś kto uderzy cię czymś w głowę, a ty dostajesz chwilowej ( ale jednak ) amnezji. Chciałabym aby GTA V zostało grą roku Link do komentarza
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zostanie, ale w roku 34506. Chcę, żeby wyszedł już następny odc! ;__; Link do komentarza
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jesteś chory. Chcę, żeby był wyciek odcinka Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nadal go nie ma.-.- Zimno mi. Link do komentarza
Multiszymen Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 już ci niosę colę z lodówki Chcę 4 z biologii Link do komentarza
Robaczywek Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Na następnej lekcji niezapowiedziana kartkówka Lubię placki Link do komentarza
Middida Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 "Lubię placki" jest oznaką, głupoty masowej, rozpoczętą tą samą kwestią, w bajce dla dzieci. Prawda jest taka że placki są złe i przejmują kontrolę nad umysłami miliona ludzi, aby roznosili wirusa "plackowego" na całym świecie. Jeśli więc zauważysz osobę piszącą czy mówiącą "Lubię Placki", zabierz swoją kobietę i dzieci do schronu oraz nie zapomnij o swoim pupilu, Headcrabie, i wiedz że coś się dzieje. Dla zainfekowanych nie ma już nadziei. ( powyższy tekst, nie ma na celu obrażać innych, został zmyślony na potrzeby zabawy ) Chciałabym aby Valve dalej nas trollowało tak, jak teraz. Link do komentarza
Dyrt_Lord Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 (sytuacja hipotetyczna i absolutnie nie możliwa) Gaben ustanowił datę HL3 i obiecał odejście z firmy. Jego nie ma, nie ma trolingu. :O Chcę latać na epickich skrzydłach i niszczyć laserowe niedźwiedzie bazooką strzelającą seriami sera. I niech wszystko to dzieje się pośrodku Zony. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Takie rzeczy to tylko w bajkach. Chcę mieć Rainbow Dash. Link do komentarza
KalamanPL Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale nie dostaniesz NIE chcę mieć dwóch punktów reputacji ( gra psychologiczna ) Link do komentarza
DarkShadow Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Kiedyś musi do tego dojść :F Chciałabym mieć świadomy sen ^^ Link do komentarza
Recommended Posts