Neiter Napisano Listopad 23, 2011 Share Napisano Listopad 23, 2011 Nowe zwierzątko RD zasługuje na swój temat Dobra, dam jeszcze to, bo zupełnie mnie to rozwaliło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Listopad 25, 2011 Share Napisano Listopad 25, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 2, 2011 Share Napisano Grudzień 2, 2011 http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2011/328/d/a/mare_of_the_sky_by_tsitra360-d4h4p8o.jpg http://th04.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/323/c/1/__rd_and_tank___thank_you___by_slawomiro-d4go60r.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Łopata w ruch... Trzeba odkopać temat. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTes3QJKFKKTw-ee8BMAF531X6oERErWaSUGskkAvZoW-yHsTIZEMWjjLmZsQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Mam Tanka na własność No dobra... to nie on, ale jest bardzo wygodny i świetnie ucina się na nim drzemki. Poduchy i inne "jaśki" się nie umywają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Fajne imię Rainbow dla niego wybrała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ten odcinek był super, może mi nie przystało, ale się popłakałam jak Rainbow na nie wrzeszczała, a jemu się łezka w oku zakręciła. Żółw okazał się lepszym przyjacielem. Szkoda tylko że pojawił się tylko 2 razy (jak na razie) po tym incydencie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Trzeba rozruszać ten temat . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dopiero po czterech latach zadałem sobie pytanie jakim cudem nazwała swojego żółwia Tank skoro w equestrii nie ma czołgów WTF?????????????? nie ma to jak bajki Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Dopiero po czterech latach zadałem sobie pytanie jakim cudem nazwała swojego żółwia Tank skoro w equestrii nie ma czołgów WTF?????????????? nie ma to jak bajki Xd a może ona nazwała czułfia "Zbiornik"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Dopiero po czterech latach zadałem sobie pytanie jakim cudem nazwała swojego żółwia Tank skoro w equestrii nie ma czołgów WTF?????????????? nie ma to jak bajki Xd A skąd wiadomo, że w Equestrii nie ma czołgów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 A skąd wiadomo, że w Equestrii nie ma czołgów? Ja nigdzie nie widziałem ale wydaje mi się że po prostu RD śniło się cuś takiego jak czołg,nazwała tak sobie żółwia a dziewczyny pewnie zdziwiły się...wat!? co to jest czołg ale tego nie pokazali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Przecież pokazali. Cheese Sandwich ma swój własny. Tylko nie wiem gdzie on go zazwyczaj trzyma, ale zgaduję, że w grzywie albo ogonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 No czyż oni nie wyglądają razem przesłodko? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Nom wyglądają przesłono XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 1. To imię "Tank" pierwszym to uznałbym za: albo za najzwyczajniej w świecie czołg. Co do samego zwierzątka... Fajne to to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Mam nadzieję że twórcy o nim nie zapomną i nie będzie cały czas w śnie zimowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Mam nadzieję że twórcy o nim nie zapomną i nie będzie cały czas w śnie zimowym. Ano przydałoby się go chociaż pokazać. Żeby było wiadomo czy przeżył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts